Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. november 13. 20:38

Nézd, amit most hirdetek, bejön. Igaz vannak, akik nem tudják hova tenni, de ők vannak kevesebben.

Az okos érti. Vannak, akiket meg ez izgat. :) Sokan, kérem. Mondják, ez inkább, csak nem merték mondani eddig, 

hogy az a fránya masszázs nem érdekelte őket. 

Egy dolgon gondolkodom, mert kérnék. Ez a lepisilném-e??? Lehet, holnapig átgondolom. :)

Törölt felhasználó · 2012. november 13. 21:12

Látom, a srácok (Alabad) szeme nyílik ki. Még csak melegszik, de jó az irány. :)

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 09:12

Grágám, bennünket összeugrasztani... :)

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 10:00

Kedves Elvira,

nekem azt írtad, mondtad, hogy a svéd masszázshoz nem értesz. 

Miért téveszted meg a vendég jelölteket?

Amúgy nekem is megvannak a maileid, elég sok. 

Enemy például nem bizonygatja, hogy milyen szép, nem ír arról, hogy ki se látszik a vendégekből.

Pedig ki tudja... :) Tímea se ír. Nem kell ezt bizonygatni itt senkinek, mert az a gyanús.

Amúgy mikor Debrecenben le AIDS-es k...-ztak, én küldtem modira.

Én, a rosszindulatú. :) Hagynom kellett volna, belekeveredsz te úgy a saját irományaidba, 

hogy ennél jobban már nem lehet.

***moderálva***! Komolyan! :D

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 12:37

Drágámat akartam írni.

Amúgy szerintem is... :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. november 14. 16:30

:)

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 16:37

Na, viszacsináltam normálisabbra a hirdetésem. :)

Nem hiszed, előtte még hívott egy törzsvendégem, olvasva azt a szöveget.

Mondta h ő azt szeretné továbbra is, amihez szokott, egy jó masszázs...

Baromira nem zavarta az a duma, sőt idézem: "Árad belőle a gúny."

Megszólalt az okos... :)

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 16:56

Dehogynem, ez a valós, így jobban izgatom a fiatalokat. :)

86 éves, és így néz ki??? Meg kell ezt nézni...

Csillag33 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 14. 17:29

Köszönöm szépen! Azt nem olvastam, hogy te is írtad, csak felháborítónak találtam ezt a ***moderálva*** dolgot, mert a lánynak semmi biztosítéka nincs hogy odaadja. Meg h kampányol ez mellett!

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 17:37

Szia. :)

A másik a rejtett szám. Kik hívnak arról? Aki fél, bizalmatlan, illetve a rosszándékú. Igaz?

Nálam már ordít, hogy SZÁMKIJELSSEL!!! Napok óta valaki megállás nélkül nyomja rejtettről, én meg kinyomom, játszunk.

Nem unja, nem baj. Ma egy ötletgazdag fiatalember fülkéből (Körmend:)), fél 4-kor 4-re ***moderálva***.

Én már csak kuncorászok (94-es körzetszám, telefonszámra rá tudsz keresni és kidobja, fülke).

Máris komolyan vettem, meg azért Körmend ide repülövel fél óra.

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 17:44

Az *t*l*ggal nincs gond, ha a vendég megbízható, korrekt, legalább nem azt érzi közben, mert elég illúzió romboló.

Nálam utólag van, de vertek át. Akkor egy ideig azt játszottam, hogy ajándék szem előtt, de előre, mondjuk a szekrényre.

Volt, lent felejtettem a kocsiban (nem tudom, tán Szegeden parkolt), lement , sose láttam...

A best az volt még Veszprémben, mikor lent felejtette a kocsiban, menjek le vele. Látta, hogy csak kulcsot viszek, én meg beláttam a brifkójába, ***moderálva*** is. Állítja h csak az van (tele volt). Mondom, ok, beülünk az autóba, van egy non-stop,

ismernek, úgyis arra mész...***moderálva***. Beszállt a kocsiba, összes ajtót lezárta belülről, aztán zúzás.

Ezek után volt az ***moderálva***, persze finoman.

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 18:25

Újabb vicces dolog, a körmendi úr már Veszprémben (hát nagyjából az idő stimmt onnan:)), ismét fülke. Megszakadt a vonal közben.

Most kíváncsi leszek, Palotán hol talál újabb fülkét, talán lesz elég aprója. :D

Kérdem, miért nem mobilról hívsz? Félsz? Azt mondja, a cégest nézik. Kérdem sajátod nincs? De van, de azon meg lebukhat.

Uraim, a hívott számot is lehet törölni. :)

Másik, fiatalabb, rejtettről. Kérdem, félsz? nem, csak így van beállítva a telefonom. Mondom, akkor át kéne állítani, sikrülni fog.

10 perce állítja, de ígérte "Mindjárt visszahív számkijelzéssel." azóta hív. :)

Aki fél, ne jöjjön, aki rossz szándékú, az se! Itt balhé nem lesz...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. november 14. 19:59

Egyértelműen a ***moderálva***!? :)            ..olvastam! :D

A fehér éjszakák mennek maguktól, ingázni sem kell!

Vasárnap értem vissza Ázsiából. Azért a 10% GDP növekedés nem semmi változást hozott.

Az idei is hasonló lesz és már van igény a jóra is! Hamarosan visszatérek, mert igény látszik arra is. Az iszlám változik...

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 11:07

Fustos,

itt kérdezd meg, hogy mi a bajom veled, ne a chaten.

Javasolnám, hogy te meséld el őszintén Grófnak, hogy pontosan mire is voltál kíváncsi vele kapcsolatban... :)

Látom, megint belekötöttél valakibe, aki egy ízléses, csinos lány. Neki a telefonjával van gondod.

Javaslom, ajándékozd meg magad gy g*mib*bával, zs*bp*nc*val, azt csinálsz vele, amit akarsz,

egyszeri befektetés, ha nem adod kölcsön, g*m* se kell hozzá. Nem igaz? Mert ez az egyik mániád.

"Lehet g*mi n*lk*l?" xd

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 15. 11:28

1.Grófra nem én voltam kiváncsi,hanem egy szintén debreceni bácsi.
2.A régi nagy öregek mondása szerint egy férfinek minden további nélkül megmarad a becsülete egy titkos óra után.Forditva már nem igaz.Kettőnk közül te vagy ***moderálva***.

3.A számom tudod.Ha elég ***moderálva*** vagy hozzá add át Grófnak!Bármikor állok elébe.

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 11:50

Nem ezt kérdeztem, hogy mi a véleményed rólam, hanem, Grófnak meséld, mire voltál kíváncsi?

Tökös gyerek. Neked még sose volt pattanásod, nem pukizol, nem is kakálsz, nem is pisilsz...

De véleményed van. Arra is van egy bölcs mondás, ismered.

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 12:01

Na, hajrá! A számod pedig nem tudom, kitöröltem.

Navtsi · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. november 15. 17:11

:) van itt valaki? :)

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 17:17

Nincs

Navtsi · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. november 15. 17:27

szia :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen