Nem semmi jó szöveg! ilyet is ritkán olvas az ember :) Ha még ehhez jó a műsor is no problem..
Nem semmi jó szöveg! ilyet is ritkán olvas az ember :) Ha még ehhez jó a műsor is no problem..
Elég "tutajos" az biztos!
...hogy a műsor milyen, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, de hátha valaki igen.
Rendben, fogadjuk el ezt az érvelést, ami persze azonnal feltételezi, ha egy nős férfi lányokhoz jár az nagy valószínűséggel retardált. Képtelen kezelni egy kényelmetlen hívást vagy sms-t az adott pillanatban. Persze, hogy annak mekkora a valószínűsége, hogy ez pont kényelmetlen helyzetben éri, az megint egy jó kérdés. Aztán ott van még az a dolog is, hogy a pofának onnantól kezdve, hogy elindult a lányhoz minden egyéb kockázatot vállalnia kell ugyanúgy mintha létrejött randiról beszélnénk. Ugyanúgy el kell számolnia otthon az idejével, ugyanúgy észreveheti egy ismerős amikor a ház előtt tipródik, stb. Arról már ne is beszéljünk, hogy negyed órával a tervezett találkozó előtt már aligha fogja valaki anyuci szoknyáját. Talán akkor már nem ér telefonálni?
Nekem mindig az első és eddig egyetlen ilyen alkalmam jut eszembe. Már három alkalommal is beszéltünk a tervezett randiról, utoljára két órával előtte. A lány a kelleténél is jobban ismert, tehát tudta, hogy nincs senkim. A helyszínre érve nem reagált a hívásomra se az sms-re. Nemsokkal később egy ismerősöm segítségével kiderítettem, hogy nagyon is ráér a leányzó és semmi baja se neki se a telefonjának Másnap küldött egy kamu szövegű sms-t. Állítom, hogy a mai napig is azt állítaná, hogy úgy volt minden ahogy mondta.
Figyu szerintem találj valami jól f*ztő melót, gyakorold a magyar írást.,vagy szólj olyannak akiknek ez megy. Utána tudunk kommunikálni értelmesen.
Személyi kölcsön? haha az eszem eldobom de komolyan,ha már szép nem vagy ,hülye ne legyél xd
Kamilla, Úgyérzem készen állok arra hogy beszéljünk.
Ennyi puncsolás után egy kis vaníliára vágyom!
Korina22-nek a második képen akkora a segge és a melle, hogy görbíti a teret! 😂😂😂
Majdnem mindegyik képen... :)
A legfőbb baj az, hogy sok" vándorszínész" csak a lehúzásra megy... Azok számítanak korrektnek akik a TÉMA közben nem veszik fel a telefonjukat... mert ugye a vendég az első, persze ez evidensis lenne.. aztán a TÉMA lezárása után persze csak ha van még idő (általában igen) még foglalkoznak a vendéggel... Az is sokat elárul hogy a jutalékot előre elkéri azt gyorsan elszalad vele, vagy azt mondja tedd csak le de ráér a végén is... persze gondolom vannak tróger alakok, akik képesek lennéek távozni a végén jutalék nélkül...az meg a másik, ha kér az ember egy szexi fehérneműt telefonba egyeztetve azt mire odamegy vár egy bugyiba...hűű... :)) kérdesre az meg hol van? ja azt épp nem hoztam magammal.... :)) Amúgy ha valaki Győrben jár Domina Szonja igen erősen ajánlott kategoria ahol nem csak az van, rettenetesen szép, korrekt és okos a hölgy... időpontot érdemes előre egyeztetni...
Miért ilyen halott ez a fórum?
Letty 20 (debrecen) aurája nagyon görbíti a teret :D
Mert több mindenkinek kéne írni ,nem csak el járni a csajokhoz.
Hasznos menüpont! A hirdető csajoknál,szeretem/vállalom, Extra(ha megkérsz),Nem szeretem,igaz még csak 1-2 hirdetés alatt láttam pl:Gvendolin-25.
Jó dolog főleg ha új csaj a kiszemeltünk, és még nem jártunk nála na meg kezdőknek.Szerintem így pontosabb képet kapunk az adott szolgáltatóról ,már aki ezt a részt kitölti a hirdetése alatt.Az már más lapra tartozik hogy a valóságban a randin, azt kapod amit megbeszéltetek és amiért mentél.
Dóra21 visszakerült, elég kívánatosak az új képei azt kell mondjam. Igazi bombázó teste van.
Sok nevet sorolhatnék, a jól és a rosszul teljesítők, vagy éppen a lehúzós hirdetők közül de nem teszem. Viszont! Hogy van az, hogy bárhol, bármilyen szolgáltatást veszünk igénybe, vagy akárcsak boltban vásárolunk, akkor kell lerónni a főniciai eszközben kifejezhető hálánkat, ha a szolgáltatás/vásárlás sikeres volt. Az oldalon hordetők többségénél előre kell a rózszálakat betolni az ajtón, amivel még nem is lenne baj. A gond ott van, ha kifizetsz egy pár extrát, amit a vállalkozó nem teljesít, és elő nem fordult még, hogy utána azt mondja, hogy bocsika, ezt nem tudtam, visszaadok x szál rózsát....Szóval a korrektséget hiányolom, ugyanis ez kifejezetten tetten érhető néhány fészekaljnál. Valószínű, hogy a menedzsment hihetetlen gyorsasággal fogja törölni a bejegyzést, de abban azért bízom, hogy néhányan mégis elolvassák.
Bogi22 Mosonmagyaróvár - korábban Debrecenben több néven is rendelt.
Jó kezdeményezés a Szerkesztőség részéről, hogy a hirdetők megadhatják adatlapjukon, hogy mi az amit kedvelnek és vállalnak, mi az, ami extrának számít, s mik azok a momentumok, amiket az adott lány nem kíván szerepeltetni a kínálatában. Egyre többen élnek is ezzel a lehetőséggel, ami eleve jó támpont az oldal látogatói számára-
Vannak viszont olyan hirdetések, ahol a hirdető olyan szinten semmibe veszi a leendő látogatókat, hogy képtelen 2-3 mondatban bemutatkozni, ehelyett egy "Szia" áll ott. Az ilyen adatlapoknak legjobb visszaköszönni és gyorsan lapozni egyet.
Elolvastam.Nem kell neveket sorolni..Ezt a mondatot hiányolom:"Tisztelet a kivételnek!"
Na végre, hogy eljutottál a Ramihoz régóta kerülgetted ugy vettem észre, mondjuk kiváncsi lennék erre a beszámolóra mit reagál a Ramika :) A lényeg meg voltál elégedve a szolgáltatással... :) a