Beszélgessünk...

Pinandor · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. június 16. 20:00

A posztolás után elgondolkodtam magam is.

1) mi a cél?

2) miért őt?

3 ) mi teccik benne?

4) olyan-e, mint amilyennek elképzeltem?

5) ugyan miért ilyen alacsony vagy magas a vizitdíj?

6) mindig ki tud elégíteni?

7) hogy elégít ki?

8) terád figyel, vagy az időmérő zenebonára?

9) hogy fogad?

10) hogy enged el?

11) gejzir után milyen a végjáték?

12) hogy lehet vele kapcsolatot tartani?

13) hogy lehet időpontot egyeztetni?

14) milyen helyen fogad?

15) milyen a környezet?

16) van e parkolás?

17) mennyire diszkrét a művésznő?

18) azt csinálja e, amiben megegyeztünk?

19) sietteti e az orgazmust?

20) lehet e vele szeretkezni, vagy csak egy laza ba$%ásra valo?

Voltam párral már. Levendel kivéve a 300 plusszosok mind megvoltak. Gabi nem rossz, kötelező program, de nem 100%, vissza fogok menni, hátha jobb lesz.

Dalma sem rossz, rendkívül tapaztalt olyan nehéz esetre, mint én. Eddig mindig jó volt vele. 

De voltam másfele is. Kevesebb csillagossal is.

Dorina bejött. Izabell bejött. 

Mira nem. Valószínű rossz hangulatban találtam.

Linda 31 fantasztikus volt. 

Es lehetne folytatni a sort. Most igy, holnap igy jelenik meg. De vannak, akik jok voltak, es csalodottan tavoztak a szolgaltatasbol.

De osszességében n csak a lányon múlik, hanem tajtunk is, hogy milyen kedve lesz...

Számít a napszak is, pontosság, a te diszkréciód, és ezt is sokáig lehetne sorolni. 

Egy kapcsolathoz 2 ember kell. 

Egyelore ennyi. Kerdeztem valamit, nem kaptam rá

Választ.

videkiferfi · Lelkes újonc (80 hozzászólás) · 2017. június 30. 00:33

Persze, hogy nincs harag. Azt hiszem, számodra másképp jött át a mondanivalóm, mint ahogy szerettem volna. Megvilágosítom, hogy mire gondolok. Szerintem Lola is tudná felém nyújtani azt, amit elvárok. Nem olyan túlzott elvárások azok, mint ahogy neked lejött. Nem is kell hozzá káprázatos színésztehetség. Persze ha van, akkor az még jobb. Azt írtam mindjárt a mondandóm elején, hogy:  "Amúgy, ha egy kicsit mosolyogtál volna rám, már mindjárt más lett volna." Ehhez nem kell színésztehetség. A zöldségárus kislány a piacon tudott mosolyogni, amikor vettem tőle egy kiló banánt? A savanyúságárus hölgy, akitől egy fél kiló savanyúkáposztát vettem, nem vágott savanyú képet. Kedves volt. Vagy az a kislány, a mobilszolgáltatónál, akitől új mobiltelefont vettem? Színésztehetségek? Dehogy. Ez tanulható. Végső soron egy megjátszott viselkedésforma. És én sem gondolom azt, hogy a zöldségárus kislány, a savanyúságárus hölgy és a mobiltelefonárus lány érez valamit irántam, mert rám mosolygott. Mégis jobban érzem magam, ha így szolgálnak ki. Sőt, ha van választási lehetőségem, akkor a piacon ott vásárolok, ahol az áru is szép, és az eladó is kedves. Amikor elmegyek egy hirdető lányhoz egy nagy csokor rózsával, akkor még inkább elvárom ezt, mivel itt közelebbi intim kapcsolatba is kerülünk egymással. Az lenne a minimum, hogy az ilyen kapcsolatot a lány azzal alapozza meg, hogy végig mosolyog, kedves, és tartja a szemkontaktust amikor lehetősége van rá, és rám figyel attól a perctől amikor beléptem, addig a percig, amíg kilépek az ajtón. Ezek nem nagy elvárások, ennek kellene lenni az alapnak. Erre jön rá a szakmai tudás. Amikor mobiltelefont veszek, elvárom, hogy tudja az eladó, hogy milyen szolgáltatásai vannak a készüléknek, és az én telefonálási szokásaimnak melyik híváscsomag felel meg a legjobban, melyiket érdemes megvennem. Amikor elmegyek egy hirdető lányhoz egy nagy csokor rózsával, akkor is elvárom, hogy értsen a szakmájához.  Ez azt jelenti, hogy ha megegyeztünk, hogy csókolózni fogunk, akkor tudja, hogy milyen a csók. Úgy fizikailag, nem érzelmileg. A csók nem szájrapuszi. A csóknál bedugjuk egymás szájába a nyelvünket. Ha ezt nem engedi meg, akkor átverve érzem magam, úgy, mintha a savanyúságárus hölgy rothadt savanyúkáposztát adott volna. Ha megegyeztünk, hogy franciázik, akkor tudja, hogy az hogyan jó egy férfinak. Ez már nem olyan egyszerű, mert nem minden férfinak jó ugyanúgy, ezért javasoltam, hogy variálja, közben figyelje a partnerét, és úgy csinálja, ahogy a partnerének jó. Nem úgy, ahogy neki kényelmes. Ez a szakmai tudás. Tanulható, mint bármi más. Persze, akinek tehetsége van hozzá, az magasabb szintre juthat, át is jön a partnere számára is, de egy jó alap technikát nem hiszem, hogy művészet lenne elsajátítani, ha már erre a szakmára adta a leányzó a fejét. Az aktusnál dettó ugyanez a kép. Nem igaz, hogy színész tehetség kell ahhoz, hogy ne úgy csinálja, ahogy neki kényelmes, ne egy fadarab módjára feküdjön, hanem egy kicsit rámozogjon, de ne ellenkező fázisban és nyögdécseljen közben. (Ahhh, ahhh, ahhh) Nem nehéz a szövegkönyv. Az igazi színészek ettől sokkal bonyolultabb szöveget megtanulnak kívülről. Azt sem hiszem, hogy megoldhatatlan feladat lenne, hogy két menet közben beszélgessen a partnerével.  

Összefoglalva: Nem azt várom el a lánytól, hogy a barátnőm legyen az együttlétünk időtartamára, hanem azt, hogy fizikailag csinálja úgy a dolgokat, ahogy egy barátnő szokta. Csak játssza el. Nem kell, hogy érzelmeket tápláljon irántam, én sem táplálok ő iránta. Ha a lány külselye megfelel az ízlésemnek, és megcsinálja amiket leírtam, úgy viselkedik velem szemben ahogy leírtam, megtalálja a módját, hogy kellemesen kielégüljek, akkor az a barátnő feeling. A feeling azt jelenti magyarul, hogy érzés. Tehát barátnő érzés. Olyan érzést kelt, mint egy barátnő, de nem az. Ezzel mindketten tisztában vagyunk. Ez csak egy illúzió. Ez az illúzió segít felidézni azt az élményt, amikor még fiatalabb voltam, és nagy rózsacsokor nélkül is megkaptam egy fiatal és szép lánytól ezt. Egy kezdő kislánytól el is nézhető a rutintalanság, ha amúgy igyekszik beletanulni.

Ellenben ennek a fórumnak az lenne az értelme, hogy azokat a lányokat, akik készakarva át akarják verni az embert, kamu képpel hirdetnek, nem tartják be a megbeszélteket, nyafiznak, hogy így nem szeretem, meg úgy nem kényelmes, aztán megkérdezik, hogy tényleg végig akarod dugni a megbeszélt időt, kiszűrjük. Ne legyen sok vendége, és egy idő után inkább menjen el zöldséget árulni.

Totya69 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. július 04. 07:41

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy volt e már valamelyikőtök TS Niky nél és ha igen milyenek a tapasztalatok? Válaszokat előre is köszönöm.

gezemyce · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. július 20. 09:49

*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Nicol) ***

Elnezem a lanyokat es olyan jo nekik, hogy nem oregednek! Miert nem vallaljak fel a korukat? Ha elmegy hozza a vendeg ugyis latja nem valos a kor.

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. július 21. 00:50

Vegyük számításba,azért az se mindegy hogy van a fotó,,,arcos,,, a hölgyről,mert ha igen akkor egyáltalán nem fontos az életkor megadása.

Viszont ha nincs arcos fotó,a helyzet még akkor sem reménytelen,ha a hölgyről több fotó készül az arcán kívűl minden oldaláról,itt az a fontos hogy retusálatlan képek készüljenek.

Ez alapján be lehet lőni nagyjából a dolgokat.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. július 23. 06:55

Kor se olyan fontos (normális keretek között persze) ha igényes és tényleg jól néz ki az illető. Jogos amit itt írtak hogy inkább a képeknek legyen köze a valósághoz, ne legyen egy retusált festmény tudja nagyjából az ember kit látogat meg...ilyen esetben nem számít szerintem ha XY 42 év helyett lefarag párat úgyse ez a lényeges

Bár hozzátenném egyetértek veled is, mert van nem egy lány aki 5 éve idősebb volt nálam 8 évvel most az eltelt 5 év alatt valami csoda folytán már le is hagytam korban :)

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2017. július 25. 14:50

" Tara és vagy Emőke18 volt betervezve, az Emőke18 volt az izgibb a beszélgetés alatt. " - írtad a minap.

Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy a telefonban hallható hangokra és szövegekre velük kapcsolatban ne adj tesó, mert saját elmondásuk szerint sosem ők kezelik a telefont, hanem a "nagy testvér". Ezért van az is, hogy telóban be van ígérve minden földi jó, aztán a helyszínen meg vagy megkapod,vagy nem.

Én konkrétan három különféle hangot hallottam, amíg Tarához bejutottam a múltkorában.

ghost1 · Újonc (36 hozzászólás) · 2017. július 30. 18:34

Sziasztok! Közel hét éve vagyok már ezen az oldalon,ezzel a második nickemmel együtt.Soha nem írtam senkinek,semmiféle alpári megjegyzést,ez a chatre vonatkozik,ahonnan kitiltottak most első alkalommal.Nem tudom,hogy ki volt az a három úriember,vagy hölgy,vagy éppen gyermek aki ezt csinálta,de különösebben nem zavar, látom divat lett ez itten,egymást kitiltani,biztos jó játék.Remélem ettől már nem süllyedünk lejjebb emberi mivoltunkban,Kár,hogy az a pár szimpatikus embert,aki itt megjelenik,néhány nem idevaló gyermek próbálja heccelni.Ezt nem szemrehányás miatt írom,viszont bízom benne,hogy odafigyelnek,akiknek kell ezekre a nem éppen etikus dolgokra!További szép napot mindenkinek,és jó chatelést,ha még tudtok! :)

Dóra23 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. augusztus 23. 10:14

Sziasztok! 

Kicsit elegem van már a sok kamus rejtett számos hivásból...fel vagytok háborodva ha egy lány kiirja "csak számkijelzeses hivásokat fogadok" 

A többiekkel ellentétben én eddig jóhiszeműen fogadtam rejtett hivást is ugyanis sokan a diszkrécio megörzése miatt választották ezt és meg is jelentek a megbeszélt időpontban. Mostanáig!!! Pár napja minden reggelem azzal telik hogy vagy 6 vagy 9orakkor jön a hivás 20 perc ott vagyok.... A mai napra már nem is adtam erre a mondatra és pihentem tovább... Ezzel bennem hitelt vesztettek a magánszámos vendégek. Sajnálom

mindenevfoglalt · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. augusztus 25. 13:18

Hogy tudok ugy valakrol valos negativ velemenyt irni hogy ne toroljek?

Egy nagy csalodast irtam meg es mindig moderalasnal kitorlik.

Velence · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 10:43

Nagyon okos vagy!!!

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 20:59

Mondd azt, hogy a 30.-at taposod. :)

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 21:00

Ha betöltötte a 30-at, attól még lehet szűz. :)

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2017. szeptember 17. 22:42

Csak így érdemes fenntartani a fórumot ha a fontos információk áramlanak. Nem mellesleg én is sok jó tippet láttam itt ami az esetek nagy többségében be is vállt, a minimum hogy én is megosztom ha egy jó vagy épp nagyon rossz lehetőség adódik főleg ha nincs vagy csak minimális beszámoló van valakiről!

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. szeptember 18. 10:20

Nos tessék lássék,, Miért is jó a fórum ? 1, jó nekünk mert így tudjuk kit érdemes meg látogatni ( jó szolgáltatókra gondolok ) 2, szt a szolgáltatónak sem rossz ha írnak róla pláne ha jót ..

3,Hogy ezek után xy szolgáltató úgy gondolja hogy számomra nem elérhető az tudjon rá! Viszem a rózsákat máshová no problem..

túró · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2017. szeptember 19. 00:21

A minőségnek nincs szüksége arra hogy utazgasson, ahoz, hogy vendége legyen. Nekik állandó klienskörük van, sőtt még azt sem biztos, hogy bírják. Viszont akinek kevés a vendége ( vajon miért ) az elindul haknizni és valszeg ér is el mérsékelt sikereket  mint új vagy ritkán látott husi. Persze lehet ennél bonyolultabb az ügy, de nem hinném...

Törölt felhasználó · 2017. szeptember 19. 05:58

Nagyon igazad van. Bár úgy is törölni fogják.

Az utazgatós lánynak mindegy, hogy te hogy érzed magad nála.

Soha nem pályáztam átutazó szolgáltatásra.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2017. október 05. 11:59

Nem egyformák az ízlések.

Szerencsére nem ugyanaz a gyengéje minden látogatónak.

Erre-ezekre is van igény, így  körforgó működik sok helyen.

Egy barátommal vegyes boltot üzemeltettünk. 

Társan elhatározta minőségi borokat fogunk árulni.

Addig napi 25-30 rekesz lieteres bolt adtunk el. 

Telerakta a polcokat drága-finom borokkal. 

Az üzlet bevétele azonnal felére esett vissza, pár nap után hozni kellett a literesből mert csak arra volt igény igazából.

Talán sántíthat a példa, de van igazsága. Mindenre van vevő és a skála széles...

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2017. október 09. 15:15

Időnként azon filózom, hogy miért van az, hogy mi, a szolgáltatást igénybe vevők biztosítjuk a légyott helyét, mert a szolgáltatónak nincs ilyen, de  akkor miért nekünk kell jóval több virágszálat letétbe helyezni?

Lakásra jön személyzet, de az már nem megy, hogy mi menjünk érte, viszont  adjunk csokiravalót a fuvarosnak is. Javítsatok ki! Nem az lenne-é a helyes, ha mi, makktársak biztosítunk mindent, lakást, zuhanyt, törülközőt, meg járulékos dolgokat, akkor talán nem az lenne az indokolt, ha beérné néhány virágszállal kevesebben is a szolgáltató??? Mert, hogy kevesebbet, nyújt, mint a nagy átlag, már ami a logisztikát illeti....!

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 09. 23:31

A nálam járt feljövős lányok akiknek nem volt helyük mind beérték kevesebb rózsaszállal mint az átlag. Ámbár volt olyan hölgy akiért oda-vissza 50 km-t kellett volna utazni és még így is jóval átlag felett szeretett volna a kertemből. Rajta jót mulattam.

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen