Este van.
Este van.
NEM VAGYOK MÁN MISKÓCON!!!
A Tési dombon vagyok. Fúj a szél mindig, hol innen, hol onnan (ez nem politika akart lenni :))
Remélem, nem botránkozol meg (vagy mégis?) xd
Nem is mondtam, holnap randi a gyógyult dokival :) VÉGRE!
Senkinek se vagyok délután, csak neki...VÁÚ
Kedves ilko,
olvastam a telefonszm változtatásról, amiket írtok. Nem feltétlenül "nem megy" az oka.
Én is váltottam már, és most (bár nem szívesen, mert megszoktam/megszokták), megint váltanom kell.
Sokan elmentik a számot, aztán fél év múlva (gondolkodnak:)) felhívnak, máshol vagyok.
Érdemes nézni a hirdetést, mielőtt felhív valaki (hol vagy, változott-e vmi...), de nem teszik.
Miskolcon csupán 3 hónapot voltam, most onnan akarnak bejelentkezni, amikor ott voltam (állítólag)
Fehérvár és környéke, csak 23-ig húztam a strigulát (már vicc volt)...
Ezen a környéken elég régóta hirdetek (Fehérvár-Veszprém nem távolság, most a 2 között vagyok félúton).
Miskolcról hívnak, de már csak akkor derül ki, mikor címet mondok, mert nem nézik meg a hirdetést.
Várhatóan maradok már itt nyugton, csak ezt úgy éreztem, le kell írnom, ne ítélkezzetek telefonszám csere alapján!
Szia!
Persze, nincs ezzel gond, de sokszor nem ez az oka. Ezért írtam, hogy ettől még lehet jó sz*lgáltató az illető, de mondjuk úgy többször nem az az ok, ami írtál, mint ahányszor igen. Ráadásul sokan ugyanabban a városban vannak folyamatosan, sőt ugyanazon a helyen és mégis...
Egyébként tényleg van olyan oldal, ahol ezt követik és jegyzik, sőt olyan is lehet, hogy valakinek leszedik a hirdetését ilyesmi miatt! De ha őszinte akarok lenni, a másik véglet is problémás szokott lenni, mikor ugyanaz a telefonszám sűrűn cserél gazdát, vagyis nem cserélik le a telefonszámot, hanem egyik hölgy "örökli" a másiktól. Ez ugyanúgy gáz, és nehezen kivédhető.
Na, én is cseréltem, és nem hiszed, ellenőrzik. Ha feljössz a csetre, elmondom, hogyan, tehát igyekeznek az Szerkik, hogy nehogy más bohóckodjon, hanem valóban a hirdető kéri a számcserét.
Azért elmesélek egy történetet a sok közül amikor nekem volt gáz a helyzet. Valaki valamikor (ilyen István, József, tudod) járt nálam. Így is kezdte, én hüle meg nem kérdeztem, mikor. Megbeszéltük az időpontot, volt, hát címet nem kért. Időben cseng a telefonom "Miért nem nyitok ajtót neki? Nyomja a kaputelefont." Én is vártam, mi van már. Kérdem, hol vagy, mert itt senki...Mond egy tavalyi veszprémi címet. Hola! Miskolcon voltunk már. :) Többször előfordult. Ez meg nekem kellemetlen.
Na, most, aki keres, jó címre jön. :)
Jó estét, Kézcsók!
Szóval, most akkor változott... vagy csak kikapcsolva??
Már ami a telefont illeti.
Szia, változott, de láthatod is.
Az okot láthatod lejjebb.
De jó!! Változott, most már kevesebben érnek el. A Kurátor virtuálisan nem fog eltartani.
Szia, nem írom le még egyszer, miért változott, de megtalálsz, nem?
Mosz szerinted elfelejtettelek? Nem.... :)
jav. most :)
JÁÁJ, nem rólam van szó! A hirdetésed, az egyedi stílusod, az IQ, itt nem nyerő, másholl se.
Szerintem mondd el telón, mi a baj! Hogy nyerő, vagy se, hát, kinek mi...
másholl-t fontos javítani?
Nem muszáj :) Értem így is...
Hmm! Ijet sem csináltam még.Rejtett számot fogadsz?
Kipróbáltam, de nem jött be (ez várható volt).
Már nem. Egy esélyt adtam valakinek, de megint a nem tudom, mit akart, miért tőlem, miért így...???
Tehát, számkijelzést kérek.
Nen megy, végül is nem nekem kellene elérni téged, vagy igen?
Nos, én lassan megyek. A stílusomat meg, ha itt nem jön be, talán visszaviszem oda, ahol a 3 év előtti 5 évben bejött.
Majd meglátjuk. Ez elég durva világ lett, van min gondolkodni, a stílusomat viszont ehhez igazítottam (itt).
A mai napomat pedig senki sem tudja elrontani, a nagy ölelés, (nem hiszed surda, normális stílusban, mert Ő olyan) a beszélgetés
is megvolt, nem kevés. Volt mit mesélnünk egymásnak. Neki bejön a stílusom, meg ÉN úgy, ahogy vagyok. Ő ismer a legjobban
a fiamon kívül. Azt hiszem, tudod, kiről beszélek. A fiam után a legkedvesebb ember, aki legyőzte (bár még nem teljesen) a tüdőrákot.
Nem a kondiban kigyúrt fickók az erősek, hanem ő és a hozzá hasonlók...(Ez a másik életem, mert van.)