Szia Bush, szívem csücske! :)
Geróf miatt ne érezd rosszul magad.
Igen, a humorom még megvan, azt ott vége is.
Igen, én vagyok a te lelki társad, gyere Veszprémbe, és ölelj meg.
Azt a sok hüjét bóknak vettem. Az is. XD
Szia Bush, szívem csücske! :)
Geróf miatt ne érezd rosszul magad.
Igen, a humorom még megvan, azt ott vége is.
Igen, én vagyok a te lelki társad, gyere Veszprémbe, és ölelj meg.
Azt a sok hüjét bóknak vettem. Az is. XD
Szia Gróf!
Az eleje jó, de ha a fiamnál is be akarsz vágódni, akkor Metal Blade szerződést hozz! :)
Szendvicset még kaphatsz, én egy jó pörkűttről álmodom, nokedlival, meg uborkával.
A vége is stimmel. :)
Kedves pircsi, a humorod még neked is megvan. :)
Tényleg. felfedeztétek az új dizájnt?
Gratula a programozóknak! :)
A múlt a múlt, most a Metal Blade a legnagyobb :)
A gyevi bíró után!
Bushom, tegnap voltam egy előadáson Dr Varga Tibor jogtörténész tartotta. Na, talán Gróf megértette volna a felét, én marha régen éreztem ilyen hülyének magam, de nyugtatgattam magam, hogy matekos vagy, nem humán, meg azé nem dr történész, igyekeztem értelmes pofát vágni :). Azért a lényeg ma reggelre, inkább délelőttre leülepedett.
Utána randiztam egy kedves vendégemmel, elvitt valami unalmas (számomra), de kultúrált helyre, onnan irány a Metro az én kérésemre.
Ha má bulizunk, akkor csapjunk bele a lecsóba! :) A Kanyon dugig volt.
Tehát szegény, jámbor barátomnak megmutattam, hogy hogy lehet itt bulizni. Metálarcok, hüle picsák tömege, az öreglány lement, és hangulat lett, a fiatalok szeretnek. Volt, aki rám bízta a sörét, mert tudja h semmit cigit, öngyújtót, piát leteszel, elmész pisilni, és hűlt helye :D (Az én cigimet, meg öngyújtómat ellopták, két percre néztem félre :)) A srác söre viszont megvolt, vigyáztam rá.
Nem tudom András élvezte-e vagy sem, de azt mondta jól érezte magát. Lehet ez egy nemes hazugság, de Lindát így lehet megismerni.
A tetkós hosszú hajú srácoktól a kopaszokig mindenkivel le lehet spanolni, és tegeznek.
Ha jössz Veszprémbe, erre számíts! Kató partit csinál az üres lötyögésből, piálásból. Ennyire hüjehüjehüjehüje XD
No, akkor VÁRLAK!:)
Hát ez rövidre sikerült. XD
Kedves Olvasók!
Vettem egy Bazárt, miután a masszázs már kezd kimenni a divatból. Előtte belenéztem, látom, tele álláshirdetéssel.
(Szemüveg nem volt nálam) Az egészet ellepte egy workania.hu állásközvetítő, ezt akkor én még nem láttam.
Ha már megvettem, olvasgatok, nem ártana valami jó meló.
A következőt találtam:
"Kezdő orvosokat keresünk németországi munkára. Felsőfokú végzettség szükséges." XD
ami kimoderálva: m u n k á r a :D
Szia! Anélkül hogy bántani vagy kioktatni akarnálak, halkan kérdem, nem veled van a baj..? Én masszőz vagyok, itt is hirdetek, és abszolút nincsen okom a panaszra, sokan jönnek hozzám maszni. Olvasom az itteni fórumot, már többször szembejöttek a írásaid velem. Ráöntöd a magánéleted a pasikra, itt is, máshol is, szerinted erre van szükségük?
Kedves ragadozómacska!
Hol hirdetsz itt? :D Beregeltél, mint látogató, hozzászólások száma 1, azaz egy db.
Szerinted, van miről beszélnünk? (Költői kérdés volt :))
Van egy ötletem, anélkül, hogy bántani akarnálak :)
Add meg az elérhetőséged! Szeretnék elmenni hozzád egy masszázsra.
DE! Előtte látni szeretném a hirdetésed, fotóid. Egy masszőz nem csak férfiakat fogad. :D
És akkor most annak, aki felfogta, hogy mi itt a lényeg, kiemelten a hirdetés szövegeL:
Magyar Bazár álláshirdetés
Kezdő orvosokat keresünk németországi m u n k á r a. Felsőfokú végzettség szükséges. "
(Lehet hogy nálunk már nem?:))
Forinterősődős szép hetet Mindenkinek!
Ez ám az igazi kedves fogadtatás!?
Te lenni itt moderátorovics? :)
Kérem szépen az oldal átnevezését, "Katómama költői, de észosztó-topicjára"! :)
Látod erről beszéltem.. A stílusodról. Nem itt szeretnék vendéget fogni, emiatt nem a hirdetői regemről írok. Nem kell hogy kioktass, ugyan fiatalabb vagyok mint Te, kicsivel, de már masszírozok pár éve, képzem magam folyamatosan. Én nem szexelek, csak masszírozok. Pl nőket is.
Mint írtam nem akartalak kioktatni. Te viszont engem igen, holott én nem panaszkodom. És nem öntöm magam senkire, mert a vendég nem azért jön hogy engem hallgasson hanem hogy magába tudjon mélyedni, ki tudjon kapcsolni, miközben masszírozom. Ez olyasmi kapcsolat mint a pszichiáter-páciens viszony. Miért nem képzed magad például? Nem erotikus masszázsra gondolok, hanem a svéden kívül valami másra.
Ha pedig ennyire kiadod magad, akkor viseld a következményeit. Én nem mennék el hozzád. Nem tűnsz kiegyensúlyozott embernek.
És ismét egy kellemes "balhé" van kialakulóban :-)
Nyugi má' csajok, lazulni jövünk ide és erre a fórumra bármilyen téma bedobható, minek keresni a feszkót!? Mellesleg az orvosoknak kötelező felsőfokú végzettség elég vicces, gondolom volt aki szakközepes bizivel jelentkezett hasi sebésznek :))))))) közbe hentes vót a szentem :))))))))))
Kicsi Linda az üvöltözős dizsire nem bukom, (mongyuk az uncsi kulturpartira sem) - marad a masszázse :)
Gyarapodott Norvég és izlandi koronával.
Nagyon érdekes helyek. Ott is pénteken igazi buli a buli. (mint Katóéknál)
Éjfél után hölgyválasz, reggelig pia és hetyegés! :)
Szombaton még folytatódik, de vasárnaptól semmi, pihenés a következő hétre.
Aki alkoholt iszik hétközben, csak egy sört is, azt lenézik, szégyennek tartják.
A hétköznapok a munkáról szólnak...
Az Euro és a CHF nem befolyásolja minden-napjainkat!
Ott nem lufi van a háttérben, hanem komoly és szervezett jövőkép.
Kicsit már hideg van, bár Rejkjavikban már fűtött tengerben lehet lubickolni illyenkor is!
A geotermikus vizet belevezetik a tengerbe. Mintha Malajziában fürödnénk a tengerben..