Szia,
engem meg a fórumon, alig érthető, hogy hogy akart volna beszélgetni. Szép, férfias dolog egy 50 kilós nőt fenyegetni.
De én is állok elébe a "beszélgetésnek". Megkönnyítem a dolgát, 21-én utazom Vp-be, dolgom van, elkísérhet, beülünk egy
kávéra, vagy mittom...Én verbálisan 3 kérdőmondattal a porba alázom. Neki max. az izmozás marad.
Eszembe jut egy 75 éves, 160 cm/50 kilós bácsi, én 30-as éveim elején (hogy valamit tudjanak is rólam:)), egy társközvetítő irodám volt. Hetente feljárt, jókat beszélgettünk. Aztán egyik alkalommal megjelent egy két kötetes könyvvel, címe Én, a 837-es. Nem hiszem, hogy könnyen hozzá lehet jutni. Nekem szóló kedves szöveggel, dedikálva hozta. Fogadjam szeretettel! Megjárta a gulágot, az egész életét gyönyörűen megírta. Faltam a könyvét. A poklot megjárta, aztán haza jutott, családot alapított...megözvegyült.
Kérdem én: Ki az erősebb? Az a 75 éves törékenynek látszó bácsi, akinek csillogott a szeme ezek után, vagy a kondiban kigyúrt, keménykedő, akinek csak az izmai vannak (ha nem felfújt)? :) Ezért nincs miről beszélgetnünk, én maradnék a bácsinál, ha élne még...