Szia! Még élek. A pasi eddig normálisnak tűnik, de nem élem bele magam előre semmibe. :)
Ha nem jön össze semmi, akkor se halok bele. Bizalom megelőlegezve.
Szia! Még élek. A pasi eddig normálisnak tűnik, de nem élem bele magam előre semmibe. :)
Ha nem jön össze semmi, akkor se halok bele. Bizalom megelőlegezve.
A lényeget felejtettem el, én konkrétan Beléd vagyok szerelmes, de titkolom. :)
Én teperek érted Gróf,, vagy térdelek :))))
Bizalom eljátszva, maradtál örök szerelmem Gróf. :D
Milyen bizalom??, csak a pofám..nem mindig fekszem ill állok a magaslaton...vagy rendelkezésre:))de hagyom legyen a tied.. bár erre játszik, de nem minden arany ami látszik,...bár korán kelek...de csak álmos leszek...
Sziasztok!!
Tudod te! A mi kapcsolatunk különleges, senki se érti, csak mi :)
A pesti fasziról írtam, akinek köze nincs az oldalhoz.
Csak tájékoztatás képpen.
Itt majdnem mindenki beteg :)
Sót, az egész országban!
Hatalmat a cigónak!2/3-ost! Ne, diktátort kaptunk!
Na, puszipá! :D
Koncz Zsuzsa-Ha én rózsa volnék..
Csak Neked :D
...de remélem, szájrátétel viszont igen!? :)
Geróóóóóóóóóóf!!!!!!!! Elszeretted Lindááááááááááááááát!! A rézfánfütyülőrézangyalát!! :)))))))))) Pedig most akartam megdícsérni a tennap feltett képeit (Te, aza Siva szeme nagyon ütős :))))))))))))))))) erre mi van!? Hát nem hiszem el!! Úgyláccik minden nő tényleg ***moderálva***!? :)))))) tuggyátok, mint a Csinibabában a sztálin ujjától beindult kalauznő :))))))) Jóvanna! Úgyis tudom, hogy csak a szövegeddel kábítottad el, de a valóságban, titkon a legmélyén és az összes reggelre elfelejtett álmában ééééééééééén vagyok, csakhogytudd!!
Vazze, ezt a gőzt ki kellett eresztenem, ugye értesz kicsi Linda? Azember dógozik mint a güzü, ritkán ér rá udvaróni, erre a ráérős Don Juanok benyomulnak, a csajszik elalélnak, mivammá!!?? igassság-ez? :))
Csá Pircsi, Te biztos megértesszz...?
Szia Bush!
Te tűntél el, nem én. Így hogy szeresselek???
Gróf itt van mindig, vagy soxor, de ne légy féltékeny! Tudod te! :)
Örülök, hogy tetszik a szemem (képzeld el fiatalon!)
Igazságot meg ne keress ebben az életben!
Puszillak
A Te Lindád :)
Pussz nektek!!
Persze,hogy megértelek Bush!!Azoktól a szemektől én is beindulok:)):))
De hogy engem senki nem szeret,pedig van egy fogam,amivel a sört még ki tudom bontani:))
:) Te is más vagy és Bush is, egyikőtök se szamár, vagy ló, mindkettőtöket kedvellek.
Még téged is, ha hiszed, ha nem, akárhányan utálnak, és az AGYATOKÉRT!!!!
Mert van, és Bush ugyan hülyülni járt fel, de hányan is tudtak becsatlakozni? XD
Veled meg másról tudunk dumálni, lehetsz te kukás, dr Bubó, vagy bármi, neked is agyad van, és a "Ha én rózsa volnék"ról tudod, hogy nem egy szerelmes dal, pl. :)
Mesélj, minek öltöztél volna? :)
Bush, drágám, a kedvedért Síva Szeme a nyitókép. :)
Csak, hogy lásd, még mindig szeretlek.
Köszi Linda drága vagy, főleg, hogy agyasba soroltál, emmá valami!! Mongyuk, hogy Geróffal együtt, az némileg letört :))))))))))))))))))))
Én meg nem csak a szemedért vagyok oda, hanem a humorodért!!! Félholtra röhögtem magam a debreceni fórumra beírt színesbetűs hüjeségedre, fél óráig nem tuttam gépelni a röhögéstől, Te hüjehüjehüjehüje, hogy imádlak!!!! ELMEGYEK VESZPRÉMBE CSAKAZÉRTHOGYMEGÖLELJELEK!!! Aztán megkeresem a pöcsöd, mert még nőben ijjen jó fejt nem láttam EGÉSZ életembe!! :)))))))))))) Vagy csak egy hullámhosszon vagyunk??? Hogy a francba van, lelkitársam lennél?! Na azér az bebas na mindkettőnknek, ennyire remééééénytelenül összhangban lenni egy csetpartnerrel, megőrülök!!!!!
Pircsi!!!! Mongyá valami okosat mer nincsötletem!!
Okos!!:):)