Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 20:44

Én vagyok az, akinek a száját ez a "barátom" szó, főleg ilyen oldalon, vagy a neten bárhol nem hagyja el.

Az "író" személyisége", ha sokat ír, átjön valamennyire a neten, de nem teljesen, mert hangulatától is függ.

De! Grófot senki ne kóstálgassa nekem többet! Nem érdekel. Majd én dőntök, hogy kedvelem, vagy sem.

Mindenben Én döntök és befolyásolhatatlan vagyok. 

Kedvellek, Grófom, de Benyus kutyámat jobban szerettem. :) Csak, mert személyes volt a kapcsolatunk és ölt értem..

Velem aludt. Te még nem. :)

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 20:48

Egy medvét képzelj el! Német juhász-lengyel hegyi pásztor keverék volt, már nem él, de jó kutya volt, az enyém...

Bendzsiről mindenki azt képzelte, hogy kis aranyos... :) Hát, két fenevad kölyke volt. Szép volt.

Na, őt szerettem, nem kicsit.

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 20:49

Ki tudja? :)

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 21:07

Mennyire vagy szőrös? Horkolsz-e?Ez fontos, mert én igen, ha fáradt vagyok.

Erre különleges technikát fejlesztettem ki már. :)

thai · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. november 19. 12:09

Egy érdekességet veszek észre hogy nincs senkiről sem vélemény vagy törlik őket??????

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. november 19. 12:31

Kedves ha érdekelne a lány ne óriás betűkkel kérdeznél róla minden egyes fórumon, hanem elmennél és leírnád a véleményed. Mert amekkora betűkkel kérdezel a hölgyről mindenhol a reklám szaga egyre erősebb!!!!!!

Törlés meg csak akkor van ha feltétlen szükséges!

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. november 19. 12:40

Amúgy meg sziasztok szépek és szép meg jó napokat nektek =))))

Törölt felhasználó · 2012. november 19. 20:31

Hali Angel,

rég olvastalak erre. Baromi jókat lehetne itt dumcsizni. Ja, ez itt most Nemesis.. :)

Gróf, huhogj, ha előkerültél! Youtube-on (is) élvezkedek.

Vagy villogj máshol, tudod, hol! xd

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. november 21. 12:02

Tudod olyan vagyok mint a mostani netem.....mesés......hol volt hol nem volt..... :)

Törölt felhasználó · 2012. november 21. 17:48

Falunet? xd

Törölt felhasználó · 2012. november 22. 20:51

Kedves ilko,

beolvastam a pécsi fórumba. Hát! Mit mondjak? FG minden mondatával egyet kell, hogy értsek.

Még csak annyit tennék hozzá, hogy itt, vagy bármely más hasonló oldalon igazságot ne keress,

mert mindenkinek megvan a sajátja (a legtöbbször hazugsága inkább:))!

Én még egy atom gazdag pasiról se hiszem el, hogy csajokra 100 ezreket költ havonta, meg végig járta az

egész országot.

Én csak háborúzást, veszekedést látok értelmetlenül. Nagyon más van, mint 2-3 évvel ezelőtt, az oka...?

Inkább nem írom le, de ez jóra nem vezet.

Valahol mindkét félnek megvan az igazsága és a hazugsága is. :)

Csak halkan jegyzem meg, 3 éve NEM volt fekelistásom! Felvettem a rejtett számost (kitérdekelt a száma?),

ma nem. Naponta próbálkoznak, kinyomom, ha erőszakos, majd megunja.

Tegnap 2 új feketelistás, ma megint, vendég ettől függetlenül van, a normális. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 16:10

Kedves Hexe,

szíved joga egyetérteni, én viszont nem értek vele egyet. És érdekesnek találom, hogy máshol van pl szégyenfal (hirdetőknek, nem vendégeknek, pedig ott is a hirdetők fizetnek a hirdetésükért nyilván!), de a vendégek is igen szigorú moderálásban részesülnek. Beszéltem ezügyben több pesti hölggyel is, és mind azt mondta, hogy a vendégeik !!!90%a!!! arról az oldalról van! Akkor most megéri szigorúnak lenni, vagy sem? Ez ennyire egyszerű! Egyébként írtak nyílt levelet a hirdetőknek, szerintem érdemes elolvasni (állítólag a következő az lesz, hogy a vendégeknek is írnak), mert minden szava igaz! Nem reklámozom, mert úgyis kimoderálják, és nem is akarom, de azért a fő gondolatát ajánlom minden hölgy figyelmébe, miszerint minden kamuképes (a retus ugyanaz, csak enyhébb változat) hirdető az oldal és a többi hirdető ellensége!!! (Nem én találtam ki, onnan vettem). Azért kiváncsi lennék, hogy itt pl az összes hirdetés hány %a tartozik ebbe a kategóriába, tuti nem 1-2%ról van szó...

Nekem egyébként (csak nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme), az egész hszából átsüt, az a fajta mentalitás (és igazából ez az, ami nem tetszik), hogy végülis még a vendég legyen boldog, hogy egyáltalán lehet sz*lg*ltatást igénybevenni, holott ő fizet ezért! Tudod azok a hölgyek, akinek nagyon sok vendégük van, mind azt vallják, hogy ők vannak a vendégért és nem fordítva, és így is viselkednek! Tudom, sok bunkó is felkeresi a lányokat, de ezért kell szelektálni, ami nem jó dolog, de ez van!:( Bár hozzáteszem, a fentiek akár erre is megoldást jelent(het)nének.

Törölt felhasználó · 2012. november 23. 17:05

Elbeszélünk egymás mellett...

FG nem csak a moderálásról írt.

Törölt felhasználó · 2012. november 23. 18:54

Tudom, melyik oldalról írsz, csak nem nagyobb, se nem nézettebb, mint ez. :)

És mellékesen, innen jön a kulturáltja, onnan ritka, kipróbáltam.

A VL a legjobb még mindig. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 18:56

Volt amivel egyetértettem, de ezt le is írtam!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 18:58

Nekem nem ez a tapasztalatom, dehát én nem is hirdető, hanem vendég vagyok!:) Ha Pesten járok csak onnét, és még sosem csalódtam...

Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:01

Én hirdettem ot is, olcsóbb, mint ez, de nem a számláló érdekel.

Ahova én akkor benézhettem, beolvashattam, oda te nem, csak hirdető (vagy tudod...) lát be, lányoknak van,

lányok beszélgetnek. Én tudom, miről, Te nem. :)

Sokszor csak olvastam és mosolyogtam. A pestiek? Java vidéki. 

Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:08

Ha neked a vidékilány nem olyan jó, miért itt vagy? Költői kérdés...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 19:20

Tudom, de azért válaszolok!:)

Mert vidéki hirdetők ott nincsenek, és a többi várost illetően tényleg ez az oldal a legjobb...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 19:22

Ez mind igaz lehet, nem vitatkozom. De ugyanakkor az is (az én szemszögemből), hogy azalapján mondjuk 15ből 15 oké volt (mármint akinél jártam hirdető), míg innen (ugye Pécs elsősorban), hát mondjuk 10ből 6 és akkor nem felfelé kerekítettem...

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen