Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 10:40

Az úriember SOHA

• nem alázza le a szolgáltatót.
    Nem mondja neki, hogy kurva, hogy örömlány, de azt sem, hogy egy ilyen nő hogy élhet ebből? A társas érintkezésben kevésbé jártas olvasóink kedvéért említjük, hogy a kövér embernek sem mondjuk, hogy dagadt, a siketre hogy süket, az élemedett korúakra hogy vén trottyos, és az alacsonyabb intellektusúra sem, hogy hülye tuskó. Mert emberből vagyunk mind és senki sem szereti a sértegetést.
  • nem megy túl a határon,
    a határt pedig a szolgáltató szabja meg. Ha azt mondja, hogy nincs szex (= dugás), nincs könyékig punciban turkálás, nincs natúr francia, akkor csak a paraszt kezd el erőszakoskodni, hogy nem-e lehetne-e mégis.
  • nem váratja a szolgáltatót
    Először is pontosan, a megbeszélt időpontban érkezik, másodszor meg ha időközben meggondolja magát, vagy közbejön valami, akkor azonnal tájékoztatja a szolgáltatót, ne várja hiába, ne hajtson el miatta négy másik potenciális kuncsaftot.
  • nem alkudozik
    hanem tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás annyiba kerül, amennyit a hölgy mondott és a pénzéért annyit kap, amennyi9ben megállapodtak. Nem igyekszik kevesebbet fizetni, vagy azonos zsozsóért többet kicsikarni.
  • nem indiszkrét
    azaz nem üvölti bele a kaputelefonba, hogy szexelni jött a harmadikra, nem harsog a lépcsőházban, hogy szia, kiccica, nem fecsegi ki az előző három lányt, ahol járt és nem akar a szolgáltató magánéletében vájkálni, hogy miért ezt csinálja, tudja-e az anyja vagy a gyereke, mit szól hozzá a pasija és nem írja ki a fórumokra, hogy mit kapott négyszemközt a szolgáltatótól
  • nem közönséges
    azaz nem használ trágár, durva, nyers kifejezéseket és nem jópofáskodik a szexualitás körül és nem gondolja, hogy ha a szolgáltató hozzáér a farkához, akkor mindjárt a babája lett
  • nem akar örömet okozni a hölgynek
    legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!
  • nem ad pénzt hölgy kezébe
    erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 10:49

Szia!

És a dolgok másik fele?:)

Azt nem írtad le, hogy egy ***moderálva***hogyan kell(ene) viselkednie!

De akkor megteszem én!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:05

Szóval egy úrinő SOHA:

- nem alázza meg a vendéget

- nem változik meg az a bizonyos határ a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben, azaz mondjuk telóban még van ez meg az (akár alapbna is), de a helyszínen már nincs

- nem váratja meg és / vagy cseszi át a vendéget, azaz ha mondjuk 3ra beszéltek meg randit és 3 előtt 5 perccel megcsörgetik, akkor nem az a rekaciója, hogy bocs még fél óra míg elkészülök, vagy ami még rosszabb, hogy akkor már fel sem veszi a telefont

- nincs 100%os infláció a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben a rezsidíjat illetően

- nem indiszkrét, azaz nem fecsegi ki az előző három vendéget, akik nála jártak, nem akar a vendég magánéletében vájkálni, hogy miért csinálja ezt, mit szól hozzá a barátnője (felesége), gyereke, és nem ír ki nyílt fórumokra bizalmas információkat a vendégeiről

- nem flegma a vendéggel

- nem lopja meg a vendéget

- nem hazudik a vendégnek

- nem telefonál randi közben

- nem engedi, hogy a kolléganői 10 percenként kopogjanak az ajtón

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. február 22. 12:07

Szevasztok, beugrottam egy percre, jók a hsz-ok, ÉÉÉS imádok illemet tanúni, MONA levele sztem nagyon rendben van. Mongyuk erősen feltételezi a korrekt szolgáltatót... és itt jön be ilko válasz-szabájainak jogosulcsága, mer lássuk be elég soxor igaza van. Naamialényeg, hogy meglehet próbálni a Mona-f. etikett szerint indítani, aztán elválik mi lesz a reakció és lehet módosítani. Deazéreggyetnemtuttam: zsét kézbe tenni tilos...? értem én, hogy általában menő körökben nempénzezünk, deazéreztjótunni. Ti tuttátok? Egy jó, becsületes és lelkiismeretes pap holtáig tanul :))))

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 22. 14:26

Na ez a pénz kézbeadásos dolog nekem is új. Mindíg tanul valamit az ember. Viszont ha a többi pontot is nézem akkor ezek szerint én nem vagyok úriember, mert szeretném hogy a másik fél is élvezze valamennyire a dolgot? Mert az nem jelenti azt(legalábbis nálam) hogy feltétlenül el is várom hogy élvezze. Nyilván a többség igyekszik a munkáját elkülöníteni a magánéletétől, de olyan nagy tragédia lenne ha néha néha élvezi is az adott szolgáltató amit csinál? Vagy csak én vagyok ennyire naív?

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:45

Igazad va!!!

Tudod akinek nem inge ne vegye magára!!!!

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:52

Igazad van és így lenne jó ha valaki ezt csinálja,hogy élvezze amit csinál ne csak a pénzt nézze!!!

Legalábbis szereintem!!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:29

Egyetértek!:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:42

Van ilyen higgyétek el ,hogy van:))

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:44

Kedves Mona!

Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)

Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.

• nem akar örömet okozni a hölgynek
    legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!

Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?

Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)

Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.

• nem ad pénzt hölgy kezébe
    erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre!

Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)

Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.

Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 15:56

igen olvastam valahol!!!

Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:00

Persze Mona..láttam.

Csak én is leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet:)

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 22. 17:46

Szia Ditke!

Mi újság van? Hogy vagy?

Régen láttalak... Úgy látom folyik a témázás. :D

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 20:17

Nincs válasz.

Más. Mivel én nem vagyok híve az SMS-partiknak, ezért itt reagálok a délelőtti üzenetre. Részemről itt nem egy bizonyos szintre való lesüllyedésről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy mikor befejeztük a haverkodást, te gyorsan elkezdtél más net-cimbi után nézni. Még Ilko is jó lett volna hirtelen, de ő visszadobta a labdát. És ekkor újra megtaláltad a nemesember személyében az aktuális havert, akinek úgy érezted, hogy el kell küldeni a leveleket. Mivel akkor még meglehetősen erős ellentét volt köztünk, ezt a békát ezért nem tudom lenyelni. A többi dolog (hadd ne soroljam) már csak hab volt a tortán, és megmutatta, hogy egyáltalán nem vagy korrekt játékos és partner. Viszont azt se feledd, hogy én soha nem kértem tőled, hogy segíts a nemesembert "osztani". 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 22. 20:57

Szia!!

Te is ugy érzed,ahogy én??Furcsán kurtán elárulva??

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 21:43

Helló

Igen. Csak te olyan jámbor lélek vagy, hogy az ominózus HSZ után is beírtad, hogy nem tudsz rá haragudni, stb. stb. Én nem vagyok ilyen. Itt nem a haragról van szó, csak nálam az volt az a határ, ahonnan már nem tudok jópofizva visszalépni. Igaz, hogy a nemesemberrel hetekig-hónapokig gyepáltuk egymást, de eltekintve pár oda nem illő lépéstől ez "kellemes" kikapcsolódás és agytorna volt. Abban az időben még ő is ellene volt, aztán hirtelen a legnagyobb haver lett. De ha az ellenségem ellensége a barátom-féle nézőpontot nézem, én akkor sem értem, hogy hogy illek bele a képbe: nem ellenség voltam, csak egy félig-meddig idegen valaki, akivel már nincs mit beszélnie.

Te meg pláne ok nélkül kaptál egy nagy maflást.

Üdv

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 22:29

Szia Császár:)

Köszönöm kérdésed...elvagyok mint a befőtt...tartósítva:)

Te hogy vagy,mi újság veled?

Régen láttál,mert igyekszem minimálisra korlátozni részvételemet a fórumon.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:04

Zdrasztvujtye! XD

Na ezért léptem be a képbe, mint tükör.

Amit oszt visszakapja, néha kamattal! Még mindig az adósa vagyok! :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:23

Helló Tükör

Igazából azt nem tudom, hogy nektek mi bajotok van egymással, de ha adós vagy, akkor fizess :-)

Én továbbra is csak azt szajkózom, mint a pereces: miért küldte át a leveleket? Hátha egyszer erre is kapok választ.

Üdv

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 22. 23:25

Milyen levelekről beszélsz?

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen