Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. április 27. 21:09

:) Nem ismersz eléggé, ez a net. Csoma kezd megismerni. A fészen pedig 5 ismerős maradt.

Már kevesebbet beszélek, inkább mosolygok, és (bár nem vagyok jós) de látom a jövőt.

Nem itt, és nem itt. :)

Törölt felhasználó · 2012. április 27. 21:44

Jó éjt! :)

Törölt felhasználó · 2012. április 28. 10:57

Na látod, ettől vagy, és maradsz számomra egy primitív bunkó.

De nyugodtan szedj elő akár két évvel ezelőtti hsz-eket is. :)

Törölt felhasználó · 2012. április 28. 11:17

És akkor most elmondom, hogy egy normális Férfi mit tesz, ha egy nővel bármi gondja van.

Feltéve, hogy kapott nevelést. Nem sértegeti, egyszerűen egy divatos szóval élve ignorálja.

Tehát számára levegővé válik. Magában leírja mondjuk egy hisztis p..nak, hülye libának, bárminek,

de egy szó nélkül nem foglalkozik vele. Levegő, slussz.

Neked viszont valamiért nagyon fontos vagyok. :D

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. április 29. 22:39

Mi lenne ha íírnék is valamit!? :)

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2012. április 29. 23:08

Igazán jó vakvezető ( vagy juhász-segéd!? ) lennél, talán majd a el-következőkben!? ;)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. május 01. 09:32

" A juhásznak jól megy dolga, egyik dombról a másikra terelgeti nyáját, fújja furulyáját, bú nélkül éli világát!? "  :)

Törölt felhasználó · 2012. május 06. 12:02

Tiszán innen, Dunán túl,
Túl a Tiszán van egy csikós nyájastul.
Kis pej lova ki van kötve,
Szűrkötéllel pokróc nélkül, gazdástul.

Tiszán innen, Dunán túl,
Túl a Tiszán van egy juhász nyájastul.
Ott főzik a jó paprikást,
Meg is eszik kis vellával, fakalánnyal, bográcsbúl!

Tiszán innen, Dunán túl,
Túl a Tiszán van egy kanász nyájastul.
Ott sütik a jó malacot
Cserfahéjjon, bükkfanyárson, csuhajja!

Tiszán innen, Dunán túl,
Túl a Tiszán van egy gulyás nyájastul.
Legelteti a gulyáját,
Odavárja a babáját, gyepágyra.

Tiszán innen, Dunán túl,
Túl a Tiszán kicsi kunyhó nyárfástul.
Mindig azon jár az szemem,
Oda vágyok az én szívem párostul.

Törölt felhasználó · 2012. május 06. 12:12

Csorba Piroska: Mesélj rólam

Mesélj anya,
milyen voltam,
amikor még kicsi voltam?
Az öledbe hogyan bújtam?
És tehozzád hogyan szóltam,
amikor nem volt beszédem?
Honnan tudtad, mit kívánok?
Megmutattam a kezemmel?

Mesélj rólam!
Hogy szerettél?
Engem is karodba vettél,
meleg tejeddel etettél?
Akárcsak a testvéremet?
Gyönyörködtél akkor bennem?
Úgy neveztél: kicsi lelkem?

És amikor még nem voltam, 
a hasadban rugdalóztam, 
tudtad-e, hogy milyen leszek,
milyen szépen énekelek?
Sejtetted, hogy kislány leszek?

Mesélj anya,
mesélj rólam!
Milyen lettem, 
amikor már megszülettem?
Sokat sírtam
vagy nevettem?
Tényleg nem volt egy fogam sem?

Ha én nem én lettem volna, 
akkor is szerettél volna?

Lorena 19 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. május 06. 19:45

Sziasztok!!

valaki nem tudja hogyan kell befizetni a hirdetést ezen az oldalon?

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. május 07. 02:22

Szia Lorena!

"Számláim"menűpont alatt rákattintasz a díjbekérő módosítására...kitöltöd amit ki kell.

A kiállított számlán szerepelni fog a számlaszám.Elmész a CIB-bankba,és befizeted,vagy ha van netbankod,akkor átutalod.

A hirdetői azonositót ne felejtsd el ráírni befizetéskor...a közlemény rovatba.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. május 10. 11:14

Szia Linda,

nem vesztem el, csak nehezen jut időm a fórumra, bocsiiiii. Tefigyu, a disznófülüt értettem, de a többit nemannyira, vazze, tűzoltóóóóó?????? meg mi voltam még? beszaaatam a röhögéstől, Te semmit sem váátoztááá :))))))) engem humorérzékkel egy életre le lehet venni a lábamról, imádlak!! Itt most nem nagyon követem, hogy hogyan megy az adok-kapok, de biztos nem hagyod magad, hajrá!

Ja. A szervezett téma nem fehér-fekete, ezt belátom. De ha egy "csapatról" több norm hozzász. jön vissza, akkor ott nagy gáz nem lehet, legalábbis valósz. vigyáznak arra, hogy keljen rossz hírük, és ez némikeg stabilitást jelent nem?

Naszia.

Ilkó! Ha jól emlékszem, Pécsett járatos vagy. Ma láttam feltéve egy új lányt, Szépség (18) névem. APÁM!!!!! Lehetetlen, hogy ne írj róla!!!! Ha kegyetlen vagy megírod az igazat, ha haver vagy, azt írod: áá, felejthető, semmi extra, csak a képek tuningoltak....  DE VALAMIT MUSZÁJ ÍRNOD :)))

nacsá

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. május 10. 11:45

Helló!

Jól emlékszel!:)

Szépség nem új lány, csak bizonyos időközönként eltűnik a hirdetése. Több lány dolgozott együtt anno (pl a mostani Nicol 20 is), (utcát nyilván hiába írok neked!:D), azóta már többször helyet váltottak, és hol együtt dolgoznak, hol külön. Ő is közéjük tartozik, egyszer felkerestem még régebben, de nem fogott meg. Kedves, de futószalagszerű. Egyszer ki lehet próbálni, de semmi extrát ne várj. A képeken ő van! Ha ilyen csajokra buksz, akkor talán inkább Dóri, bár őróla régebben nagyon rosszakat hallottam, de ki tudja, talán változott a hozzáállás azóta. És ő tényleg nagyon szép!:)

Csáó

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. május 10. 13:26

Szia Ilkó!

Köszi, hogy válaszoltál! Először is rendes vagy, mert "megvígasztaltál", de aztán az a Dóri nem kellett volna :))))))) megnéztem a képeit, tényleg klassz! Én ezt nem értem, Debrecenben van az egyik legnagyobb választék, de ha igazán alaposan nézed végig a képeket, látható, hogy két nagy csoport hirdet. 1. Rendes, szép lányok (amatőrök, ha kimoderálnák: civilek) 2. professzionális nevezők (bevallott) 30 fölött (ha kimod.: nagymenők). A civilekkel nincs semmi baj, csak semmi extra. A nagymenőkkel sincs semmi baj, de már nem extra. A tuti extra valamiért (gondolom gazdaságilag megmagyarázhatóan - ebben megint Te vagy a szakamber:) inkább Bpesten lelhetők fel és elég sok dunántúli városban. Namost látomén, hogy működik a fotosop rendesen, de ennek ellenére így van. Így aztán nincs mese el kell menni országot látni :)) mongyuk a Balatonra, mer onnan minden 1 órányira van, miccósz, jó a prodzsekt?

Na mégeccer köszi, és ha kiszúrsz egy jó csajt errefelé, kérdezz bátran! (Azt fogom írni, hogy "ugyan hagydmá, nemisolyanjó, DE ezmegez sokkal szebb nála! :)))))))))))))))))))

Nacsá!

Törölt felhasználó · 2012. május 10. 15:06

Szia te átok,

nem megy semmilyen adok-kapok már, mosolyogva üldögélek, ritkán valaki beszól, ha durva, megy modira, ha belefér a tűrésbe, hagyom.

De! igenis változtam. Levágattam a hajam, befestettem vörösre, ami fiam szerint lila (színvak:)), a humoromat azoknak tartogatom, akik értik, most a cseten polgárpukkasztok, meg ingerlek hányásra látogatókat (onnan tudom hogy fogynak:)), aztán ha eltűntem, gondolom, visszamennek. Én meg így készülgetek a korkedvezményes nyugdíjamra (Istenem, de szép szó, és nem az állambá fogja nem fizetni:)).

Képzeld el, tegnapelőtt este megtudtam az internettről az erogén zónáimat. Eddig azt hittem, ismerem legalább a saját testem, hát nem.

Az ujjbegyeim, a nagy lábujjamat is beleértve, valamint az ujjhajlataim! Lehet h még sose vót orgazmusom, csak aszittem? A net nem hazudik, most épp önkielégítek a nagy lábujjamon, mert a jobb kezemmel ütögetem a betűket. Eddig semmi, de addig buzgatom, míg 

ah  ah  ah  aaaaaah nem lesz. XD

Ui: közelítek feléd hamarosan, miccósz? :) Addig foggyá le, aztán adunk a láberotikának.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. május 10. 15:18

eccerű, ahol csiklandós vagy, ott erotikusan is érzékeny vagy, nem? egyébként érdekes. Pl. mindenki tuggya, hogy a herék milyen érzékenyek a fájdalomra. Aztán aszongyák, hogy szex közben ha erősen szorongatják, az fokozza az élvezetet!? Ja, ha kell még szextipp: hasonlóan, a merev dákó lefelé feszegetése fentiek szerint szintén ingerlő hatású? A láberotika piskóta, hiszen a talpon is 1000 éve ismertek erogén pontok, DE!!! Haggyá ki 1 hónapot a szexből, és BÁRHOL hozzádérek, erogén lesz! Mondddddhogynemigaz!!!! :)))))) NAUGYE!?

Te, mieza foggyá le? Montamén, hogy kövér vagyok?! (Honnan tudod? :)))))))))))))))))))))))))))))

nacsá

Törölt felhasználó · 2012. május 10. 16:37

nemigazhakihagyokegyhónapotaszexből,leszokomróla :)

akkor ne fogggggyá le! 

Törölt felhasználó · 2012. május 10. 16:39

Javítok, na. Te BÁRHOL hozzám érsz, visítok.

janika00 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 14. 17:54

Kit tudnátok ajánlani Debrecenben? :D

robbby · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. május 16. 07:36

Talán menj át a Városok>Debrecen topicba. Hamarabb érsz el sikereket...

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen