Szia Gróf!
Látom témát megint Hexe adott. :)
Van, akivel elbeszéltünk egymás mellett. Én nem azt írtam, amire ahogy amit válaszolt.
Ma reggel 9 óra, kopognak (erősen) az ajtón. Fiam még aludt. Megyek ki, közös képviselő.
Ideg szétvágja, látom. Kérdi, van kint virágom a lépcsőházban? Mondom, nincs. Miért?
Új rendeletet hozott ez a (idézem) diktátor, ismétlem diktátor. Be kell vinni a lépcsőházakból a virágokat,
mert tűzveszélyesek!! Kérdem, ez komoly? Ne idegesítsem! Igen. Kapunk egy ellenőrzést, komoly pénzbüntetés!!!
Kérdem én, mitől lett hirtelen tűzveszélyes a virág??? Ne idegesítsem!!! (Nem én idegesítem :)) Csak kérdezek.
A falra meg azért nem szabad felrakni, mert ráeshet valaki fejére!! (Normális, aki ezt kitalálta?:))
És most jön a lényeg, Zsolt tombol, kiabál,"Mi a f.. ez, a Rákosi rendszer???" Ott az indulat, már ott van.
Nem ez a virágügy váltotta ki, a sok felgyülemlett feszültség, szorongás... Egy ideig türelmes az ember, ezt még kibírom,
még ezt is, már kezdek ideges lenni, ..... egyszer csak eljut oda h ELÉG!!!
Rajtam csak egy mosoly volt. Nem én választottam meg a diktátort, ne nekem, és ne a lépcsőházban kiabáljon,
így csak a fiamat ébreszti fel. (Valahol egy mási emberben már ugyanez az indulat van, aztán ezrekben...milliókban.)
Erre az indulatra vártam, bekövetkezik. :) Csak pszichológia az egész, ki kell várni! :)
Mindegy, hogy oldjam a feszültséget, javasoltam, hogy rakjunk ki a virágok helyett, amik szépítették a lépcsőházat,
benzines kannákat (úgyis tilos a dohányzás), valaki rágyújt, és akkor ott a bumm. Mert valaki rágyújt. A szabályok azért
vannak h megszegjük! (még idegesebb lett, elrohant).
Amúgy Gróf, várom a tortát, közepén Veled! :) MA.