Rendben :)
Rendben :)
Ditke!
Hát vannak új képeid? És nem is mondod?
HEXE!!!
Te miért bántasz engem folyamatosan??
Nem "dicsekszem" vele:)
Jól sikerültek :)
ohh köszi:)
Egy tucat képből kettő ami így-úgy sikerült.
Na majd meglátogatlak, aztán csinálunk jó képeket :D
Kedvesem!
"A hirdetésemet töröltem innen" ... hányszor olvastuk ezt már! :)
"Hova lett a kis szűz Leila hercegnő masszözke?" ... az is én voltam!? :)
"Cél elérve, én nem vagyok" ..mondom, hogy én!? :)
"Senkit nem sértegettél itt" ...ez így igaz!
"egyedül engem kurváztál le" ....ez nem igaz! Te voltál, aki saját Magadat jellemezted így és számoltál be tetteidről nyilvánosan.
"a fiamat sértegetted nyilvánosan" ...ez nem igaz! Ő verte itt Magát egy párszor! XD
"mocskos leveleket írtál, arra ment a neked való válasz" ...ez sem igaz, Te jelenkeztél be, s küldtél képeket Magadról, amit nem kértem soha.
"Küldetésed véget ért" ...ez sem igaz! Az a mániája, hogy a***moderálva*** küldtek ide engem, hogy álruhában megkeserítsem az életét! :)
"Lementem, mint hirdető" ...hányszor is mondtad már ezt?
"De a szemtelen pofád még mindig jár. " ...írogatok, ha kiérdemled és ha osztásra adod buksidat! Én nem használok ilyen kifejezáseket! XD
"Örömmel tölt el, hogy még mindig ennyire fontos vagyok" ...nem Vagy fontos, " de értünk hozzá, szeretjük is csinálni!" :)
" Nincs más témátok? Szánalom." ... egyszerűen imádunk! :)
Hexe drága te nemes egyszerüséggel bolond vagy..:D de én el vagyok rajta :DDDDD csak így tovább háá:DDDDDD
No, akkor hölgyem!
Hirdetésedet lehet, hogy megint törölted 1-2 hétre, de ez úgyis csak átmeneti állapot... Kis durca után újult erővel visszatérsz megint - engem nem fog zavarni - akár egy új névvel. Javaslatot tehetek? Üstökös, vagy inkább a Bumeráng találóbb. XD
És akkor most az engem érintő dologról. Személyednek túl nagy jelentőséget tulajdonítottál a köztem és nemesember között dúló "vitában". Miért is kellett volna a segítségedet kérnem ebben az" óvodás szintű forradalomban"? Sosem kértem, én mindig tartottam magam a nézetemhez. Te viszont úgy telefonba, mint itt a fórumon tücsköt-békát rámondtál, néha alpári stílusban "osztottad", majd mikor szinte csak ő maradt a fórumon, aki szóba állt veled, meghasonultál, és pincsi kutya módjára a lábtörlőjére feküdtél. Erkölcsileg totálisan megbuktál, és hidd el, ezt más/ő is látja. A levelekkel is csak lojalitásodról akartad meggyőzni, úgymond: "lefizetlek, hogy a barátom légy". Sőt, új nick jutott az eszembe neked: Titanic. Találó?
Milyen szarkeverés folyt a háta mögött? Semmilyen. Nincs összeesküvés-elmélet, csapdaállítás, csak te fontoskodtál. Majd te megvéded :-)))
Ha jobban elolvasod a levelet, akkor látod, hogy semmi olyan nincs benne, ami a fórumon ne lett volna leírva! Semmi személyes, vagy titkos dolog. Általános dolgok, feltételezések, találgatások. Úgyhogy tényleg ment a szarkeverés, de sajna a keverő a te kezedben volt/van...
Lényeg a lényeg, én nem hazudok, neki is, meg neked is leírtam a véleményem, és le fogom ezután is. Több pasas meg egyáltalán létezik, aki szóba áll veled??? Kérdéses...
Pircsin meg van mit bántani, ő nem fog veled oldalakon át vitázni. Ideális támadási felület, ugye?
És biza' jó kis téma lettél itt a fórumon.
Ahogy egyszer írtad: hadd pörögjön...
Komolyan, ez már vicc. A temetésemen is ott lennétek?
Túléllek benneteket!
Én vagyok beteg! XD
Rosszal kezdtél! Hexe kinyírhatatlan!
Egy kérdés: ki az a már 4 faszfej???
:-)
Bizony hogy túl!
Vigyázz,mert szavadon(is)foglak:))
Sziasztok!:)
Én nem reagálok erre semmit, mert felesleges. Csupán egy dolgot tettem, elmondtam pár havernak, hogy ha azt akarják, hogy legyen egy jó napjuk, olvassák el ezt a hszt.
Nos eddig 2 smst kaptam, mindkettő írója saját elmondása szerint fuldoklott a röhögéstől, miután elolvasta!:)
Remélem is :D
Még mindig jobb, ha röhögnek rajtam, mintha sajnálnak. :)
Veled az a legnagyobb baj, hogy az életben nem fogod észre venni mi a baj!
Hattyú halála 25. fejezet 15. szín. Majd jön a főnixi feltámadása és folytatod ott ahol abba hagytad anélkül, hogy tanultál volna a hibáidból mert szerinted mindenki csak rosszat akar neked és műveletlen tuskó hozzád képest, pedig ha csak egy kicsit is elgondolkoznál a dolgokon rájönnél, sok normális EMBERT martál már el magad mellől a tökéletest keresve, a felsőbbrendűségedet hirdetve, ezzel téve nevetségessé magad!! Ha nem vagy az, márpedig olyan nincs, ne kersed, hanem fogadd el azokat akik jóhiszemmel állnak veled szembe és megbíznak benned.
Tudod a bizalom nagy kincs és ha egyszer elveszti valaki nehéz munka vissza szerezni sőt olykor lehetetlen!
Bár tudom újra jön majd, hogy egy ilyen nő mint én, mit is merek képzelni magamról, hogy egy magadfajtát meg merek szólítani. Mert eddig ez volt. A remény hal meg utoljára és csak remélni tudom gondolkozol mielőtt erre bármilyen választ adsz. De azt hiszem a legjobb az lene ha semmit nem írnál erre!!!!!!!
Gondolkozz hisz ennyi idősen tőled az ember már elvárná! Vagy hidd te vagy a legjobb de akkor mutasd meg te vagy a főnök és a spanyol viasz is tőled származik! Bizonyíts de ne szájtépéssel, lenézéssel és veszekedéssel.
Már mondtam ezt a fórumot is sokan olvassák és mikor nem verted itt a nagymenőséged akkor is pörgött senkit se érdekelt más nyomora. Maradjon is meg ez az oldal annak ami. BESZÉLGESSÜNK és ne veszekedjünk vagy tulajdonítsuk ki saját privát mág is nyilvános fórumnak!!!!!!
Lehet elküldeni, lehet elítélni, lehet moderálásra küldeni, de nekem ez a véleményem!!!!!!!!!!!!!
Eddig az volt a bajod, hogy nem vagy Fehérváron nincs vendéged. Na Fehérváron vagy. Akkor dolgozzál és ne itt lebzselj !
A beszélgessünk cím helyett inkább már a " Szájkarate " cím illik ide.
XD