Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 18:38

Ez egy "veretes" hsz volt. Inkább aludtál volna. 

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 18:40

Helyesíró bajnok! Ez milyen szó? "tártva" Olyan igényesnek próbálod itt eladni magad, de a pöffeszkedésen kívül más nem jön össze! 

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 18:43

Éppen grof-ikusz az egyik, aki miatt az ember kedve elmegy a beírásoktól. Pedig tőle épp meg is jöhetne! Van esze, csak időnként nem tudja az irányt megtartani vele.

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 21:12

Igen, gondoltam rád, hogy biztosan benézel ide is, és itt hagysz majd egy-két értelmetlen szmájlit. Legyek én az önkritikád?

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 21:12

Ez igaz lehet, más eszével nemigen megy.

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 21:37

A győzelem a te gyengéd, azért hadakozol az elkerülhetetlen hangja ellen. Szájzárat kaptál megint.

Törölt felhasználó · 2012. június 10. 21:38

Az nekem nem nívó, még csak meg sem kellene erőltetnem magam, hogy a te mentorod legyek. 

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 19:35

A szufit te nem érted. "17 évek" Ebbe is belebotlottál.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 19:36

Te viszont arra képtelen vagy, hogy magadat legyőzd.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 19:37

Te goldolkodsz csak a győzelemben, azért válaszolsz, ez éltet.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 19:38

A mai napon lett ismét bizonyság, hgoy magadon kívül másra nem gondolsz. Annyira akarod, hogy figyeljenek rád, és ezért bármire képes vagy. Csak épp a lényeg vész el a sziszifuszi és tiszavirág-életű ténykedésedben.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 20:10

"Ennyi" idő után is még mindig csak mások levetett talárjába tudsz bújni? A kulcsszó, ami felett megint elsiklottál, a mese. A 17-es hajód már elment, maradt a másik szám megvalósítása az életedben.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 20:12

Egyébként nem undorodok tőled, mert ha nem lennél, szinte biztos, hogy nem írnék. Ebből a nézőpontból valóban miattad "vagyok". Bár nem érted élek! :-))

"Undorotsz" helyett Undorodsz a szó, amit kerestél. 

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 20:56

"Itt valóban nem lehet embereket megismerni"? Éppen te írod, aki mindenkire "tud" "hiteles" címkét ragasztani? Ezzel nem is lenne gond, ha mások nem hinnék el "készen" kapva.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 21:19

Kecske sajtot

Helyesen: kecskesajtot, mert nem jelző! Hibával javítod ki magad! 

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 21:21

Milyen kis megértő vagy itt, mert nincs az a nagy publikum, ahol meg kell tartanod a semmi pozíciódat a többikek előtt, mint vezérürü.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 21:23

"...élő e amit írtam vagy..."

Helyesen: élő-e, amit írtam, vagy

Ideje lenne átnézned a helyesírási szabályzatot, ha már egy olyan fórumon akarsz sztár lenni, ahol írásban kell megnyilvánulni. Mert ugye szóban ez nem jönne elő, ott "elkápráztathatod" akár Dzsinát is.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 21:36

Bármidbe bele tudnék "kötni", ahogy te szoktál másokkal, de ennyi is elég lesz neked. Részedről pedig ez is ékes bizonyítéka igénytelenségednek, és félműveltségednek. 

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 21:36

Igen, megint a saját magadé.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 11. 22:01

Te se állhattál kétszer sorban amikor az észt osztogatták!Soha nem értettem,hogy lehet ilyen dolgokra gerjedni,mint pl a lábimádat!Az egészséges sex arról szól,hogy a férfi a péniszét bedugja a női nemiszervbe!

Én a buzikra is azt szoktam mondani,hogy csak csinálják egymást!Annál több punci marad nekem.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen