Nem, ez így van.
Nem, ez így van.
És ki ideges? Én? XD
DE várj, a chaten is ott van mindig. Eddig még egy normális csevegésére nem emlékszem, de mindig ott ül.
Nem Mamit, nénit! Különbség!
A fiam mamija vagyok csak. :)
Egy stabil lány van kint, jönnek-mennek a lányok, elmondása szerint, de meg is értem.
Bejön egy vendég (fontos az 1!:)), halkan szól a Tv, mert alszik a góré, 2-3 lány ül.
Ez bár? Régen szólt a zene, táncosok, szobások, mindenki intelligens, jó vendégek voltak.
Össze se lehet hasonlítani ezt azzal. Most persze dühösek, mert nem megyek vissza, ebbe soha.
A vendég unja magát, meg 3 vendég bent, és a kicsi lány ordibál?? Mi ez?
Ott is figyelnek, de nem izgat.
Vannak fent normálisak is.
Másfél hétig voltam kint. Napi max. 2-3 vendég, a diszkós kisfiúkat leszámítva.
Szombaton közölte a ház ura, hogy, ha " Ma nem keresünk, a bárnak sincs pénze".
No, akkor? És én hazudok.
37 eurot kerestem. Vicc. Addig csak minuszt törlesztettem. Vasárnapra nem tartoztam semmivel, sőt, 37 euro pluszom lett!
Azzal jöttem haza, meg egy vendégem volt kint, ő anno feleségül akart venni, ő segített, meg hozott kaját.
Erről ennyit, és EZ AZ IGAZSÁG!
Mikor a cégem székhely nélkül maradt, kint kerestem masszőr állást, akkor Szombathelyen voltam.
Közel volt Ausztria, masszőr állás helyett egy bárban találtam magam. Ez volt a kezdet. Elvették a papírjaimat, itt írd alá, ott írd alá.
Mit tudtam én, mi az a sok fecni, aláírtam. Egy kávézó volt, strand, ott vártam, hogy majd megyünk a helyre, aztán este mentünk.
Egy BÁRBA. éjjel kaptam vissza a papírjaimat, úgy lettem regisztrált kurva, hogy egy éjszakát végig ültem egy bárban ruhában.
Reggel haza utaztam, tök depi. Ez volt a kezdet.
Ez volt a kezdet. Regény lenne a többi :D
Azt már nem írom le, ígérem.
Itt vagy még?
Húúú bizony! XD
De már nem érdekel. Én normálisan éltem végég az életem, felneveltem a srácot becsülettel.
Ez a szarság csak 4 éve tart, ebből már kijövünk, fiam programozik ezerrel, nagy robbanás lesz.
Aztán elfelejtem az egészet, keresünk valami nyugis helyet, és élünk boldogan
Pasit már nem akarok, majd jönnek az unokák :)
Bush nem biztos, hogy feljön.
Puszi, jó éjt!
QCp! Szól az Arch Enemy. :)
Te hol vagy? Tán nem alszol?
Még valami. Üdvözlöm a tesódat, remélem olvassa.
Ezt a kis írást a masszázs blogon találtam. Nagyon Szórakoztató!!!!
HUMOR!
Egy masszőr szolgáltató írta: Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok:
Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted. A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést vállalok, ami NEM kölcsönös. Ha igényled, természetesen szívesen csevegek Veled, egymás kölcsönös tiszteletben tartás mellett. Viszont ha inkább csendre vágysz, akkor hallgatok. Ennyi. Csók, aktus, prosztatamasszázs, örök szerelem nálam nincs a listán.
Másnál lehet alkudozni? Akkor oda kell menni!
Kérlek ne akarj nekem jót. Kedves vagy, de nálam a masszázs RÓLAD szól. Hidd el,nekem az a jó, ha neked jó. Ebből élek.
Kérlek ne próbáld megfűszerezni a napom, és valami feledhetetlent nyújtani. Te veszed igénybe az én szolgáltatásomat és nem fordítva..
Ha étterembe mész, akkor sem kéredzkedsz be a konyhába, hogy valami finomat főzz a szakácsnak.
Biztos virtuóz vagy a nyelveddel, de, kössz, kihagyom. Igen, én is szeretem a jót, de azzal és akkor, akivel és amikor megkívánom.
Evés nélkül minden állat éhen halna,de a libáknak még sem olyan nagyon kellemes, amikor megtömik őket.
Elhiszem, hogy mindig betartod az ígéreteidet és nem fogsz ujjazni, de aztán mégis tízből nyolcan bepróbálkoznak, mert, hogy úgy nekem még jobb lesz.
Hát, a hetekig tartó, csípős, égető érzés, és a nyögve-nyelő pisilés nekem nem olyan nagyon jó.
Hogy csak egy kurva lennék, aki affektál?
Ha Te ennek látsz, attól még nem biztos, hogy Neked jobb lesz.
Hidd el, nem vagyok büszke, hogy ebből élek, jobb szeretnék mondjuk TB-igazgatónő lenni többmilliós fizetéssel és céges Audival, de így alakult az életem.
Hogy akkor ennyit is érek? Biztos van ebben önrész, nem tagadom. De most őszintén, ha Te Stephen Hawking értelmi intelligenciájával, Vekerdi Tamás érzelmi intelligenciájával és Brad Pitt testi adottságaival lennél megáldva, akkor egyáltalán felkerestél-e volna?
Szolgáltatói Üdvözlettel:
(és itt egy teljes, a szerkesztőségben ismeretlen név állt)
Köszönöm Túrista!
Ez a masszőrök élete Magyarországon, minket tartanak sokan, de NEM mindenki kurvának.
Amúgy a szöveg nagyon szép, és talán egyszer tisztelni fogják itthon is azt a tudást, amiért egy masszőr éveket tanult.
Helló "Baba"!
Előbb kérném a jóváhagyásodat, aztán leírnám, hogy mit látok én, de elég ütős lenne most direktbe. Csak akkor, ha kéred, de nem fogom vissza magam, ha zöld utat kapok tőled. Egyébként néma csend. Ha jól emlékszem, szereted az idézeteket. Bemásolok ide kettőt.
"Az embert bizonyos körülmények között rá lehet venni arra, hogy lemondjon annak a végrehajtásáról, amit akar. De hogy hagyja előírni magának azt, amit tennie kell, vagyis hogy akarja azt, amit nem ő, hanem másvalaki tart helyesnek, erre csak úgy lehet rávenni, ha nem tekinti magát szabadnak."
„Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy.”
Teljesen korrekt!:)
Szia!
Hidd el nekem, nem mindenki ketagorizál!:)
Szia nowone!
A zöld utat meg kaptad!Kérlek bízz bennem!Tudod hogy most kint dolgozik és nem tudja meg védeni magát!És nem tudd semmit tenni!Elöre is köszi!