Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 20:36

Szép estét nektek..!!

Hogy telt a napotok??Senki nem beteg??Rajtam kivül???

Tudjátok én ritkán vagyok itt ilyentájt.most  is mást csinálnék, ha nem jön  a  telefon, hogy menni kell,és  közben.. ez  gáz volt...

Pedig nagyon jól indult valoszinü kellemes éjszakánk lett volna...

Szép álmokat mindenkinek!! Kellemes orgazmust,  vagy forditva...

Törölt felhasználó · 2010. december 28. 10:26

Szia!

Én már rég jól vagyok, körülöttem betegeskednek sokan, de ilyen bacikkal nem tudnak megfertőzni. :)

A Szilveszter még bizonytalan, szervezkedünk, valami biztos lesz.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:16

SZIA sZAP!!

Most is van aki  megtesz mindent, persze  normális kereteken belül, csak meg kell találnod!!!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:15

Szia Katokám...

Hogy vagy Drága, te rendbejöttél már teljesen?? Hol szilveszterezel???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:13

Szia Pál!!

Köszönöm  kérdésed, sajna még mindig döglödök...hogy mit hoz  azt most nem tudom,  volt munkám  az  biztospont volt.. most már nincs, remélem sikerül  talpon maradnom,  Neked mit hozott a jézuska??és hogy birod a hideget???

szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:52

bocsánat, elfelejtettem konkrét dolgiokat megfogalmazni:

szeretném azt érezni, mint már egyszer volt részem benne, hogy magával az ördöggel találkoztam 21 éves lány alakjában, nem volt olyan, ami hirtelen eszembe jutott és nem csinálta volna azonnal (nem brutalitásra kell gondolni és nem a kor a lényeg!) pl. azt kértem: káromkodj, megtette, csapj egy nagyot a fenekemre, simán és nem azt kérdezgette: biztos? erre gondoltál, nem fájt... amolyan szenvedélyesen jóleső gusztustalanságra is hajlandó lányokat szeretem, ami izgató és kulturált.

szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:43

Sziasztok!

Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb az olyan hírdető, akik azt írják, hogy mindent bevállanak, s ha mégis, akkor sem felel meg a valóságnak. Néhány évvel ezelőtt még lehett olyan lányt találni, aki mindent megtett a "vendége" kedvéért. Néha olyan jó lenne, ha valóban tabuk nélkül lehetne kezelni ezeket a találkákat.

Nyíregyházáról

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:07

Szia!  

Remélem jobban Vagy már és szép volt a Karácsonyod! :)  Remélem az új esztendő sok jót és örömöt hoz Nektek! Jó egészséget mindenképp!

Törölt felhasználó · 2010. december 27. 20:42

Nem tudsz megsérteni, ahhoz közelebb kéne állnod hozzám. Te durciztál be egy viccelődésen, de az analizálásom elég nagy taplóság volt itt, nem ismersz, valami a szövegelésemből átment, így jött le Neked. Semmit nem tudsz az életemről, életünkről, tehát írtál zagyvaságokat is, de ez is mindegy. A személyes kapcsolatok számítanak, Nem fogod elhinni, pont annyian szeretnek, amennyire szükségem van, több nem kell.

Szép estét és kevesebb okoskodást! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 27. 19:30

Szia Pircsi!

Hogy telt az első munkanapod? Vannak már terveid a jövőre nézve?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 27. 19:23

Verőfényes csillagos estét!

Nem tudom és nem értem mi bajod van ilyenkor, csupán leírtam gondolataimat és tapasztalataimat a gyerekekkel kapcsolatosan. Három gyereket neveltem eddig, több-kevesebb sikerrel! :) Sok dologra rájöttem már, sokat is hibázik az ember, utólag érzünk meg dolgokat, értünk meg egy-két gondolatot. Nem akartam és szeretnék vitába szállni Veled az életeddel és nevelési szokásaiddal kapcsolatban. Csupán a gondolataimat írtam le, elnézést kérek ha ezt bántásnak vetted. Ha figyelmesen elolvasod soraimat, nagyon ügyeltem arra, hogy ne vedd személyeskedésnek. Többes számban írtam minden mondatot. ( MI )  Csupán az életről és érzésekről, gondolatokról írtam, véletlenül sem a Te családodról. Semmi közöm hozzá és nem is lehet ebbe beleszólni. Én sem szeretek női munkát végezni, de jól esett Édesanyámnak, ha ünnepekkor segítettünk elpakolni, elmosogatni, terheket levenni a válláról. Erre utaltam és arra, nekem is jól esik vagy esne, ha néha segítene egy gyermek bármiben. Erre gondoltam és gondolok sokszor és figyelmeztetem is Őket időnként. Nem tudom mivel sértegettelek, soha nem állt szándékomban és nem is veszek részt ebben. "Beszélgessünk" ez a topic címe! Köszönöma lehetőséget, hogy leírhattam gondolataimat, ami csak rám érvényes. Remélem soha nem fognak még ennyire sem bántani az életben, mint én Téged! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 27. 15:22

Sziasztok!!

Kellemes  napot nektek!!!

Törölt felhasználó · 2010. december 27. 10:19

Jó reggelt! Nem tudom, mivel léptem bele a gyomrodba ennyire. Viccelődtem egyet, többet Veled nem teszem, van rá vevő az életben. Fiamnak van apja is, nem egyedül csináltam, erről ennyit. Néhány éve kint él New Yorkban, mert összejött egy nővel, éli világát, de attól még van és jól teszi, amit csinál, mindig csodáltam, igazi életművész. Semmi bajom vele és sose vesztünk össze. Ennyit róla. Nem pótoltam, de talán jobb is, viszont akad néhány férfi még a családban és volt férfi minta is, ha erre utaltál.

Vitába szállok Veled. Igenis van férfi és női munka és herótom van attól, mikor felcserélődnek a szerepek. Én szeretek nő lenni, bár néha inkább lennék pasi. A zár, ha elromlik, nem én cserélem ki, viszont én főzök, én mosogatok. Az még nem zavar, hogy egy ilyen fórumon engem próbálsz analizálni, de a fiamat hagyd ki ebből légyszi!! Nagyon sok szülő örülne, ha ilyen kölke lenne és ilyen kapcsolatuk. Hogy én mit/mennyit veszek a vállamra érte, az én dolgom. Szívesen teszem. A mosogatást is viccnek szántam, de nem ez ment át. Akkor mit hülyéskedjek én itt? Azért ez nem volt olyan véresen komoly.

Pál! Én téged nem bántottalak, vagy sértegettelek, ha te úgy érzed, sajnálom. Akkor nem poénkodom. Van egyéb más dolgom is, de én éjjel fél 1-kor édesen alszom. Én is tudnálak analizálni, de tudom, hogy ezt minden ember utálja, így senkivel sem teszem. Ezt hívják tapintatnak!

Dolgos hétköznapokat kívánok mindenkinek, a lányoknak sok vendéget és amit akartok! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 27. 00:30

Gondolom, hogy mindent megteszel! De egy apát egy anya nem tud helyettesteni, de fordítva sem lehetséges. Pont az ilyenekre tudja felhívni a figyelmet. Ezek csak szokások és nem női és férfi szerepek, munkák, kötelességek, amiket mi annak hiszünk!? Az pedig, hogy mit tudunk és hiszünk azzal önmagunkat is becsaphatjuk és be is csapjuk, ha nem vagyunk kicsit szerényebbek. Mindannyian tanulunk és folyamatosan változunk, nem maradunk ilyenek és olyanok. (Azt a dac mondatja velünk!) Legyünk fogékonyak és figyelmesek Magunkkal és Másokkal szemben is!? Ez nem azt jelenti, hogy kapcsoljuk ki figyelmünket és érzéseinket. Legyünk csak(!) óvatosak, de ugyanakkor nyitottak is!

Legyen minden hétköznap ünnep, s tanuljunk meg örülni és vegyük észre a jót is!

Annyi jó dolog történik velünk állandóan, csak nem vesszük észre! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 26. 22:59

Pedig ez könnyen menne, hidd el! Kímélni egy kicsit egy Édesanyát, aki gondoskodik rólam és eltart, felnevelt? Ezt ne tudjam elérni?

A képmutatást, a színészkedést, az álarc mögé bújást én is útálom!

De azt, hogy alapból és ameddig a másik fél meg sem szólal, már elítéltem az azért átgondolandó!?

Ez valami nagyon nagy pofára esés eredményének kell, hogy legyen!

A mai Magyarországban Mindenki nagyon érzékeny lett és sokfelé szakadtak az emberek. :(

Alapból, Mindenki útál Mindenkit. Ha a szomszéd tehene megdöglött, dögöljön meg a szomszéd is. Ezt érzem mindenhol.

Venned kéne egy mosogatógépet! :) Tudod mennyi időd megy el ezzel? Az emberek saját maguktól sajnálják leginkább a pénzt! :(

Számold csak ki az órabéredet? Ennyit ÉR a MUNKÁD, amennyibe kerül egy ilyen gép?? Gondold csak át?

Törölt felhasználó · 2010. december 26. 21:28

Na, ha gyermekemet ráveszed a mosogatásra, gratula! XD Igen, ez sajnos mindig az én dolgom. Vannak férfi és női szerepek, munkák. Gyermekemet eléggé az életre neveltem, ezt Te nem tudhatod, most is épp egy jót beszélgettünk az ő érzéseiről, kapcsolatairól stb. Én viszont már elmúltam 20 éves, nevelhetetlen, irányíthatatlan, stabil vagyok és meg vannak a saját tapasztalataim, nem sok a korkülönbség köztünk, Pál. Figyelem az embereket, sokkal érzékenyebb vagyok az átlagnál, ezért olyan dolgokat is észreveszek, ami fölött az átlag átsiklik. Ráadásul olyan dolgokat tanultam, amiről nem beszélek. Direkt. Ettől függetlenül, mivel Te is megetted már a Magad kenyerét, Te is érzékeny vagy, így emberismereted is van, sok mindenbe beletrafáltál velem kapcsolatban. Ezeket én mind tudom, de én már ilyen maradok és utálom a képmutatást, színészkedést...

És a mosogatást is, még van!! :)))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 26. 19:52

Remélem nem bántottam meg senkit, nem ez volt a szándékom. Sokat szoktunk beszélgetni mostanában ezekről.

Nagy hibánk, mindent mi akarunk megcsinálni gyermekeink helyett, pedig ezzel nagyon sokat ártunk magunknak is.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 26. 19:46

Ez nem így van, vagy a fene sem tudja? Nagyon sok dologra nem reagálok, amire régebben igen. Nem vagyok elvarázsolva, de amikor valaki negatívan reagál olyan dolgokra, amiről-akiről nincs tapasztalata, nem ismeri de véleménye van ezekről, arra időnként reagálok. Maradjunk a példánál, Katónéni tulajdonképp tényleg nem ismer, de hallomásra alapozva alkot véleményt és ad tanácsot velem kapcsolatban, na ezt ilyenkor nem értem. Igaz nem vagyunk egyformák, lehet véleményem bárkiről és bármiről, de nem adom más szájába azt, amit nem is tudok. Szeretem körbejárni a dolgokat, megismerni valamennyire a másik embert, mielőtt véleményezném. Főleg ha nem adok rá okot. Katónéni túl sok pofont kapott már az élettől, szinte kihúnyt belőle az esetleges (jó?) felismerésének lehetősége. Bizalmatlan. Van egyszer a fia és saját Maga. Nem is baj ez, sőt komolyan is kell ezt venni, hisz az emberek önzőek és kihasználják a másikat. Nem is szabad gyorsan közel engedni a másikat, mert gyorsan megégheti magát. Meg is történhetett jópárszor, ezért engedi ki sűrűbben a tüskéit. Az ilyen embereknek szélsőségesen száguldanak az érzelmeik, amikbe belekapaszkodnak sokan és kihasználják, elszívják minden energiáját, ha hagyná. Nem hagyja, mert már nem engedi és közben felületesek az érzelmei. Jó példa erre a "mosogatás" említése. Boldog vagyok mert olyat főztem, hogy ízlett mindkettőnknek és a mosogatás eszembe sem jut, mert aki főz az mosogat is! :)

"Most a sütést-főzést gyakorlom, kicsit unom már, mert utána mosogatni kell. Az is az én dolgom."

De miért is a Te dolgod? Amikor azt hisszük, hogy jót cselekszünk gyermekünkkel, akkor rontjuk el. Mert nem vagyunk örök életűek és a késöbbi kapcsolatában is azt hiszi az nem az ő feladata. Természetessé és alappá válnak dolgok amelyeket mi megteszünk, pedig nem azok! Reflexből kicsattannak belőlünk ilyen mondatok, gondolatok ("kicsit unom már, az is az én dolgom")! Figyelnünk kellene ezekre, mert gyermekeinket az Életre kellene nevelnünk! Nem ragozom tovább, talán tapasztaltabb lettem sok tekintetben?! :)  Sok dologban keményebb lettem, de közben jobban észreveszem az érzelmi kilengéseket. Próbálom a jót keresni, élvezni az életet amennyire lehetséges... 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 26. 18:58

Minden egyes pillanatban érzel valamilyen hangulatot vagy érzést. Az éppen most, ebben a pillanatban átélt hangulatod vagy érzésed arra késztet, hogy egy negatív vagy pozitív rezgést bocsáss ki vagy sugározz ki magadból. Itt jön a képbe a vonzás törvénye....az általad adott rezgésre válaszol. Azzal egészíti ki éppen most, ebben a pillanatban, hogy még többet ad neked ugyanabból, akár pozitív, akár negatív rezgésed van. Ha például valaki hétfőn reggel egy kicsit rosszkedvűen és ingerülten ébred fel, akkor negatív rezgést bocsát ki. Erre a negatív rezgésre a vonzás törvénye reagál, az illető által kibocsátott rezgést kiegészítve, és még többet ad az illetőnek ugyanabból. Tehát emberünk kikászálódik az ágyból, beveri a lábujját valamibe, megégeti a pirítóst, dugóban ücsörög, egyik ügyfele lemondja a találkozót, majd pedig rajtakapja magát, amint ezt mondja: ” Ágyban kellett volna maradnom! ” Vagy mi a helyzet azzal az üzletkötővel, aki örömteli izgalmat él át, egy éppen megkötött hatalmas üzlet miatt, és így pozitív rezgést bocsát ki. Röviddel ezután egy újabb ideális üzletet köt. Ő azon veszi észre magát, hogy ezt mondja: ” Nyerésben vagyok! ”
Mindkét példában a vonzás törvényének a működését láthatjuk,  aminek meg kell történnie ahhoz, hogy több dolgot hozzon ugyanabból ( akár pozitív, akár negatív dologról van szó ).
A vonzás törvénye azzal reagál bármely általad kibocsátott rezgésre, hogy még többet ad belőle – legyen szó pozitív vagy negatív rezgésről. Egyszerűen a rezgésedre reagál.

PIRCSI..

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 26. 17:22

Szia Kató...és  a Többieknek is  Sziasztok!!!!

Sajna, nem gyógyulok, ez most nagyon gáz, és  érthetetlen..  a  szilvesztere ki  mit tervez???

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen