Okostojás, nem Babáról szól a történet, hanem Dark Angelnek válaszolt.
Babucinak mitől is kéne félnie? Senki se bántja.
Kattints az előzményekre!
Okostojás, nem Babáról szól a történet, hanem Dark Angelnek válaszolt.
Babucinak mitől is kéne félnie? Senki se bántja.
Kattints az előzményekre!
Tisztelt Hexe!
Te járattad le mindenki elött amiért neked nem sikerült ott kint maradnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt te írtad a Debreceni fórumba csak egy kicsit teljesen másként!És tudod hogy ő most nem tud védekezni mert kint van!!!!!!!!!!!!!!!!És így könnyü helyzetben vagy!Mert ha itt lenne biztos meg tudná magát védeni!!!!!!!!!!!!!!Okos tojás vagy te!
Drágám, ahogy látom, neked az elemit sem sikerült elvégezned. xD Én nem támadtam a Babucit, tényeket közöltem. Az már mindenkinek a saját dolga, hogy mit hisz el, mit hogyan lát. A kötekedést és a fenyegetőzést pedig be lehetne fejezni, kezd unalmassá válni. Majd a rendőrség elintézi veletek. ;D
Amúgy magamtól jöttem haza, önszántamból, és egyébként sem az én szintem egy lepukkant bár, ahova már vendégek sem járnak. ;)
Te vagy a híres tesó? :D
Én ugy érzem nem tádtam és semmi közöm a te kinti életedhez, a kinti történtekhez, és a rendörségi dolgaidhoz!Én is csak a tényeket írtam ide!És jó lenne ha nem hoznál senkivel sem össze mert semmi közöm senkihez!Én csupán önmagamtól írtam!Mint az elején is tettem nem szeretem az igazságtalnságot!Nem tagadom jártam anno a Babához de én teljesen másként ismertem meg!És én azok után itélkeztem!Bocsánat de ez van!
Te vagy a kis tesó, már jött az sms. Egy vicc, amivel fenyeget, én legálisan voltam kint :)
Ki fél?
Fordíts légy szíves! Mit jelent az, hogy "tádtam"?
Mi ezt már Babucival lebeszéltük. Én intelligensebben, mint ő. :)
Te vendégként ismered, persze, hogy más a véleményed, de a szart ő keverte meg kint, mint a tipikus kígyó nő.
Az összes bajom az volt vele, hogy az oldalt elmondta a kicsi "főnökasszonynak", azóta engem leseget a sleppje, hogy mit írok.
Hát, bizony az igazat. Én magamtól jöttem el, az igazságot az tudja, aki ott volt. Én igen. :)
Elnézésedet kérem valóban értelmetlen volt a szó amit írtam!NEM "TÁMADTAM"!Viszont tényleg csak sajnálni tudlak,hogy ilyenekbe kötsz bele!Nagyon egy sívár életed lehet a magánéletetben!Bocs hogy megint bele mertem szólni!
Én meg értem a te helyzetedet is de szerintem ez csak rád és rá tartozott volna!És nem egyből a géphez ülni és írogatni minden pocskondiázást!Mert ha itthon lenne és tudna védekezni akkor miért ne!Ne haragudj az öszinte szóért de én nagyon másként ismertem meg!És sokan mások is akik ismerik öt ténylegsen!
Te honnan is tudsz bármit a magánéletemről? Ismerjük egymást? A tied legyen olyan sivár! :) Ez jó kívánság volt.
Amúgy nem csak a szó volt értelmetlen, hanem az egész, amiket összefirkálsz, de hát ez a fórum. Nem igaz? :D
Ja, Grófot vártam igazából, őt valahogy jobban értem. Tudod, a szint se mindegy sivár életemben, hogy kivel beszélgetek.
Legalább annyi agya legyen, mint nekem. Neked sajnos kisebbet adott a természet, így részemről nem kívámom a további társalgást veled.
Sajnos nagy az arcom is, ez attól van, hogy én tényleg okos, és iskolázott vagyok. Ez valóban bosszantja a kis butákat, de az én életemet ez nem befolyásolja. Sőt, kifejezetten élvezem, mikor osztanak.
Ez például közös vonásunk a szintén imádott Gróffal.
Na, mivel értelmes emberrel nem találkztam most, így megyek boldogan a jó meleg ágyamba nyugodan aludni.
Jó éjszakát neked is, és ne feledd, a tudás hatalom. Ez régi bölcsesség, nem én találtam ki.
Szassz Túrista!
Nemtom másképp' megkérdezni,csak így! Ez mi a rák amit itt oly' hosszasan leírtál?
Szia Gróf!
itt vagy?
Csókolom Katónéni!
Mr.Gróf Kurátorral együtt Én is rögtön felismertem a kézírásod!
Na végre! :)
Látom, kapod te is az ívet Debrecenben.
Nem olvastam vissza, csak a végét, meg, amit írtál.
Tiszteletem!
És akkor mi van? Ez amúgy nem a kézírásom, géppel írok :)
Az egész ország ilyen, igazad van, a fórumok meg erről szólnak, pláne ilyen oldalakon.
Mindenki itt vezeti le a felgyülemlett feszültséget, pedig mást kéne tenni.
Most, ebben az egyre szarabb helyzetben kéne összefognunk, egymás csesztetése helyett.
Hova lettek a régi Férfiak???
Na, léptem, szép napot mindenkinek!
Helló "Baba"!
Sajna most csak megfosztani tudlak a "hangtól", mert technikai akadálya van. Azért kértem engedélyt, mer az csak neked szólt volna, a privid peidg előttem még rejtély. Bár mostmár nincs bennem annyira a tegnapi közlési kényszer, meg az is lehet, hogy csak az okoskodásom jött volna elő. A verset elolvastam tanár néni! :-) Változott a megértése a középiskolaihoz képest.
"Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!" Én meg így látom most: Emberek = vadak = elmék vagyunk! És mohóságunkban képesek vagyunk még azt is leigázni, amiről azt gondolták valaha elődeink, hogy elérhetetlen.
És azért mert kedvellek:
"ne bántson téged az én haragom soha, kedves"
És azért, hogy érezhesd azt a "mély" emocionális tartalmat, :-) ami csak az emberekre jellemző, jobb lenne telefonban, és ez így valóban kissé rideg. Mert nem akarok ide "b", "f" és "p" betűvel kezdődő szavakat írni! :-)
Jó legyél a "rosszkislányok" között!
Persze, hogy érdekel! Írd le nyugodtan, ha nem lesz időd és kedved!:)