Én is kedvelem, de a családunk is kedvelné ezt? Mivel ez nem titkosírás, így nem a háta mögött beszéltük ki. Nem emlékezem, valami rosszat vagy személyeset írtam volna Róla.
Legyen Vele szerencséd, tiszta szívből kívánom.
Én is kedvelem, de a családunk is kedvelné ezt? Mivel ez nem titkosírás, így nem a háta mögött beszéltük ki. Nem emlékezem, valami rosszat vagy személyeset írtam volna Róla.
Legyen Vele szerencséd, tiszta szívből kívánom.
Csak éli az életét, ahogy neki jó és ez így jó. De nem szép dolog a háta mögött kibeszélni!! :)
Én kedvelem és ennyi. Kövezzenek meg! Vele tényleg jó csevegni. Egyelőre plátói a szerelem, de ki tudja?!
Nem. De aki itt megjelenik, azokra jellemzőek ezek a megállapítások. Sokszor fájhat ez, de a tény az tény.
Most gúnyolódsz rajta?
Ő egy igazi rendes ember, aki csak a családjának él, imádja a feleségét és gyermekét. Minden tisztelet az Övé! :-)
Szóval, utálod! :-)
Ennek igazán örülök. A mi kapcsolatunk nem jutott idáig. :-)
Szia Gróf!
Itt vagyok!!! És TE?
Hello!
Igen, kösz :)))
Majd reggel (délelőtt?) kipróbálom. Jófejek vagytok!! Nem vagyok nagy piás. Néha iszom valami picit, de tetszett!
Üdv Kató kaptál egy reggeli teszt képet ,-))))
Igen, ő Brocky és nem is titkolja :) Tudod, régi kapcsolat a mienk, kicsit viharosan indult, de egyre kellemesebb.
Szerintem ő is üdvözöl téged, mivel olvassa. :-)))
Add át Neki az üdvözletemet. :-)
Olyan ismerős volt ez a Welcome, meg Gróf Kurátor. Már csak a Brockyfeller hiányozna innen. Nem szokott ide is betévedni?
Szia Grófom!
Hát megint itt vagy? Tudtam, hogy a fél szemed mindig rajtam.
Mindenhol, csak próbálom titkolni :))) A mi szerelmünk különleges, jó Veled veszekedni is, abban is ott a tűz!
Hogy lépjenek a lábadra minden hétfőn!! :)
Legyen Neked nagyon jó, mondta ezt már más is. :-)
Bocs, Kurátor a szerelmem :))) Itt.
Látom minden hiába, szerelmem nem talál viszonzásra? :-)
Az Ökovásárban van erre is gyógymód, ma még vásárolhatsz valamit.
Békés, csodás Napot Neked!
Ha erre vágysz, udvarlok is Neked. : -)
Minek a rizsálás, nem jobb ha a tárgyra térünk?