|
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2012. február 22. 10:40
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 10:49
Szia!
És a dolgok másik fele?:)
Azt nem írtad le, hogy egy ***moderálva***hogyan kell(ene) viselkednie!
De akkor megteszem én!:)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:05
Szóval egy úrinő SOHA:
- nem alázza meg a vendéget
- nem változik meg az a bizonyos határ a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben, azaz mondjuk telóban még van ez meg az (akár alapbna is), de a helyszínen már nincs
- nem váratja meg és / vagy cseszi át a vendéget, azaz ha mondjuk 3ra beszéltek meg randit és 3 előtt 5 perccel megcsörgetik, akkor nem az a rekaciója, hogy bocs még fél óra míg elkészülök, vagy ami még rosszabb, hogy akkor már fel sem veszi a telefont
- nincs 100%os infláció a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben a rezsidíjat illetően
- nem indiszkrét, azaz nem fecsegi ki az előző három vendéget, akik nála jártak, nem akar a vendég magánéletében vájkálni, hogy miért csinálja ezt, mit szól hozzá a barátnője (felesége), gyereke, és nem ír ki nyílt fórumokra bizalmas információkat a vendégeiről
- nem flegma a vendéggel
- nem lopja meg a vendéget
- nem hazudik a vendégnek
- nem telefonál randi közben
- nem engedi, hogy a kolléganői 10 percenként kopogjanak az ajtón
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. február 22. 12:07
Szevasztok, beugrottam egy percre, jók a hsz-ok, ÉÉÉS imádok illemet tanúni, MONA levele sztem nagyon rendben van. Mongyuk erősen feltételezi a korrekt szolgáltatót... és itt jön be ilko válasz-szabájainak jogosulcsága, mer lássuk be elég soxor igaza van. Naamialényeg, hogy meglehet próbálni a Mona-f. etikett szerint indítani, aztán elválik mi lesz a reakció és lehet módosítani. Deazéreggyetnemtuttam: zsét kézbe tenni tilos...? értem én, hogy általában menő körökben nempénzezünk, deazéreztjótunni. Ti tuttátok? Egy jó, becsületes és lelkiismeretes pap holtáig tanul :))))
Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 22. 14:26
Na ez a pénz kézbeadásos dolog nekem is új. Mindíg tanul valamit az ember. Viszont ha a többi pontot is nézem akkor ezek szerint én nem vagyok úriember, mert szeretném hogy a másik fél is élvezze valamennyire a dolgot? Mert az nem jelenti azt(legalábbis nálam) hogy feltétlenül el is várom hogy élvezze. Nyilván a többség igyekszik a munkáját elkülöníteni a magánéletétől, de olyan nagy tragédia lenne ha néha néha élvezi is az adott szolgáltató amit csinál? Vagy csak én vagyok ennyire naív?
Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:45
Igazad va!!!
Tudod akinek nem inge ne vegye magára!!!!
Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:52
Igazad van és így lenne jó ha valaki ezt csinálja,hogy élvezze amit csinál ne csak a pénzt nézze!!!
Legalábbis szereintem!!!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:29
Egyetértek!:)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:42
Van ilyen higgyétek el ,hogy van:))
Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:44
Kedves Mona!
Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)
Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.
- nem akar örömet okozni a hölgynek
legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!
Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?
Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)
Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.
- nem ad pénzt hölgy kezébe
erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre!
Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)
Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...
Törölt felhasználó · 2012. február 22. 15:56
igen olvastam valahol!!!
Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!
Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:00
Persze Mona..láttam.
Csak én is leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet:)
Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 22. 17:46
Szia Ditke!
Mi újság van? Hogy vagy?
Régen láttalak... Úgy látom folyik a témázás. :D
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 20:17
Nincs válasz.
Más. Mivel én nem vagyok híve az SMS-partiknak, ezért itt reagálok a délelőtti üzenetre. Részemről itt nem egy bizonyos szintre való lesüllyedésről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy mikor befejeztük a haverkodást, te gyorsan elkezdtél más net-cimbi után nézni. Még Ilko is jó lett volna hirtelen, de ő visszadobta a labdát. És ekkor újra megtaláltad a nemesember személyében az aktuális havert, akinek úgy érezted, hogy el kell küldeni a leveleket. Mivel akkor még meglehetősen erős ellentét volt köztünk, ezt a békát ezért nem tudom lenyelni. A többi dolog (hadd ne soroljam) már csak hab volt a tortán, és megmutatta, hogy egyáltalán nem vagy korrekt játékos és partner. Viszont azt se feledd, hogy én soha nem kértem tőled, hogy segíts a nemesembert "osztani".
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 22. 20:57
Szia!!
Te is ugy érzed,ahogy én??Furcsán kurtán elárulva??
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 21:43
Helló
Igen. Csak te olyan jámbor lélek vagy, hogy az ominózus HSZ után is beírtad, hogy nem tudsz rá haragudni, stb. stb. Én nem vagyok ilyen. Itt nem a haragról van szó, csak nálam az volt az a határ, ahonnan már nem tudok jópofizva visszalépni. Igaz, hogy a nemesemberrel hetekig-hónapokig gyepáltuk egymást, de eltekintve pár oda nem illő lépéstől ez "kellemes" kikapcsolódás és agytorna volt. Abban az időben még ő is ellene volt, aztán hirtelen a legnagyobb haver lett. De ha az ellenségem ellensége a barátom-féle nézőpontot nézem, én akkor sem értem, hogy hogy illek bele a képbe: nem ellenség voltam, csak egy félig-meddig idegen valaki, akivel már nincs mit beszélnie.
Te meg pláne ok nélkül kaptál egy nagy maflást.
Üdv
Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 22:29
Szia Császár:)
Köszönöm kérdésed...elvagyok mint a befőtt...tartósítva:)
Te hogy vagy,mi újság veled?
Régen láttál,mert igyekszem minimálisra korlátozni részvételemet a fórumon.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:04
Zdrasztvujtye! XD
Na ezért léptem be a képbe, mint tükör.
Amit oszt visszakapja, néha kamattal! Még mindig az adósa vagyok! :)
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:23
Helló Tükör
Igazából azt nem tudom, hogy nektek mi bajotok van egymással, de ha adós vagy, akkor fizess :-)
Én továbbra is csak azt szajkózom, mint a pereces: miért küldte át a leveleket? Hátha egyszer erre is kapok választ.
Üdv
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:25
Milyen levelekről beszélsz?