Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 18:24

Szia, ha nem vetted volna észre, van már másik masszázságy.

De sose tudni, meddig, kedd délelőtt b@sztam ki egy keménynek látszó felfújt izom csávót, rávágta a seggét izomból.

A tortára nem muszáj számot tenned, amúgy köszönöm előre is. :)

Felemás cipőben gyere h felismerjelek!

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 18:41

Nem vicc, van másik, de ha még valaki ezt is összetöri, az erkélyen dobjuk ki!! A faszit. :)

Tényleg majdnem összetörte, ez favázas, de stabil (még).

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 18:48

:)

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 18:50

Arra mi újság? Itt egy csomó részeg a városban, így ünneplik március 15-öt.

Pálinkás bódék, boros, meg kacatosok tömege, és tömeg, bemész, visznek magukkal. :)

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 18:52

Mesélj, hadd tanuljak!

Veszprémben volt egy nagy darab orosz masszőrnő, lábbal padló taposta a vendégeket, féltek először tőle, de állítólag valami spéci masszázs, nem érezték a súlyát. 

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:00

Pesten valamit tüntetgettek, de annak semmi értelme.

A nép érzi a bőrén a sz@rt, csak nem lép.

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:04

Baszki, a Jobbik bent van a Parlamentben. Nem használhatja a logóját.

Névzelenül szórólapznak, szerveznek ilyen-olyan rendezvényeket, hogy felnyissák a nép szemét.

Ez demokrácia? Mindenféle szélsőjobb állat fasiszta bandának ki vannak kiáltva. 

Mi ez???

Én alapítok egy új pártot Mégjobbik néven, aztán nem behúzott farokkal sétálok, mint a Jobbik tegnap.

Nem messze van az irodájuk, két nő viszi. Vicc. 

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:07

Gyere át chatre, privibe! :) Most.

A közösből lépj ki azonnal, csak hívj meg! Ok? :)

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:11

Sajnos még mindig van hova süllyedni, ezt kéne megakadályoznunk, nekünk!

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:19

Add meg akkor mailben a filmet, megnézném :)

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:22

Szóban jobban át tudnánk dumálni, itt nem lehet.

Nem az a megoldás h egyik szegény a másikból akar megélni, ide már rég más kell, nem kéne, kell!!!

Csak egy pirinyó bátorság, én állok előre, nyugodtan mögém állhat a tömeg, bevállalom. Érted.

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:27

Hiszed vagy sem, én nem csak nézek, látok is.

Késő lesz, már nincs idő.

Nem Best magazint olvasok. 

Állítom, vagy lépünk, vagy megdöglünk. 

Már a világon senki se vesz minket komolyan, szóba se állnak velünk.

Nem magam miatt aggódom, a fiataloké a jövő. Kérdés, hogy milyen???

Törölt felhasználó · 2012. március 15. 19:45

Na ugye h jobb a cseten? El lehet vonulni kettecskén (is). :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. március 17. 20:41

Ez így van, de azért én egy kicsit optimistább vagyok! Talán valami elindult, még ha sok hibával, és kommunikációs zavarokkal iis, de mégis... Legalább az EUban is tudatosodik, hogy nem bólogatunk állandóan mindenre.

Az erőszakban, és a túlzott szélsőségben én személy szerint nem igazán hiszek. Persze van, amikor kell(ene) pl halálbüntetés visszaállítás, de alapvetően semmit nem old meg, és túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy bármit is el tudjunk érni ezzel a módszerrel. Tetszik, nem tetszik tárgyalni kell. Hiszen még normális hadseregünk sincs. És olyanokkal vagyunk körülvéve, akik mind gyűlölnek bennünket! Szerintem a Jobbik is kezd erre rájönni, és azért kevésbé radikális, mint eddig volt. Csak úgy belegondolok néha, hogy mégis mi volna ha teszem azt nem lennénk NATO tagok, és a "kedves" szomszédaink (román, horvát, szerb, bosnyák, szlovák stb) egyszerre ránk rohannának. Mire valaki is mozdítaná akár a kisujját is értünk, romokban heverne az ország...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. március 18. 08:25

Helló

Alkalmazottként sokkal könnyebb derűsebben nézni a világra, megvan a havi fizu, és kész, de mikor a vállalkozók száz sebből véreznek, és még akkor is rugdossák őket, azt csak az érzi, aki benne van. Elvárják, hogy időben fizess be mindent, ugyanakkor árgus szemekkel nézik, hogy miért tudjanak megbüntetni...

Iskolai büfét (kb. 10 m2) megszállnak az apekosok, és tételesen!!! leleltáraztatnak. Szeretném látni, hogy a teszkóval vagy a korával mikor csinálják ezt meg. És azok nem napról napra kínlódnak, hogy túléljenek. És százával lehetne sorolni az alattomosnál alattomosabb akciókat. Cigistop: vendéglátóhelyek forgalma lecsökken, ha a diszkóban te rágyújtasz, a szervezőt büntetik, stb..

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. március 18. 11:30

Üdv!

Azért az alkalmazottakat is bármikor kirúghatják, sőt sok embernek kevesebb lett a fizetése, de ettől még sok dologgal alapból egyetértek. Pont írtad a multikat, szerintem Európában (eddig) példátlan módon lépnek fel ellenük (miért is jött létre mondjuk az Erzsébet utalvány a francia ebédjegyek helyett?), és ez jó dolog, de nem egyszerű! Ki is találta ki a bankadót? Érdekes módon most már nemhogy nem tiltakozik ellene senki, de más országokban is bevezették...

De nem lehet egyszerre mindenen segíteni. Az igaz, hogy a vállakozókat jobban támogathatnák sőt én személy szerint az egykulcsos j.adóval sem értek egyet (pedig jól jártam vele, de mégsem, mert igazságtalan), de ha abból indulok ki, hogy 8 évig milyen irányba mentünk, ez azért nem egészen ugyanaz a hozzáállás, mint eddig volt. És amiket írtál abból nagyon sok kényszer van! Mert amit eddig elcsesztek, azt nem lehet 1 hónap alatt létrehozni, vannak követelmények, amiknek meg kell felelni. Csak úgy megkérdezném amúgy, hogy nekünk miért is kell akkora költségvetési hiányt tartani, amit szinte semelyik európai ország sem ér el?

A cigistopnak meg nem az a lényege, hogy kit büntetnek meg, hanem hogy szorítsuk vissza a dohányzást, és ez támogatható. Mert sok helyen már akkora volt a füst, hogy nem lehetett megmaradni. És ha megnézed, a dohányosok nem is tiltakoznak, egyszerűen kimennek rágyújtani, mert belátták (legalábbis nagy részük), hogy ez nem ellenük van, hanem a nem dohányzók védelmében, és hogy a szórakozóhelyek levegője tisztább legyen. És ha Angliában, ahol tényleg nagyon sokan dohányoztak(dohányoznak) működik ez a rendszer, (márpedig működik) akkor nem igazán értem, hogy mi a probléma vele. Vagy még egy példa, mindenki tiltakozott a chipsadó ellen, de érdekes módon, most már sok európai ország is be akarja vezetni, mert rájöttek, hogy nem is akkora marhaság...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. március 18. 11:33

Helló!

Ez mind így van, nem is ez lett volna a hszom lényege, hanem hogy nem igazán látom, hogy erőszakkal mire is lehetne menni, mert szerintem semmire. Tehát lehet keménykedni (sőt néha kell is), de azért tárgyalás nélkül nem lehet eredményeket elérni. Amit a bibliáról írsz, sajnos 100%ig egyetértek vele...

Törölt felhasználó · 2012. március 18. 12:43

Szia Gróf!

Látom témát megint Hexe adott. :)

Van, akivel elbeszéltünk egymás mellett. Én nem azt írtam, amire ahogy amit válaszolt.

Ma reggel 9 óra, kopognak (erősen) az ajtón. Fiam még aludt. Megyek ki, közös képviselő.

Ideg szétvágja, látom. Kérdi, van kint virágom a lépcsőházban? Mondom, nincs. Miért?

Új rendeletet hozott ez a (idézem) diktátor, ismétlem diktátor. Be kell vinni a lépcsőházakból a virágokat,

mert tűzveszélyesek!! Kérdem, ez komoly? Ne idegesítsem! Igen. Kapunk egy ellenőrzést, komoly pénzbüntetés!!!

Kérdem én, mitől lett hirtelen tűzveszélyes a virág??? Ne idegesítsem!!! (Nem én idegesítem :)) Csak kérdezek.

A falra meg azért nem szabad felrakni, mert ráeshet valaki fejére!! (Normális, aki ezt kitalálta?:))

És most jön a lényeg, Zsolt tombol, kiabál,"Mi a f.. ez, a Rákosi rendszer???" Ott az indulat, már ott van.

Nem ez a virágügy váltotta ki, a sok felgyülemlett feszültség, szorongás... Egy ideig türelmes az ember, ezt még kibírom,

még ezt is, már kezdek ideges lenni, ..... egyszer csak eljut oda h ELÉG!!!

Rajtam csak egy mosoly volt. Nem én választottam meg a diktátort, ne nekem, és ne a lépcsőházban kiabáljon, 

így csak a fiamat ébreszti fel. (Valahol egy mási emberben már ugyanez az indulat van, aztán ezrekben...milliókban.)

Erre az indulatra vártam, bekövetkezik. :) Csak pszichológia az egész, ki kell várni! :)

Mindegy, hogy oldjam a feszültséget, javasoltam, hogy rakjunk ki a virágok helyett, amik szépítették a lépcsőházat,

benzines kannákat (úgyis tilos a dohányzás), valaki rágyújt, és akkor ott a bumm. Mert valaki rágyújt. A szabályok azért

vannak h megszegjük! (még idegesebb lett, elrohant).

Amúgy Gróf, várom a tortát, közepén Veled! :) MA. 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. március 18. 18:14

Sok Boldog Szülinapot neked Hexe!!

Törölt felhasználó · 2012. március 18. 18:35

Óóó, mily csodálatos is az, hogy a böngésző ember itt is alapos, tiszta és bizonyított tényeket tudhat meg egy "jobb" sorsra érdemes fogyó nemzet múltjáról. Az időben nem csak piti 5-6 ezer, hanem egészen 250-260 ezer évet is "vissza" tud bizonyítani. Ezek az agyféltekéket összekapcsoló épületes hsz-ek biztosan együttes lelkülettel emelik a Kárpát-medence orogenetikus rezgésszámát. (Ugye, te is tornázol napi 5 percet?) De vajon mit szólnak ehhez majd a dogonok?

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen