Beszélgessünk...

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 04. 20:28

Örülök, remélem, beválik.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 04. 20:29

Amilyen a mosdó...!

Tehát ha te hazudsz, akkor én is hazudhatok? 

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 20:34

Az ötlet az enyém, hogy beválik-e, majd kiderül. :)

Miért veszekedtek? Vagyis Gróf befejezte, úgy látom.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 04. 20:43

Ha befejezte, akkor feladta. Ennyi az ő plafon szintje. Sokszor próbáltam másként látni őt, a rengeteg tény ellenére, de mindig kiábrándulok.

Legutóbb amikor kérdezted tőle, hogy mikor jön Miskolcra, amire egy kérdés volt a válasz: Mikor jössz Debrecenbe?

Mint egy óvodás: Neked annyi ide, mint nekem oda!. Csak ezt fiúk szokták játszani verekedés helyett. Amolyan verbális tesztószint-gyakorlat.

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 20:53

Az van, hogy én 8 hónapra születtem, ha 9-ig kibírom kíváncsiság nélkül, fiú lettem volna, és anyám azt mondta, mikor megszülettem, hogy Zsolt. A doki mondta, hogy nem jó, kislány. Így lettem szerencsére nem Klotild, de nem sok ideje volt gondolkodni.

Tehát, majdnem Zsolt, csak 1 hónapon múlt. Ma visszabújnék akár arra az 1 hónapra! :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 05. 09:27

Tudod vannak dolgok amiben az emberek nem értenek egyet. Ez a normális szerintem. Ő leírta a véleményét meg én is a sajátomat, de ez nem volt háború részemről sosem. Csak hangot adtam a saját véleményemnek ő meg az övének ennyi. Ebből nem következik az, hogy mi háborúztunk volna valaha is. Lehet vehemensebben szóltunk mindketten de szerintem ebben még semmi utálat vagy harag, hisz akit nem ismerünk arra nem haragudhatunk vagy utálhatjuk azért mert más a véleménye.

Abban cáfolnék, h mindent magamra vettem hisz ha én smile-t használok az pont azért van mert nem is veszem komolyan a dolgokat.

Részemről harag sosem volt és nem is szándékozom semmi hasonlóra. Ez van. Akkor is ha sokan esetleg félre értve azt hitték majd húúúú mekkora harcok lesznek. Csalódást kell okoznom nekik mert részemről tuti nem!

Mert én ez, és ilyen vagyok :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 05. 09:29

Majd eccer rőt veszek magamon, h használjam a chatet és ha van kedved elmondom mi lett volna az ötlet :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 05. 09:32

Ezt a mondatok akiknek szántam úgy sem értik, akik meg értik nem veszik magukra!

Szal ennyi a magyarázat és nincs több rá :)

A lényeg ötletet olyannak nem adok aki kihasználja mások nyomorát vagy épp elveszettségét. Am meg asszem ezzel vagyunk még így páran.

titusz · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 05. 14:53

mire is?már ha nekem.

Törölt felhasználó · 2012. július 05. 15:28

Kösz, már megoldottam. Lazább a hirdetés, és én is újra.

Majd meglátjuk. Írtam, hogy, ha 2 hete látták, előtte is nézték...

Utólag már csinálhatsz bármit, viszont nem vagyunk a saját ellenségünk, és nem szerelemből jöttünk ide.

Ez csak matek, ha bejön, jó, ha nem, akkor majd...

Üdvözlöm a vezetőséget! :D

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:22

Beleszaladtál megint! Húúú, de kapaszkodunk! Még a koncot is én adom a szájadba!

A szaglásoddal is gond van, Karak!

A térközt létrehozzák szándékosan, nem kilesés miatt lesz. 

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:35

Az én pössentésemre legnagyobb sajnálatomra nincs szükség. Magad alá vizelsz te, még mielőtt bármit olvasnál tőlem.

Se pénzed, se merszed, hogy Miskolcra elmenj. Ezen töprengj el!

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:42

A fórum egyetlen trollja te vagy, és ebben az a szánalmas, hogy a korod ellenére használsz efféle szavakat. Nem sikerült a tested bölcsességét agyilag követned, és ezt nem veszed észre.

Ugyan ki van a gumiszobában? Aki annak látja, azaz te!ű

Ebben az esetben egybe kell írni, mert ez a neve, te gyp-macsó!

Az "izzó" után pedig kellett volna egy vessző, bár akkor el kellen hinnem, hogy képes vagy fejlődni! Így viszont éppen olyan vagy, amilyen voltál: hibás.

Törölt felhasználó · 2012. július 05. 19:43

Linda előre néz, de nem felejt. :)

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:44

Gyengusz!

"...visszaogondol a múltjára, akkor eszébe..." Főleg veled kapcsolatban!

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:45

Vége csapó! Ezért nem lehet benned bízni!

Törölt felhasználó · 2012. július 05. 19:47

:)

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 05. 19:47

Az emberismereted régen megbukott, de azért mindig emlékezteted rá a nagyérdeműt.

Törölt felhasználó · 2012. július 05. 19:48

A nagyobb baj, hogy (szinte) senkiben se lehet, főleg ebben a "világban" bízni.

Törölt felhasználó · 2012. július 05. 20:11

Na mi van Gróf? Elzúztál?

Itten van a jó öreg Hexe!! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen