Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 08:26

“Ha szót akarok érteni valakivel, az előzőleg rendelkezésemre álló idő egyharmadában önmagammal foglalkozom, s azzal, hogy mit fogok mondani neki – kétharmadában pedig róla gondolkozom, s arról, hogy mit mond majd ő.” (Abraham Lincoln)  !? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 08:29

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 10:01

Welcome!

Ejnye-bejnye, így visszakozni ilyen gyengus indokkal. XD Vagy ez is csak egy kapaszkodó volt?

Ami a lényeg, hogy vékony jégen táncolsz Megbocsájtó Uram. Nem tudod eldönteni, hogy hova is lépj. Tudom, hogy felüdülés velem beszélgetni, viszont barátnédet sem akarod "elhagyni", de nyugodtan állj ki mellette teljes vállszélességben, a véleményem úgysem változik. Egészségedre. És nem csalódásként élem meg a dolgot, hanem qrvára bosszant, és a kettő nem ugyan az. Ha a postásom is elbaszná a leveleimet (tudom, kicsit sántít a példa), akkor rá is mérges lennék, bár nem volt közöttünk semmi ... És ami a legfontosabb, hogy én a fiatalabb korosztályt szeretem, de mély érzelmeket nem fogok/tudnék senki iránt táplálni, pláne látatlanban.

Abban pedig nincs semmi ciki, hogy te ilyen vagy. Később, tizen-pár év múlva lehet, hogy én is ilyen megbocsájtó leszek, de nem vagyunk egyformák. A fölösleges személyes kapcsolat fenntartásáról igazad van, de akkor anno miért akartál MT-találkozót szervezni? Na szerintem AZ igazán felesleges lett volna.

Piacvezető még lehetsz bizonyos dologban, de ahhoz természetesen a piacon kell lenni/maradni, és serénykedni buzgón. :-)))

Ne félj, egy darabig fogom a kezed, míg Hexe barátnéd visszatér, hogy ne érezd magad egyedül és elveszve ezen a nagy fórumon. De sajnos megbüfiztetni nem tudlak.

Üdv

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 27. 12:23

Tiszta dél ameriaki szappanopera ami itt megy, épp csak a nevek mások.....

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 27. 12:37

Ez már inkább az állatvilágra emlékeztet!

Egy kis vérszag és jönnek a hiénák. Csak ők a fennmaradásukért teszik, míg itt sokan kedvtelésből.

Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 27. 13:50

Szia Kedves!

"Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!"

Pontosan, a többiekből (is) az váltotta ki azokat a dolgokat, amiket kiváltott, hogy ennek a mondatnak mindenkire érvényesnek kéne lennie, nem? Mert az nem megy, hogy mondjuk te folyamatosan pálcát törsz mások felett, de közben azt figyelmen kívül hagyod, hogy te magad milyen is vagy...

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 27. 13:59

Ja! Azt elfelejtettem hozzáfűzni; kinek nem inge, ne öltözködjék! :))))

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 27. 14:09

Azért aki nagyon akar bármilyen beírásba bele tud kötni.

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 27. 19:29

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat! Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet...... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam.....S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem! Csakis ez után ítélkezhetsz rólam, felettem! Akkor mondhatod, hogy ismersz...!"

Tehát jól gondold meg ember,mikor kérdeznek, mit válaszolsz!

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 27. 19:31

Annyit érsz amennyit a szavad!

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 27. 19:33
Rómaiaknak írt levél 12:19

Ne szolgáltassatok magatoknak igazságot, szeretteim, hanem hagyjatok teret az Isten haragjának, hiszen írva van: "Enyém a bosszú, én majd megfizetek" - mondja az Úr.
Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:17

Erre gondoltam a csodálkozásomkor. 

"Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni."

Az "XD"-t nem értem, mert még senki nem magyarázta el, hogy mire használjá(to)k.

Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:21

"dél amerikai" vagy közép-európai, teljesen mindegy. Az élet is egy szappanopera, ha komolyan veszed azért, ha meg nem, akkor azért.

Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:22

Ezt írta korábban Dark Angel is.

Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:30

Welcome!

Újra és újra megkísérled, amire én nem vállalkoznék: hol erőteljesebben, hol finoman próbálsz polírozni egy fafejet, de csak egy Pinokkió-orr az ami ott van. Nagy-nagy türelmed van hozzá. Mondjuk a kis Bécike is elég kitartóan pereces! :-) 

Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:32

Az ember szereti elhinni, hogy az élővilág felett áll, holott alaphelyzetekben még mindig úgy reagál ösztönösen, mint egy főemlős.

Törölt felhasználó · 2012. február 27. 20:34

Ha más infóhoz is hozzájutunk a "levél" írójával kapcsolatban, megváltozhat a róla, és az írásairól akotott véleményünk, vagy várakozásunk, vagy hitünk.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:05

Zavar? Ha tetszik olvasd, ha nem, akkor hagyd. Vagy a TV előtt ülve is úgy nézed a dél-amerikai szappanoperákat, hogy közben mérgelődsz? Nincs abban semmi, a Győzikét is senki nem nézte, de mindenki látta...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:14

Helló

Egy szóval sem mondtam, hogy hibátlan vagyok. Úgyhogy törhetem a pálcát? XD

Te csak nemrég regeltél, és nem hiszem, hogy az egész sztorit ismered, de nem baj, kedves tőled a védő komment. Nem vagy durva, de megpróbálsz csípős lenni. Tetszik. 

És a hírdetésed is tetszik, szép lehetsz, csinos és szexi. Sőt értelmes is. Jók a képek. Csak ne lenne ez a 450 km távolság...

Fogsz válaszolni?

:-)

Üdv

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 21:15

Repkednek a mínuszok, így fázna az ember.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen