Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. május 22. 09:31

Köszönöm. 

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. május 23. 23:20

..már időszerű lenne! :)

Törölt felhasználó · 2012. május 24. 10:24

Te beteg vagy, ***moderálva***!! Ezt már nem csak én mondom.

21 éves a fiam, évvesztes, volt egy súlyos balesete, 18 éves se volt, majdnem meghalt. Halasztania kellett egy évet!!!

Számolj már (ha tudsz). 19 évesen végez a középsuliban, ha azonnal felveszik egyetemre (már van 3 éves is),

22 éves mir végez. Akkor mikor tudna pályázni?

A rosszindulat ordít belőled, meg a gúny, te szánalom!

Vágod, mi az h fejlesző programozó?? A cég agya! Ennél nagyobb a főfejlesztő.

De, hogy ne örülj annyira, hirdetek tovább, ha a fejed tetejére állsz, akkor is!

Törölt felhasználó · 2012. május 24. 12:21

Kimoderálták, nem baj. :D

Még nincs vége! A sírba foglak kergetni, vagy a zárt osztályra!

Amíg itt irogatsz, én addig hirdetni, és írni fogok, már csak miattad!! 60 évesen, 70, évesen is.

Fotógaranciás szexis fotókkal.

Én azt mondtam, ha innen lemegyek, egy álló napig Fekete Pákóra fogok táncolni, nem tusolok aznap, 

nem mosok hajat, az előző napi ruhámat veszem fel, nem sminkelek, nem borotválkozom többet!!

Na, ha te így, én meg úgy. Mostmár csakazéris! A 10-en valahány ezres nézettségemből 10 ezer te vagy.

Ez már biztos. Hát akkor, hogy legyen mit nézegetned! Ha New yorkban leszünk, Los Angelesben, az Antarktiszon,

akkor is itt fogom hirdetni bájaimat. Csak, hogy bosszantsalak.

Gondolom, éjjel válaszolj. Hadd szóljon! 

Holnap kapod rá még. Mára ennyi elég.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. május 24. 18:54

" ..és reméljük ez "csak" egy jó sorozat kezdete! "

..erre írtam, hogy időszerű lenne! :)    .. végre valami jó is történt és ez így folytatódhatna.

Törölt felhasználó · 2012. május 24. 20:52

ja, elég cinikusan, érezlek ám!!

de nem gáz, én elszórakozom :)

Törölt felhasználó · 2012. május 24. 22:14

Na, hogy éjel legyen mit írnod. Mesélj, mi rossz történt? 

Mesélj már az életünkről, lécci! Mondjuk azokról a szép időkről, amikor egy céget vezettem, két

elég nagy járgány volt a seggünk alatt, hétvégi ház gyönyörű környezetben, 250 Ft volt a benzin, csak 100.000

fölött tankoltam havonta, mindenre került. Mesélj, hogy éltünk 3 éve? 

Hiszen TE mindent tudsz az életünkről. :)

Ki kell ábrándítsalak, jól éltünk, néha voltak hullámvölgyek, meg akadtak jóakarók is, de ÉN vagyok, aki mindig felállok.

Mesélj!! Hallgatlak, ill. olvaslak. Holnapra várom az életrajzomat!

Hajrá!

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2012. május 25. 13:09

Csá k.........ó jövőhónapban kecsón szülinapi buli saslik bogrács eszem iszom  lakodalom ,,,,,,nincs kedved ????? utazás megoldva,,,, ottalvós buli.

Törölt felhasználó · 2012. május 25. 14:47

szia,

hol van Kecsó?

hoooooooooogyne vóna kedvem!! :D

Törölt felhasználó · 2012. május 25. 14:52

nem Kecső? az Szlovákia, megnéztem műholdról :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. május 29. 09:35

Te olyan okos vagy meg minden nem is értem miért pazarlom az időmet ilyesmire, hisz ezer meg 2 éve, de lassan már olvasni sem merem ezt az oldalt nehogy azért is elküldjenek moderálásra!

Mifelénk, már ahonnan jöttem, tahó falvától, a kurvák elágazásánál is több mint 10 kilóméterre, Kecskemétet hívják Kecsónak.

Na mármost mivel te mindig mindent jobban tudsz mindenkinél, azt hiszem megint csak én leszek a hülye aki bele mert szólni a privát oldaladba.

Bocs De Magyarországon Kecsó az Kecskemétnek számít és ezt nem csak az ott élők többsége de más megyei illetőségűek is tudják. Ha meg nem magyar és ékezet nélkül írna akkor nem jönne ki az az ó se :)

Bocs h be mertem írni ezer bocs na meg egy anya medve :P :D

Törölt felhasználó · 2012. május 29. 10:33

Kedves Angel,

ez nem az én oldalam, és bocs, hogy nem vagyok ismerős Kecskemét felé.

Igen, okos vagyok, ezt már mindenki tudja, de a nálam butábbtól is tanulok szívesen. :)

Kecsót így a térképen nem találtam, ez van. Kecső viszont van, ezért bátorkodtam VÁNDORKASZÁT

félénken megkérdezni, nem esetleg elütött egy betűt.

Amúgy szerintem mindenki írhat ide, nem az én birtokom a Csevegés, csak mindig behal, ha én nem írok hetekig.

Átadom neked szívesen! :D

Törölt felhasználó · 2012. május 29. 20:39

Ugye nem baj, ha én ezt kihagyom, de kösz a meghívást.

Érezzétek jól magatokat! Én ott idegen lennék. 

Egy barátomtól viszont kaptam egy másfajta meghívót, őt 32 éve személyesen ismerem. :)

Üdv. Én

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. május 30. 13:23

Én igen is pozitív vagyok történjen bármi, de vannak akik megpróbálnak ismeretlenül leírni. Az meg már az ő bajuk.

De hát akkor várom az ítéletet miért. Mert van egy ismerősöm aki szerint részemről túl sok a miért. Lehet. De az ember nem tanul ha nem kérdez és akkor se ha lehülyézi a többieket illetve ha ő van lehülyézve, csak mert másnak így a jó. Én tisztelettel várom az okítást mert tanulni jó :) Na meg én személyes ismeretség nélkül nem ítélek sem így sem úgy!

Bár itt a legtöbbet írásban kaptam, amit, azt is csak egy embertől, magánban meg hát ami személyesen számomra jó, csak még teljesebbé tett. A lényeg ezek után mégse érzem magam annyira hülyének amennyire beállításom lett! Bár teszem hozzá se okosabb se bölcsebb nem lettem!

Az meg, hogy ez a fórum behal sokszor, azt hiszem nem az én bűnöm hisz, eddig még soha senkit nem oktattam ki, nincs is szándékomban, sőt én senkinek nem fogok sem obszcén sem más módban írni. Ha valaki velem csak beszélgetni szeretne megteheti és nem fogok kifordulni magamból csak mert valakinek nem tetszik akár a stílusom akár én magam személyesen!

Nem fogom kiteregetni se a múltam se a jelenem a jövőm meg csak azok tudják akik ezt kiérdemelték!

Én próbálkoztam de tudjuk jól a kiskutya is....

Engem el lehet ítélni ismeretlenül, lehet véleményt mondani, nem érdekel, sosem érdekelt egészen addig míg olyan valaki nem teszi, akit én is jól ismerek és nem azt mondja vagy írja ami valójában volt. De mivel ilyenre példa még sosem volt, így maradok tisztelettel egy senki, aki megpróbálja egyes emberek életét változatosabbá és talán kicsit jobbá tenni :) Mert ez vagyok én, az akinek tartanak azok, akik valójában személyesen ismernek és becsülnek :)

Törölt felhasználó · 2012. május 30. 20:35

Na, kedves Dark Angel!

Én se veled, se mással sose foglalkoztam, és nem is fogok, amíg nem kezd velem kötni.

Az étlapunkon, bocs, de nem ugyanaz szerepel, ettől függetlenül Te abba szóltál bele, sőt sérültél bele, mikor a nem masszőröktől kértem, hogy KOMOLY masszázst azért nem kéne.

Nem ismerjük egymást, én se a te múltadat, te se az enyémet. Maradjunk ennyiben. Igen, van, amiket leírtam, de nem az egész életemet. 

A másik. Ti egymást csesztetitek aprópénzért. Én ebből mindig kimaradtam. Baromira nem érdekel, ki mit csinál, miből él, az se, mennyiből. 

Engem a mi életünk érdekel. Lehet, hogy 5-6 ember szemét szúrja, hogy írok, de én ha lépek, angolosan szoktam távozni, ergo még maradok. Ha a döntésem végleges, csendben csukom be az ajtót magam után. Nemsokára várhatóan ez bekövetkezik.

Egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt 4 hét, 2 hónap, fél év.... és Hexe sehol. :)

Az se érdekel, ha valaki butább nálam, csak normálisan, ne hőbörögve, mer azé na!! Érted?

Nem kell engem se szeretni, se olvasni, se több energiát bele fektetni h húzzak a csába. Megyek én magamtól, ha eljön az ideje.

Te viszont még mindig maradsz, ki tudja meddig...Sokkal utánam is itt leszel, ez hótzicher. :)

Na, sok sikerélményt, ha ez az. :)

Törölt felhasználó · 2012. május 30. 21:17

Még valamit h értsd, miről papoltam anno.

Kb. 15 éve a TV2-n volt egy interjú egy újságírónővel, aki írt egy könyvet, de nem volt pénze kiadatni.

A cél érdekében ÁTMENETILEG prostituálta magát, amíg az összeg meg nem lesz. Arcát érthetően nem vállalta.

Akkor még jóvilág volt, nem voltak ilyen oldalak, újságban hirdetett.

Kérem tisztelettel, attól még, hogy akkor mit miért csinált, ÚJSÁGÍRÓ volt!

Meglett a lé, abbahagyta.... ennyi.

Még valami, nem tudom, feljársz-e a chatre? Előfordul, hogy csak be-benézek, olvasgatok (nincs a jó kis összeforrott csapat, hallgatok), de olvasok. Olyan marakodást, ami ott megy, ráadásul elég messze ügyködnek egymástól a hirdetők. Ilyenkor teszem fel magamban a kérdést

"MIÉRT?" Mennyiben zavarja egyik a másikat?

Mikor gúnyoltam én valakit a koráért, külsejéért? SOHA.

DE! A masszázst nem a lakatosok járatták le. Az egy szakma, kérem. Tanulni kell, folyamatosan.

A kutyákat meg SZERETEM. :D 

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 04. 11:20

Olvasgass most is, meg vissza is kedves gróf és sztem ha van eszed, egyből rájössz miért nem ír ide ebbe a fórumba senki és miért hal ki mindig, és miért nem beszélgessünk a beszélgessünk. Sokáig hittem és én, amennyire tudtam normális voltam mindannak ellenére amit kaptam és amit most is kaptam. Ezek után még azon csodálkozom, hogy annyi beírás megy moderálásra amennyi! Na de ez van. Én csak beszélgetni akartam nem panaszkodni, hisz azt mindenki tudna, mivel meg van a kereszt mindenki hátám. De ha bele nézel értelmesen, akkor te magad is rájöhetsz és tartalak olyan értelmesnek, már ha az vagy, hogy észre vedd itt ez az oldal egy ember magán életéről és munkásságáról szól! Ezt pedig akkor fogod észre venni ha mindent olvasol és észre veszed a beszólásokat!

Mint írtam én nem itt élem a magán életem és a bajaimat és ezt továbbra is fenn tartom szóval ha érdekel valakit megtalál privát ha nagyon akar mert itt egy úr van és az is marad de ha te ezt nem akarod észre venni majd rájösz mikor pl megsérted és a te személyes dolgaid is ki lesznek teregetve diszkréció mentesen mint az összes többinek aki hitt és elárult dolgokat. Bár hiszem te nem vagy az a fajta aki kiadnád magad egy grafomán diszkréciót nem ismerő, ismeretlenül ítélkező embernek főleg ha már ismered a módit :) 

Ja am kösz én jól vagyok így is úgy is és a magán életemről csak azok tudnak akik arra tényleg érdemesek :P :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 04. 11:32

Ui: Hozzád nem szóltam és nem vagyok kíváncsi arra mi van veled hisz ez állítólag egy nyitott fórum tehát én beszélgethetek bárkivel és senkinek nézhetek bárkit ahogy te eddig mindenkivel tetted aki épp nem volt kedvedre!

Nos nekem te nem vagy kedvemre kedves MASSZŐR(z) FAJTÁMON KÍVÜLI!!!!  Tetszik neked vagy sem ezek után lesz itt véleményem, még ha nem is mindig, de írni fogok és ha bár számodra lenézett vagyok mert te maszírozol is!!!!! Nem csak Szopsz mint én hát na ez van. De attól lehetek én is intelligens mert az intelligencia nem masszőr szakma függő!!!!!

Szóval a lényeg én 10 évvel később kezdtem és pofám se volt akkora soha, nem is lesz, de embereknek tekintem azokat akik felkeresnek és legyen bármi kívánságuk itt nem fogják felismerni őket csak mert nekem nem tetszik pl mint nálad!!!!!

Ja és úgy látszik 10 évvel később kezdtem a szopást mint te de legalább annyival hamarabb be is fejezem és ja nem a gyerekemtől várom a megváltást :) Szal további sok sikert maradok tisztelettel és hamarabb befejezve még is normálisabb hangvétellel és ciki édes de ha én abba hagyom lesz olyan aki hiányolni fog és sosem fogok egy várost le "parasztfalvázni" akik az életben maradásomat biztosították és ja én akkor be is fejezem nem pedig elköltözöm ne mondjam ki h milyen felsőbbrendűnek szánt de még is más falvára!!!!!!!

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 06. 10:28

Ez a hozzá szólás akár lehet pozitív, de negatívan is kezelhető. Főleg mivel én annyira nem merültem még bele a személyed elemzésébe, (ami nem is szándékom) így marad kétértelmű :)

De csakhogy lásd én a pozitív értelemben nézem a dolgokat, legyen az bármi és nem értem miért? Mert bár a munkámat illetően talán szerencse és nem letiltások meg utánna járás, hogy rossz ne legyen fórumon rólam, csak pozitív az élmény aki bevállal :P

Bár nem vagyok csak egy tanulatlan buta kutya, de tudod azok is lehetnek az értelmesebb fajtából! :P :D

Amennyiben azt hinnéd napokig gondolkozom a válaszon hát ki kell ábrándítsalak. Mint írtam én nem itt élek és az életem nem adom fel semmilyen fórum kedvéért. A chatból meg már rég ki nőttem :P :D

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. június 08. 15:55

Sziasztok!

Úgy látom megy a vita....

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen