Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. október 03. 21:28

Este van.

Törölt felhasználó · 2012. október 03. 21:28

NEM VAGYOK MÁN MISKÓCON!!!

Törölt felhasználó · 2012. október 03. 21:32

A Tési dombon vagyok. Fúj a szél mindig, hol innen, hol onnan (ez nem politika akart lenni :))

Törölt felhasználó · 2012. október 03. 21:36

Remélem, nem botránkozol meg (vagy mégis?) xd

Nem is mondtam, holnap randi a gyógyult dokival :) VÉGRE!

Senkinek se vagyok délután, csak neki...VÁÚ

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 09:25

Kedves ilko,

olvastam a telefonszm változtatásról, amiket írtok. Nem feltétlenül "nem megy" az oka.

Én is váltottam már, és most (bár nem szívesen, mert megszoktam/megszokták), megint váltanom kell.

Sokan elmentik a számot, aztán fél év múlva (gondolkodnak:)) felhívnak, máshol vagyok.

Érdemes nézni a hirdetést, mielőtt felhív valaki (hol vagy, változott-e vmi...), de nem teszik.

Miskolcon csupán 3 hónapot voltam, most onnan akarnak bejelentkezni, amikor ott voltam (állítólag)

Fehérvár és környéke, csak 23-ig húztam a strigulát (már vicc volt)...

Ezen a környéken elég régóta hirdetek (Fehérvár-Veszprém nem távolság, most a 2 között vagyok félúton).

Miskolcról hívnak, de már csak akkor derül ki, mikor címet mondok, mert nem nézik meg a hirdetést.

Várhatóan maradok már itt nyugton, csak ezt úgy éreztem, le kell írnom, ne ítélkezzetek telefonszám csere alapján!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. október 04. 09:38

Szia!

Persze, nincs ezzel gond, de sokszor nem ez az oka. Ezért írtam, hogy ettől még lehet jó sz*lgáltató az illető, de mondjuk úgy többször nem az az ok, ami írtál, mint ahányszor igen. Ráadásul sokan ugyanabban a városban vannak folyamatosan, sőt ugyanazon a helyen és mégis...

Egyébként tényleg van olyan oldal, ahol ezt követik és jegyzik, sőt olyan is lehet, hogy valakinek leszedik a hirdetését ilyesmi miatt! De ha őszinte akarok lenni, a másik véglet is problémás szokott lenni, mikor ugyanaz a telefonszám sűrűn cserél gazdát, vagyis nem cserélik le a telefonszámot, hanem egyik hölgy "örökli" a másiktól. Ez ugyanúgy gáz, és nehezen kivédhető.

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 18:09

Na, én is cseréltem, és nem hiszed, ellenőrzik. Ha feljössz a csetre, elmondom, hogyan, tehát igyekeznek az Szerkik, hogy nehogy más bohóckodjon, hanem valóban a hirdető kéri a számcserét.

Azért elmesélek egy történetet a sok közül amikor nekem volt gáz a helyzet. Valaki valamikor (ilyen István, József, tudod) járt nálam. Így is kezdte, én hüle meg nem kérdeztem, mikor. Megbeszéltük az időpontot, volt, hát címet nem kért. Időben cseng a telefonom "Miért nem nyitok ajtót neki? Nyomja a kaputelefont." Én is vártam, mi van már. Kérdem, hol vagy, mert itt senki...Mond egy tavalyi veszprémi címet. Hola! Miskolcon voltunk már. :) Többször előfordult. Ez meg nekem kellemetlen.

Na, most, aki keres, jó címre jön. :)

Hofi · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 04. 19:37

Jó estét, Kézcsók!
Szóval, most akkor változott... vagy csak kikapcsolva??
Már ami a telefont illeti.

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 19:56

Szia, változott, de láthatod is. 

Az okot láthatod lejjebb. 

surda112 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 04. 21:17

De jó!! Változott, most már kevesebben érnek el. A Kurátor virtuálisan nem fog eltartani.

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:21

Szia, nem írom le még egyszer, miért változott, de megtalálsz, nem?

Mosz szerinted elfelejtettelek? Nem.... :)

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:22

jav. most :)

surda112 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 04. 21:29

JÁÁJ, nem rólam van szó! A hirdetésed, az egyedi stílusod, az IQ, itt nem nyerő, másholl se.

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:31

Szerintem mondd el telón, mi a baj! Hogy nyerő, vagy se, hát, kinek mi...

surda112 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 04. 21:32

másholl-t fontos javítani?

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:33

Nem muszáj :) Értem így is...

surda112 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 04. 21:36

Hmm!  Ijet sem csináltam még.Rejtett számot fogadsz?

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:40

Kipróbáltam, de nem jött be (ez várható volt).

Már nem. Egy esélyt adtam valakinek, de megint a nem tudom, mit akart, miért tőlem, miért így...???

Tehát, számkijelzést kérek.

surda112 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 04. 21:53

Nen megy, végül is nem nekem kellene elérni téged, vagy igen?

Törölt felhasználó · 2012. október 04. 21:54

Nos, én lassan megyek. A stílusomat meg, ha itt nem jön be, talán visszaviszem oda, ahol a 3 év előtti 5 évben bejött.

Majd meglátjuk. Ez elég durva világ lett, van min gondolkodni, a stílusomat viszont ehhez igazítottam (itt).

A mai napomat pedig senki sem tudja elrontani, a nagy ölelés, (nem hiszed surda, normális stílusban, mert Ő olyan) a beszélgetés

is megvolt, nem kevés. Volt mit mesélnünk egymásnak. Neki bejön a stílusom, meg ÉN úgy, ahogy vagyok. Ő ismer a legjobban

a fiamon kívül. Azt hiszem, tudod, kiről beszélek. A fiam után a legkedvesebb ember, aki legyőzte (bár még nem teljesen) a tüdőrákot.

Nem a kondiban kigyúrt fickók az erősek, hanem ő és a hozzá hasonlók...(Ez a másik életem, mert van.)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen