Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:16

Ebbe képtelenség!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:18

Helló PGK

S a titokról fellebben a fátyol:

XD

Még egy kis időhúzás!

XD

:-) :) jókedvű

:( :-( szomorú

:o meglepő(dött)

:D nevetés

XD nagyon nevetős

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:19

Te délben rómaiaknak írsz levelet?

Kinek?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:20

Nem is szabad savanyújóskának lenni!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:23

Csak a legjobbak maradhatnak életben!

Egy kis csiszolás, szép lakk, és a legNEMESEBB rózsafa-betét lehet belőle, de sajna keményfa, így nehezen lehet vele boldogulni.

XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:25

Mert főemlős.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:25

Úgy biza'.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:49

Welcome!

Ez a válasz nem tetszett. Olyan semmilyen... Nem volt benne lendület, élc, "királyi furfang", olyan sótlan.

Az önérzetemet nem sérti a dolog, csak a hogyan. És ezt a témát tényleg hagyjuk, már kicsit uncsi még nekem is. Illetve főleg az, hogy nem tudod, vagy akarod (inkább nem tudod XD) megérteni a nézőpontomat. Van, aki osztja a nézetem, van aki nem. Tartanom nincs mitől, témázgassatok csak rólad továbbra is, de ez nem igen lehet olyan változatos elfoglaltság, ami sokáig "ébren" tart. :-)

Úgyhogy vagy marad a fórumon a néhány szavas kérdések-válaszok sorozata, vagy a bővebb lére eresztett mondanivaló szerény személyemnek.

De akkor tényleg szedd össze magad, kicsit esett a színvonalad.

Üdv

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 28. 09:04

Egyetértek QCvel, nem tudhatsz mindent, mert elég régre visszanyúlik a dolog. De akkor csak, hogy tudd én pl speciel azért vesztem össze igazán azzal, akit védesz, mert volt anno egy "kedves" kutyás hasonlata azokra nézve, akik nem masszíroznak. Amúgy szimpatikus hölgy vagy, de úgy látom, te sem a masszőzök között hirdetsz...

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 28. 12:15

Sziasztok!

QCpassed és illko!

2010 3.havában regiztem először, amit 2011 12. havában töröltem. :)))

ugye? Nem minden az aminek látszik!

Kezdetekben, rendszeresen olvastam a beszélgetős fórumot, sőt, többször is hozzászóltam.

Katóval váltottam itt az első szavakat, csak felületes ismerkedés volt.

Viszont, mikor  elkezdődtek a személyeskedések, akkor már nem érdekelt annyira, néha néha benéztem.

Én a munkám és a jó társaság miatt járok fel az oldalra, nem szeretem a túl mélyreható, magánéletbe belevájó beszélgetéseket, vitákat, mert mindig ujjal mutogatás lesz a vége. Ezért, valóban nem tudom a történetet és nem is érdekel a mai napig sem.

Nem keltem senki védelmére, csak egy észrevételemet írtam le,hogy mire hasonlít már ez fórum. Arra célozva, hogy amin évődtök már több hete, az  egy lerágott csont. Mindenki, elmondta a magáét, ideje lenne már más témára térni.

Szeretném újra a jópofa, kis pörgős csevegőt olvasni, és nem a vitát!

További szép napot!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 28. 13:50

Csak az észt osztod, Mindenki-Mindenkinek ad megszívlelendő tanácsot! :)

Na ezért nincs vége, illetve ha vége lenne, Valaki csak minősíti a másik embert vagy a hozzászólását.

Az egész Magyar társadalom és az ország ilyen, ne csodálkozzunk semmin.

De a beszélgetés ilyen, meg lehet határozni miről-mihez-mikor-kinek szabad szólni?

Ne csodálkozzunk azon, mivel ez egy nyilt fórum, ha beleszól Valaki.

Katómama leírta ide nyilvánosan a fél életét, a hozzászólók nagy részét minősítette és felháborodott ha visszaszóltak. Minden ember másképp reagál ezekre, más kifejezéseket használ. Az emberek nagy részének fogalma nincs az egész történetről, ami évekkel ezelőtt kezdődött. Terelgetik is rendesen, olyan "utcában" is járt már, amit senki nem gondolna álmában sem. Van aki/akik ezen nagyon jól szórakoznak, de ezt csak egy páran látják...

Törölt felhasználó · 2012. február 28. 15:13

Szeretnéd? Tegyél érte.

Törölt felhasználó · 2012. február 28. 15:18

"Sanyi! A hölgy nagyon csinos, de nem veszíthetjük el a méltóságunkat!" 

Törölt felhasználó · 2012. február 28. 15:21

Hát így könnyű!! Ezért nem értettem az XD-t, mert ilyen sok helyzetbe beleillik! :-)

- a titokról fellebben a fátyol,

- még egy kis időhúzás,

- nagyon nevetős.

Hogy találjam ki, hogy éppen mikor melyik? :-)

:-() Ez jó lesz "szopósszáj" szmájlinak?

Törölt felhasználó · 2012. február 28. 15:26

Valami ilyesmi. Mintha az ember alaptermészete lenne, hogy állandóan bizonygassa a másiknak, hogy az ő maga életének van értelme, és vagy az, amit csinál, vagy ő maga fontos kell, hogy legyen.

Épp ma futottam össze egy ilyennel (vagy bárkivel), aki elkedte nekem bizonygatni, hogy az emberiség aranykorában az emberek egy jelentős része még képes volt a tudatával utazni. Én ezt nem értem. Szerintetek akkor már volt szesz tartalmú ital, vagy valami más tudatmódosító?? :-) LSD még nem lehetett, mert az a II. vil.háb. után terjesztették el a FÖLDÖN Fonnan űrkalózok. :-) Bár ezzel sem mondtam újat, mert az mind tudjátok. :-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 28. 17:07

Helló

Figyelemre méltó regi-történelem. XD

Az én maximális culpám miatt megkövetlek. Bizony nem minden az, és nem mindenki az, aminek látszik.

De remélem, te az vagy, ami a képen látszik, mert sok mindenkinek csalódást okoznál. :-) Télleg cigizel? Jók a képeid, vagy mondtam már?

A magánéletben való vájkálásról nekem is ez a véleményem. Az nem ide való téma, de ha ország-világ elé kirakod, akkor ne csodálkozz dolgokon. Viszont én nem rinyálok senkinek a problémáimról, az pedig mindenkinek van szerintem, de engem is hagyjanak békén, nem akarok lelki szemetesláda lenni. A lerágott csont az igaz lehet, hisz annak a szagára jönnek a hiénák...

Szóval pörgesd fel te egy kicsit, üde folt vagy a színen. Egy szép, fiatal lánnyal szívesebben beszél az ember.

Ha megnyernél egy szépségversenyt, mit tennél a világbékéért? Van pirszinged? Ha nincs, akkor hol? Szereted az epret?

Üdv

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 28. 17:08

Gézám!

A méltóságunkat nem, csak az eszünket! :-)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 28. 17:14

http://youtu.be/F6T5ug0sPTs

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 28. 17:15

Na ez itt nem mükszik :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 28. 17:32

A chaten működik. :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen