Jó reggelt! Nem tudom, mivel léptem bele a gyomrodba ennyire. Viccelődtem egyet, többet Veled nem teszem, van rá vevő az életben. Fiamnak van apja is, nem egyedül csináltam, erről ennyit. Néhány éve kint él New Yorkban, mert összejött egy nővel, éli világát, de attól még van és jól teszi, amit csinál, mindig csodáltam, igazi életművész. Semmi bajom vele és sose vesztünk össze. Ennyit róla. Nem pótoltam, de talán jobb is, viszont akad néhány férfi még a családban és volt férfi minta is, ha erre utaltál.
Vitába szállok Veled. Igenis van férfi és női munka és herótom van attól, mikor felcserélődnek a szerepek. Én szeretek nő lenni, bár néha inkább lennék pasi. A zár, ha elromlik, nem én cserélem ki, viszont én főzök, én mosogatok. Az még nem zavar, hogy egy ilyen fórumon engem próbálsz analizálni, de a fiamat hagyd ki ebből légyszi!! Nagyon sok szülő örülne, ha ilyen kölke lenne és ilyen kapcsolatuk. Hogy én mit/mennyit veszek a vállamra érte, az én dolgom. Szívesen teszem. A mosogatást is viccnek szántam, de nem ez ment át. Akkor mit hülyéskedjek én itt? Azért ez nem volt olyan véresen komoly.
Pál! Én téged nem bántottalak, vagy sértegettelek, ha te úgy érzed, sajnálom. Akkor nem poénkodom. Van egyéb más dolgom is, de én éjjel fél 1-kor édesen alszom. Én is tudnálak analizálni, de tudom, hogy ezt minden ember utálja, így senkivel sem teszem. Ezt hívják tapintatnak!
Dolgos hétköznapokat kívánok mindenkinek, a lányoknak sok vendéget és amit akartok! :)