Beszélgessünk...

Hofi · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 28. 20:31

Hova, kinek miről?? Az esetleges félrértést tisztázni kellene, és nem a fórumon!! Sajna nincs rá mód azt látom!
:( :(

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 20:33

Nézzétek, én ezt az oldalt a sajátomnak érzem, nagyon sokat kaptam itt (jót), hála a Szerkesztőségnek is.

Tényleg nem fogok hirdetni, Veszprémben tuti nem. Engem itt már mindenki "ismer", olyannak, aminek leírtak.

Vége. 

Az oldalt védem, és őrzöm, mert szeretem, de éhen dögleni nem fogunk, mert a fórumok tele vannak szemét, szánalmas embernek nem nevezhető egyénekkel.

Üzenem nekik, hogy még élek/élünk, és vannak, aki valóban szeretnek, és tudom, hogy számíthatok rájuk, a való világban.

Lehet, hogy "csak" egy nőnek tartanak itt, de semmit nem tudnak arról, amit végig csináltam, csináltunk fiammal.

Én már a mattból felálltam, nem egyszer. Most is fel fogok. Nem itt!!!

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 20:37

Eddigi tapasztalataim:

A férfiak itt mocskolhatnak hirdetőket, lányokat, szépet, kevésbé szépet...

Fordítva, ha egy hirdető ír választ, főleg véleményt, akkor jön az osztás.

Kérdésem: Ha nem lennénk, függetlenül, hogy ki mit hirdet, hova is mennének az "urak"??

Tehát kinek van szüksége kire? (Ez megint nem fog tetszeni, de igaz)

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 20:38

Hofi, semmit se kell tisztáznod. :)

Hofi · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 28. 20:39

DE IGEN!!! KELLene!! NAgyon kellene, és kérek mdot rá!!!

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 28. 20:41

Na ilyenkor jön a durca.

Miért? ..és, hogy elmegyek innen, meg etc.

Nem lehet beszélni-beszélgetni mindenféle dolgokról?

Nem lehet egy esetleges félreértést tisztázni?

Ez így egyre rosszabb, ahogyan az idő halad a fejünk felett.

Őszülök már, de nem érzem öregnek magam.

A Nők a pénzemért és a megjelenésemért szeretnek.

A szerelem elmúlt, de az életet élvezzük, ki tudja meddig! :)

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 28. 20:44

Neked a pénzre van szükséged, hisz innen élsz és élteted gyermeked.

Összekevered a városi fórumokat az itteni beszélgetéssel.

Ez egy üzlet! Mindig is volt és lesz! Nélkülünk is megy a bolt, ezt ne felejtsük el.

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 28. 20:48

Cigány jeletkezik favágónak.

-Gázsi! Valami referencia-munkád van?

-Háááát?  Káláhári!

-Gazsi, az egy sivatag!

-Mostmá!   :)

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 20:51

Ez nem durca. Ha egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik.

Minek is kéne maradnom itt? A semmiért? Hülye azért nem vagyok.

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 20:53

Már nem innen élünk. Ennyi volt. Pont.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 21:15

Hi!

Sajnos így igaz, nemcsak annak tűnt, hanem az is volt. De ami azt illeti, ha már rólam van szó, nem ettől akadtam ki igazán. Van már fórumos tapasztalatom, de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy a magánéletem legyen a téma, pláne nem egy ilyen fórumon. Na az gáz volt, nem kicsit. Nagyon.

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:21

Harlee, te tényleg nem érted, miről hablatyolok? Nem a csevegésben írtakról szól a történet, egy másik honlap adminjáról és seggnyaló bandájáról, akik közül sokan ide is átszivárogtak. Itt konkrétan Veszprémről szól a történet. Itt nem megy tovább, meg eléggé megutáltam a sok parasztot. (Megint sértő vagyok. :))

Én fehérvári maradok örökre, az a szülővárosom, és kultúrlények lakják, plusz több, mint kétszer akkora, mint ez, és tranzitváros.

Az egész életem odaköt, ott nekem sok barátom, jó ismerősöm van, és vendégeim onnan várnak, hogy menjek már haza.

Min kéne gondolkodnom? Azon, hogy hogyan, minél gyorsabban.

Mi fehérváriak mások vagyunk, ezért sokan nem szertnek itt minket. Az ajtón lassabban engedünk be egy idegent, nagyobb az intim zónánk, sznobok is vagyunk, mi a valódi, született fehérváriak. És arányaiban kell nézni a dolgokat. Bunkó ott is van, csak nem mindegy, hogy egy 60ezres város 40%-a, vagy egy 130-140 ezres város 30 %-a :)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 21:22

Erről pedig csak annyit, hogy azért az ember ahol tud próbál tenni ezellen. Szerintem vannak pl akik tudják milyen "hadjáratot" folytattam sokáig egy bizonyos "mission" nicken futó "értelmes" emberrel szemben, mert olyan ocsmány stílusban írt a lányokról, amit szerintem senki nem engedhet meg magának!

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:24

Mivel fenyegettelek? Hogy osztást kapsz. Kiadtam bármit rólad, amit csak nekem írtál, és itt nem? NEM.

Pedig sokan megtették volna a szemtelenséged miatt.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 21:28

Valóban nem, de nem tudhattam. Mert nem ismerlek. De ahogy írtam is, nem ezzel volt a gond. És lehet, hogy szemtelen voltam, de azt hiszem megvolt az oka, hogy miért. Annak ellenére, hogy nem akartalak bántani. De úgy éreztem, te bántottál sok olyan embert itt, akik nem érdemelték meg. És ezért nem hallgathattam. Még akkor sem, hogy kaptam hideget-meleget.

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:37

Konkrétan kit bántottam? A cigány bandának üzentem, ebbe kellett beleszólnia egy hölgynek, aki előtte elég nagy szájjal védte magát, meg támadott, mert kapta az ívet a fórumozóktól. Ha ő akkor nem ír be, itt semmi nincs. Az meg, hogy egyszer régen nem reagáltam valamire, amit írt, hát jobbnak láttam, nem. Megint egy sértés, ejjaj.:)

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:50

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:14

Volt egy kutyás hasonlatod. Nem akarom bemásolni, mert nincs értelme, de attól tartok, azzal a hszsal nemcsak Dark Angelt bántottad meg, hanem mindenkit, aki abból él, függetlenül attól, hogy egyébként milyen ember.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:14

Neked is!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:55

Sziasztok!

Egy nick név mögé bujjva nem ismerjük meg a másikat,Még  jó pár év egymásmellett élés után is felszinre kerülhetnek rejtett dolgok,  vagy épp kihozza  belülönk valami, vagy valaki ....

Valszin mindenkinek igaza van kicsit, és ha tolerálni tudnánk a  másik negativ tetteit,   nem lennének itt, nem itt tartana  az ország sem:)))és nem csak  ilyen kedvetlen majdnem mindegy  milyen forum lennénk ....és ha nagy ritkán feljövök, végre olvashatnék olyan témét amihez  érdemben is hozzászólhatnék,és még valami..

Tudjátok mi jár annak  akinek igazza van??:)))A SZÁJA:)))

Puszi  mindenkinek,és Béke veletek:!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen