Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2013. július 28. 19:03

Csak nick nevük van sajnos. Akár szellemek is lehetnek.

Így nem tudok neked boldogságot okozni. Gróf talán. :)

Te mennyire tartanád normálisnak azokat, akik 4 éve okkal, ok nélkül veled foglalkoznak?

Főleg ilyen bunkó, faragatlan módon, anélkül, hogy valaha is találkoztatok volna.

Gróf irogat, engem meg konkrétan 3 niemand sérteget(ni próbál nonstop).

Ki is a beteg? Tudom, hogy nem a Megyei Könyvtárban olvasok, de mindennek van határa.

Ez az óvodás fenyegetőzés meg! Nemá! :)

Hector1 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. július 28. 19:57

No akkor mond a nick nevüket . Mert ezekkel "sajnos" szerettél volna kapcsolatban lenni ,de mivel nem jött össze.....

Törölt felhasználó · 2013. július 28. 20:38

Helyesírás 1-es.

Mondd! Felszólító mód.

Nem, nem szerettem volna...

Törölt felhasználó · 2013. július 31. 11:40

Szia! :)

Így legyen lottó ötösöm! Biztos voltam benne h sportos Hector.

Te csak pucolgass, ha van energiád, bár én már 1 percet nem feccolnék bele!

Veszprémhez meg aztán tényleg semmi közöm, ha ezeket az oldalakat tekintem.

Azért hívogatnak ám lelkesen onnan a vidékről (magukat pestnek kiadva:)), 

csak hallja a fülem, hogy nagyon nem pesti (a modoruk se nem az).

Azért úgy csinálok ám, mintha elhinném, csak pont nem érek rá. xd

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 01. 13:49

Szia,

engem meg a fórumon, alig érthető, hogy hogy akart volna beszélgetni. Szép, férfias dolog egy 50 kilós nőt fenyegetni.

De én is állok elébe a "beszélgetésnek". Megkönnyítem a dolgát, 21-én utazom Vp-be, dolgom van, elkísérhet, beülünk egy

kávéra, vagy mittom...Én verbálisan 3 kérdőmondattal a porba alázom. Neki max. az izmozás marad.

Eszembe jut egy 75 éves, 160 cm/50 kilós bácsi, én 30-as éveim elején (hogy valamit tudjanak is rólam:)), egy társközvetítő irodám volt. Hetente feljárt, jókat beszélgettünk. Aztán egyik alkalommal megjelent egy két kötetes könyvvel, címe Én, a 837-es. Nem hiszem, hogy könnyen hozzá lehet jutni. Nekem szóló kedves szöveggel, dedikálva hozta. Fogadjam szeretettel! Megjárta a gulágot, az egész életét gyönyörűen megírta. Faltam a könyvét. A poklot megjárta, aztán haza jutott, családot alapított...megözvegyült.

Kérdem én: Ki az erősebb? Az a 75 éves törékenynek látszó bácsi, akinek csillogott a szeme ezek után, vagy a kondiban kigyúrt, keménykedő, akinek csak az izmai vannak (ha nem felfújt)? :) Ezért nincs miről beszélgetnünk, én maradnék a bácsinál, ha élne még...

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 01. 22:15

Igen bizony :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2013. augusztus 04. 17:27

Üdvözöllek benneteket!!

Mi újság van errefele?

robbby · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. augusztus 04. 20:56

Visszatértél???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2013. augusztus 04. 21:20

Mint a bumeráng...és kiváncsian várom,hogy a régi ismerősök meséljenek kivel mi történt az elmult egy évben!!!

tibi :) · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. augusztus 10. 13:18

sziasztok

valaki elmondaná a rövidítések pontos jelentését? :)

újonc vagyok és nem igazán értem!

pl NF, KF meg a többi :)

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 10. 14:07

NF= zonki nélküli franciska

KF= fagyi és cumi egyszerre :)))

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 10. 14:10

Jav. zokni, nem zonki :)

tibi :) · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. augusztus 10. 14:29

natur francia, közös francia, ezeket vágom! :)

pártudsz még írni? :D

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 10. 14:52

Gyere fel a chatre! Olyanokat írok neked, hogy :)))

Dred · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. augusztus 17. 11:46

Kedves Hirdető hölgyek.Engem az érdekelne hogy miért nem tudtok normális fotókat feltölteni magatokról(tisztelet a kivétel)...ha már fel is töltitek azt tudtátok hogy a szem a lélek tükre??És nem egy odahelyezett pillangó vagy napocska??Jobbak lennének a hirdetések kapások ha esetleg az arcotokat vagy a szemeteket legalább láthatná a pa.aszt hogy kihez is megy és nem egy le.ukkant....várja az ajtóban.Köszönöm.Ha meg szégyellitek az arcotokat megmutatni akkor nem kell itt hirdetgetni......

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. augusztus 17. 12:10

Ismerős az a szó neked, hogy inkongnító?

Legtöbb lány nem azért nem vállalja az arcát, mert csúnya lenne, hanem azért, mert a családját, sem saját magát nem akarja kellemetlen helyzetbe hozzni.

Te mit szólnál hozzá, ha valamelyik rokonod arcával találkoznál ezen az oldalon, és úton útfélen azzal támadnálak le, hogy láttam a valakidet ott hirdetni?!

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2013. augusztus 17. 12:12

Kedves Dred!De nagy szája van olyanak akiről azt se tudjuk ki is ő egy friss regisztrácioval ....1 Az nem azért válaljuk az arcunkat mert olyan rusnyák vagyunk.Te szerinted nekünk nincs életünk stb???

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2013. augusztus 17. 12:14

Ott a pont!!

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 17. 12:30

Én javasolnám, hogy, aki Fórumozik, a látogatókat is (SŐT! főleg) beleértve kötelező legyen egy igazolványképet feltenni, 

fotógaranciával. Lehet, írok is a Szerkiknek. :) Nekem van szemem, igaz csak 1.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. augusztus 17. 12:34

Izácska! ;)

Kefe!  :D :D abban az esetben meghalna a fórum. :P

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen