Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. október 07. 20:53

Akkor ez mi?

Törölt felhasználó · 2010. október 07. 20:47

Szia!

A közért tett munkád miatt tisztellek. Nem ismerlek, tehát miért Neked higyjek? Grófot se ismerem személyesen. A közös múltatok nem érdekel, akkor is csípem Brockyt, ha százezrek utálják. Engem szórakoztat, komoly dolgokról is lehet vele beszélni.

Miért baj, hogy kedvelem? Pedig, ha valakinek, hát nekem lenne okom haragudni, hidd el, de "a múlt a múlt, vár a holnap" és most ma van. A múltból csak tanulni érdemes.

Törölt felhasználó · 2010. október 07. 20:43

Szia! :)))

Vajon kié lesz az utolsó szó? Ennek így sose lesz vége, ennyire már megismertelek és Pál is hasonló. Mi van itt, kérem?

Kinek olyan fontos egy semmirevaló honlap működése, nem működése, működtetése, ki kinek ellensége, segédje, csicskája? XD

Hogy vagy amúgy, drága Grófom?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 19:20

Iszonyatos az elkeseredettség, szinte lincshangulat van, amit nem csodálok. A cégtől semmi jóra nem számíthatnak. A kormány azt hangsúlyozza, semmi köze az időjáráshoz ennek a katasztrófának. Próbál mindenki kihátrálni a felelősség alol. Illés úr titkára volt a felülvizsgáló szakhatóság, aki elötte rendben talált mindent. Az biztos, mondhat bárki-bármit, oda visszaköltözni mostanában nem lehet. Különösen tudva az itteni munkamorált és a finanszírozást. Kétsébeejtő a helyzet és ez minden nap romlik és még nincs vége. Nagyon az elején tartunk a dolognak. :-(

A Gróf Úr engem nem érdekel, azt mond amit akar és úgy alázhat bárkit, ahogyan Neki jól esik.

Személyesen ismerem, úgy tíz éve, de ezt nem sejti. Több hónapig minden nap találkoztunk, mondhatom azt is, eggyütt "dolgoztunk". A történet lényege, hogy nem élek vissza az információimmal. Volt régebben egy "kreált vitánk", én megadtam a telefonszámomat, hogy megbeszéljük dolgainkat, de nem hívott fel, gondolom nem a telefonköltség miatt. :) Magánéletemről én sem írtam, csupán egy-két adalékot adtam környzetemről. Sajnálni nem kell, hisz a pénz már nem érdekel ebben az életben. Kitart halálomoig, talán még marad is valami. Amit teszek, jószántamból teszem. Lassan 3-éve segítek embereken, próbálom megosztani amim van, hasznossá tenni tapasztalataimat. BÉKE van Veletek. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 18:50

Igaz, tényleg Béke van! :) Nem is akármilyen.

Törölt felhasználó · 2010. október 07. 12:34

jav. "dumálunk" :)

Törölt felhasználó · 2010. október 07. 09:21

Helló Pál! :)

Béke van! Mennyit dolgoztál? Alakul már valami, vagy még halnak meg?

Figyu! Grófot személyesen nem ismerem (azt mondja és én elhiszem neki), de valóban sok minden átjön az éteren át is.

Ne haragudj meg érte, de tényleg kedvelem a csávót, jókat "dumlunk" (írásban), bár szeretném már a hangját is hallani, de attól tartok, ha mi összefutunk, az legalább fél nap. Én nem tudom, ki kinek ártott, ki kinek a példaképe. Téged se ismerlek, feltételezem, jó ember vagy a privát életben, rólad is sok minden átjött.

Nekem a fórumozás sokakkal ellentétben csak játék, élvezet, a nap többi részét munkával, telefonügyelettel töltöm. Sétálgatni nem sok időm van. Én is írhatnék a magánéletemről, mert nekem is osztott az élet, de ez a csevegés nem erre való és különben is kit érdekel. Meg inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak! Én se sajnálom magam, bármi is történik, hanem lépek tovább. Az élet nem mindig habostorta.

Puszi, legyen szép napod és mindenkinek!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 08:25

Szellőztetni nem kell, hisz Neked az a jó, ha valami bomlik és Kiskakas lehetsz az összekapirgált dombon. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 08:20

Helló! Úgy bizony, egy nagyon korrekt ember. Mindig és mindenben vállalja Önmagát, igazi példaképe nagyon sokuknak.  :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 08:16

Legyen meg a Te akaratod!  :) A papír és az éter nagyon sokat elbír, írj még eddig nagyon tetszett minden. :-)

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:58

Akkor tényleg lépek!!

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:55

Iszony fáradt, álmos vagyok, megyek szunyálni.

Tartalmas, vagy pihentető szép éjszakát mindenkinek!

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:50

Hali!

XD ehhez nincs mit hozzáfűzni! Korrekt.

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:39

Hogy valamit megtudjatok rólam :) :

Beletartozom a 10 %-ba, az 1 %-ba, 30%-ba és szeretkeztem már erdőben, a többiről nem nyilatkozom :)))

Ja, apu vadászott is, néha velem együtt.

Gróf! Neked meg jóéjtpuszi! Megint hun vagyol mán? :)

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:34

Szia!

Jobban? Megyek aludni és még dolgoztam is ma! Mindjárt leesik a fejem, fiam viszont rácuppant a maradék whiskyre :)))

Lehet, hogy még nálam is jobban szereti a piát ?! Igaza van, bár én csak most kezdem megszeretni, ezért vagyok tudatlan, azt se tudom, mit hány fokosan, meg hogy kell inni! De majd vándorkasza kiokosít mire nagymama leszek. :) Remélem, nem mostanában lesz, fejbe lőném magam!!!

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 20:26

Apám erdész volt XD

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:28

Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:

A nők 10%-a vihető ágyba az első randin.
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken.
A nők 36%-a napozik meztelenül.
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat.
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet.
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben.
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot.
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni.
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában.

Következtetés

1: Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy
idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint
arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.

Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!

2: A sikeres férfi foglalkozása tehát erdész vagy vadász!!!!!!!!
szép időtöltést

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 06. 18:24

Kóstolót? olyan messzire?a postások kiszagolnák.

Amúgy meg ha csniálsz magadnak egy ceglédikanára valót :) az megéri a macerát ,kitart az egy hétig is.

Béla papa,a gyógy sör az egyszerüen csak sör,amit azért kell hogy józanra idd magad.

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:24

Szia Katónéni!

Jobban vagy már?

Én sem szeretem a hideget,én is nagyon fázós vagyok,de már befűtöttem.Az egyedi fűtés ilyenkor egy áldás.

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:03

Szia!

Hát, nálatok lehet, hogy száp idő van, errefelé más a helyzet. Persze kinek mi a szép. Nekem már jönnek a "nem szeretem idők".

26 fok alatt megfagyok. És szükségem van napsütésre mentálisan is.Amúgy tiszta a levegő, fiam leugrott coláért :DDD

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen