Párzási időszak révén a gyíklány rohanna át a fiúkhoz, de az útját vasúti sín keresztezi. Jön a vonat és levágja a farkát, sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé.
Eltelik egy év, kinő a farka megint, rohan a fiúkhoz, jön a vonat levágja a farkát. Megint sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé. Megint eltelik egy év, és kitalálja, hogy a farkát a lába közé kapja, úgy fut a fiúkhoz. Jön a vonat, levágja a fejét.
Mi ebből a tanúság?
Ha nőnek farok van a lába között, elveszti a fejét!
Beszélgessünk...
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:41
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:46
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:50
Törölt felhasználó · 2012. február 24. 19:47
Te hol is lebzselsz? XD
igaza volt Grófnak, utánam tényleg nem lesz soha néma csend, pedig észrevehetnétek, te is, hogy próbálják már néhányan befejezni a Hexe témát. Elhiszem, hogy nem örülsz nekem, de azt se tudom, ki vagy, mi a bajod. Neved: Senki.
Törölt felhasználó · 2012. február 24. 20:29
Nos?
Törölt felhasználó · 2012. február 24. 20:52
Ezeket miért is kellett modira küldeni?
Pálpusztai bemásolhatja, amit én írok??
Törölt felhasználó · 2012. február 24. 22:01
Jó éjt! :D
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 25. 22:15
Welcome!
Ugye, hogy számos dologban igazam van. Thx. A többit meg gondold újra! XD
Lojalitásból a leveleket küldte, nem lefeküdt a lábtörlődre. Az már hamarabb volt. Viszont az, hogy én itt holmi virtuális barátság kudarcot élnék meg, az erősen sántít. Egy ilyen kapcsolatot véletlenül sem lehet barátságnak nevezni. Nem adtam, nem kaptam semmit, nem is vártam el semmit. Nem kell belemagyarázni lelki dolgokat, sokszor leírtam már, hogy nálam a levélátküldés csapta ki a biztosítékot, és pont. Te lehetsz megbocsájtó, pátyolgathatod a lelkét, megmagyarázhatod, hogy te adtál rá okot, stb. stb., de én csak a sunyiságot látom ki belőle. Van, akiben pozitívan, van akiben negatívan csalódunk, ti két jó példa vagytok erre. És azt is leírtad, hogy csak a kettőnk dolga lett volna ez. Ott a pont. Csak azon gondolkozz el, hogy FORDÍTOTT esetben te hogy reagáltál volna. És nem kell a megbocsájtót játszani, mert az már életszerűtlen lenne.
Az ominózus levéllel kapcsolatban megtettem anno december azt a lépést, amire sztem nem is számítottál volna, de az árral szemben egyedül kell úsznod. Én nem tudok mentőövet adni. És ezt azért ne is feszegessük tovább, mert azért egyéb kitalációk is elhangoztak a viták során. Ugye.
Bölcsességedet dícséri, hogy te soha nem beszéltél vele személyesen. Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. De ebből biztosan mások is okultak.
Üdv
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 25. 22:36
Én beszéltem Vele 2010. Szeptember végén telefonon három percet, mint érdeklődő a szolgáltatás rejtelmeivel kapcsolatban.
Ezt le is írtam a fórumban. A hangja, hangsúlya és "modora" nagyon beszédes volt. Annyi elég volt örökre! :)
De ezeken túltettem magam nagyon sokáig. Sokat kellett tennie azért, hogy idáig eljussunk!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 16:05
Nagyon tetszett...! :) " Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. " ...pedig mennyire igaz! XD
Törölt felhasználó · 2012. február 26. 17:56
Érdekesek vagytok. Mindkettőtöket intelligensebbnek tartalak magamnál a hsz-eitek alapján már régóta, és ez most is így van. Éppen ezért csodálkozok kissé (vagy nagyon) rajtatok.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 17:59
Mindenkinek lehetnek jobb napjai!? :)
Törölt felhasználó · 2012. február 26. 18:09
Valahogy úgy. Szerintem időnként szükséges valami (vagy valaki) új téma, akivel egyet lehet érteni, vagy lehet bírálni. Pláne, ha vélhetően okot ad arra, hogy elég élesen is meg lehessen ezt tenni. Akkor aztán van pörgés! Csak tudnám, mit jelent az "XD"!?
- "Szabotázs! Istenem! Az meg mi a túrót jelenthet?
- Meg kell erősítenünk az őrséget, Uram!
- Nem, nem, nem! Az a szó, hogy "szabotázs", mit jelent?"
Kb. így ennyire értem az "XD"-t.
Vertigo01 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. február 26. 18:55
Halihó!
Linda újra hirdetni fog, viszont innentől nem láthatja a vl fórumot, content filter csodákra képes. Meguntam, hogy pár ***moderálva***. Nyugodtan lehet írogatni, a fejetek tetejére állhattok, akkor sem fog látni semmit, ezt csak én kapcsolhatom ki. Engem meg kurvára nem érdekel a***moderálva***
Annyit azért megjegyeznék, személyeskedést mellőzve: talán én látom rosszul a dolgokat, de milyen "férfiak" azok, akik egy 45-50 kilós nő basztatásában élik ki magukat, egy ilyen oldalon (és annyira szívükre véve a dolgot)? Költői kérdés volt. :D Biztos unalmas az élet arrafelé, de én pl olvasni szoktam, ha unatkozom. Lehet ki kéne próbálni, ragadna egy kis értelem. :DDDDDDDD
Linda fia
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 19:02
“A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.” (Anthony Robbins)
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:12
Min csodálkozol?
XD
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:15
Content filtert már réges-rég alkalmazni kellett volna.
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:20
Akkor te nem elég, hogy olvasni szoktál, hanem még idézni is tudsz?
Erre senki nem számított :-)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:40
Kis-csikó!
Olvasgatás helyett állj talpra!
***moderálva***
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 07:48
Tisztelt Moderátor Úr!
Azért a véleményem leírhatom, vagy a cenzura elé kell térdepelnem!? :)
Egy gimasz sem látszódott képes felemen! :-)
Megértük a tizenegyedik feltámadást a "Nagy-halálból!?
Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen