Beszélgessünk...

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 14. 13:11

Egyszerűen nevezhetjük öregedésnek!!!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 14. 13:10

Szia!

Ha mindenre vennék gyógyszert, akkor otthoni patikát kellene nyitni.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 14. 09:21

Nem vitatkozom, de most nincs igazad. Az idő múlásával kopunk kedvesem, akármit akarsz belemagyarázni. Elhasználódunk, mint egy járgány, porszívó, vagy bármi. Használjuk magunkat évtizedeken át, néha túlterhelődünk és jönnek a gondok. (a szla meg a gondnok :))

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 14. 09:16

Jó reggelt!

Elárulom, hogy a többségnek szerencsére masszázst. Ne hidd, hogy nem érzik a különbséget hirdetés és hirdetés között.

Már írtam, hogy nem mindenkihez szólok, csak akik megértették. Elég szép számmal vannak már visszajáró kedves ismerősök, nem azért villogok, mintha nem volna elég és mindig újakra vadásznék, hanem, mert így látják, hogy vagyok. Természetesen az intelligens új pácienseknek ugyanúgy örülök, vissza fognak jönni ők is, amikor tehetik. Egy-két hülye meg nem zavar. Tegnap is inkább röhögtem, mint ideges lettem volna. Ilyenkor hamar véget ér a beszélgetés, nem neki és a hozzá hasonlóknak hirdetek.

Lesz masszázskultúra, mégha Te nem is hiszel benne. Már sokat tettem érte és teszek továbbra is. :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 13. 18:25

Ha kíváncsi vagy, tudod, mit kell tenned!

Chuck-kal rendesen szeretitek egymást. Vagy ez is csak játék? De tetszik! :D

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 13. 18:20

Szia!

Mit tettél be? :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 13. 15:53

Bélapapa! Ez már vicc! Felhív valami úriember, hogy látta a hirdetésemet, "Szivesen felugrana hozzám egy pár magömlésre."

No comment. :DDD Segítsééég!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 13. 15:45

HAHÓ Bélapapa! Jó reggelt Gróf!

Mi ez a csend? Ha mi nem írunk, behal a csevegés! :O

Bélapapa, voltál masszőrnél? Vagy egész nap a derekad szereli valaki? Elárulom, semmi se használ, csak ideig-óráig, ha rendesen fáj. Neked is lehet kopásod, vagy akár sérved, népbetegség, erre semmi sajnos. Esetleg vannak gyógyszerek, amiket reklámoznak, hogy visszaépíti a porcokat, mostmár én is azzal próbálkozom. Állítólag jó, nevet nem írhatok, nézz TV-t!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 12. 20:02

Szia drága Bélapapám!

Már hiányoztál! Én dolgoztam ma is. Mért nem jöttél? :(

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 12. 18:22

Szia!

Hétvége van, gondoltam elmegyek a derakamat rendbe tenni, de vasárnap senki nem dolgozik. Talán holnap találok valakit, aki elválal.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 12. 08:40

Jó reggelt!

Mi van, nem tudsz aludni? Azért nem jó, hogy a fejembe látsz! :) Viszont a nagy újságra cuppannál, de azértse írom ide!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 09. 15:45

Hát, magad uram... :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 09. 15:21

Micsoda reklámot csináltál magadnak!!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 09. 13:52

Szép napot!

Ma is volt már önkéntes, biztos nem hiszik, hogy ilyen állat lehet egy nő :))) Lement a Sparban a kalapács ára, még várhattam volna a vásárlással, én 300-ért vettem, most meg 260 pénz, ráadásul nincs is szükségem rá.

Ha igaz, mindjárt jön a következő áldozat, még nem tudja, mi vár rá, azt hiszi vicc! :D

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 09. 10:42

Jó reggelt!

Vannak ilyenek, akit ez tesz boldoggá, pedig e nélkül is törlik, az oda nem illő üzeneteket.

Lassan sorban állás lesz nálad, ha mindenki kedvet kap ehhez a masszázshoz!!!

Legyen szép napod!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 09. 08:27

Jó reggelt Bélapapa és Gróf és a többiek!

Látom, Debrecenben még mindig azzal szórakoztatja magát valaki, hogy modira küld mindent ok nélkül. Vagy okkal? :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 19:47

Elégedetten távozott, kaptam két puszit is :) Látod, tudom én, hogy mit csinálok.

gergentyű · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 18:25

sziasztok

Balatonfürediek vagyunk és alkalmi kapcsolatot keresünk (lánnyokal) hely biztosított, elérhetőségek tel:06706609584 vagy e-mail:gergoatilla@citromail.hu

19-30év körüli lányok jelentkezését várom én 19 éves srác vok.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 17:08

Hogy érezte magát a kedves vendég?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 15:37

Szia!

Már volt egy önkéntes!

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen