Akkor az enyém jobb volt? Nonstop sex, szombat déltől vasárnap délutánig. Régebben kaptam egy mail-t, hogy miért nincsenek kínai sírok a temetőben. Ne nézd meg, ha ilyet kapsz! :) Amit itthon eszünk az nem kínai kaja, hanem singapuri magyar változatban. Az eredeti kínait nem ennéd meg, azt garantálom. 2001-ben láttam először, nem bírtam megszokni a három hét alatt. Inkább nem ettem semmit reggelire.
Beszélgessünk...
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 13. 18:50
Törölt felhasználó · 2010. december 13. 09:40
Jó reggelt! Más jött helyette, de jobb volt :) Amúgy az osztrák is itt volt, csak nem tudtunk egyeztetni, hideg van a házában Csehbányán, aztán porolt vissza hamar Bécsbe. Villanyfűtést csinált az okos fejével, azzal meg befűteni egy házat! Egy vagyon.
Nekem jól telt a hétvégém, tegnap szabadnapoztam, kicsit körül néztünk, mi újság a városban ezüst vasárnap, meg ettünk egy jó kis kínait. Még mindig inkább nézelődnek az emberek, mint vásárolnának, majd 24-én délelőtt :)
pistike000 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 12. 23:32
Sziasztok! Segítsetek már én azt a lányt keresem Debibe aki régen Kittyke néven dolgozott. Tudtok róla valamit? Mert nem találom. 23 éves 160 cm magas és a belvárosba dolgozott a barátnőévvel. Köszi a segítséget.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 12. 20:36
Csendes estét! :) Hogy sikerült a hétvégi kaland Katóka? Jött az osztrák barátod?
Törölt felhasználó · 2010. december 12. 16:16
Szia vándorkasza!
Hogy telnek napjaid? Kaja, pia megvan? Én ma nagyon szét vagyok esve, program volt tegnap este :)
Törölt felhasználó · 2010. december 09. 09:50
Azt hiszem, csak részben értettél meg. A kezemet felemelhetem, de attól még a tények tények maradnak. Lejáratták ezt a gyönyörű szakmát rendesen, de nem biztos, hogy feladom a küzdelmet. Van még ötletem és az nagyot üt.
Annyit viszont elárulok, hogy nagyobb a kereslet a szexre, mint a masszázsra, ezért se értem, hogy miért kell ezt a játékot játszani. 7 év alatt, mióta masszőrködöm, elég tapasztalatot szereztem. Nincs hol hírdetnünk, barátom és ez a baj. Az újságokban nem érdemes, mert 90 % nem masszőr, aki a masszázs rovatban hírdet, irány a net, erre ott is terjed. Nem ragozom tovább, de nem sok lehetősége van egy valódi masszőrnek a piacon maradni, már szegény pasik se tudják, ki az igazi, no és az előítéletek. Marad a bevállalósdi, különben éhen döglesz, hacsak nem egy fürdőben, kórházban, Wellnessben, vagy üzletben dolgozol, lehetsz te akármilyen jó a szakmában. Csak azt nem értem, miért kell ezt csinálni? De hidd el, úgyse ülök el a seggemen nyugodtan, nem az a fajta vagyok. A számat befoghatom, de teszek ez ellen a jelenség ellen, méghozzá hamarosan.
Szép napot mindenkinek!!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 09. 09:10
Lehet, hogy igazad van, de nem ér ennyit az idegeskedés. A élmény minősége a döntő minden esetben. Mindig lesz próbálkozás, de a férgese kihullik. Fel a fejjel és a kezekkel! :) Éljenek a csajok! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 21:23
Szia! Hát persze, hogy hiányoztál! :D
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 08. 21:22
Csá Kató,hiányozta,????????
Tudom Igen.
Hála isten az anyós holnap húz a ge@ibe már alig várrom,életem megkeserítője.
Már bánom azt a két hetet is amit engedtem neki itt tölteni.
Ja ezt meg kell ünnepelni ,---------mégegy jó ok az ivásra---------------heheheheheheh aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:32
Bocs, ne mondd! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:31
Tenap este fél 10 óta 365 kattintás. Ne mond, hogy ezek lányokat keresgélő urak!!
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:30
Bocs, de foglalt volt a gép. Most az enyém egy kicsit.
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:29
Szia! Az az érzésem, hogy nem a vendégjelöltek csattogtatnak rám, hanem jó része a hirdetők közül. Vajon miért? Semmi érdekes nincs rajtam, a hirdetésem főleg masszázsfajtákról szól, mivel én tényleg az vagyok. Már inkább nem is nézem a számlálót. Minek? Elárulom: egy nap van 6-8 hívásom, a számláló meg százakat ugrik, naponta 300 körül. A nevemet kijavítottam masszőrre ma, így a férfiak közül az a réteg néz meg, akit masszázs és egy érettebb nő érdekel, ők fel is hívnak. Ez még nem jelent elköteleettséget. Unom és forr az agyam, de mostmár tényleg, amikor olyanok hirdetnek masszázst, akiknek lövésük sincs róla. ( A vendégek mesélnek!!) A máolás, meg símogatás nem masszázs. Amit kitaláltam évekkel ezelőtt, csak sokáig újságban hírdettem, úgy jó, ahogy van. Nagyképű leszek. Profi svéd-, vagy frissítő masszázs után egy kis erotikus befejezés, hogy mi, az vendégfüggő, de van, aki csak masszázs miatt jön. Nem kéne engem majmolni. Ez háborgásom oka. Már egyszer-kétszer megtettem, csak finomabban. Aki nem ért hozzá, ne hírdesse, úgyis elkel. Ez a műfaj a mienk, masszőröké. Kíváncsi lennék pl. a debreceni Enikő véleményére. Szerintem ugyanezt érzi. Az interneten nem kell álruhába bújni!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 08. 20:16
.tessék! Itt őszültem meg, sehol senki! :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 08. 19:38
Szia! Addig örülj, ameddig ekkora a nézettséged. Miért zavar az, ha sokan néznek meg? Ne idegesítsen ez, inkább légy boldog, hisz ez előbb-utóbb be..elt jelent Neked. Sokan nehezen döntenek, amíg elmennek egy-egy lányhoz, hisz nem ömlik a p.nz a csapból, meggondolják kinek és mire adják oda az összegyűjtött p.nzüket. Amikor arra jártam, én is mérlegeltem hova is menjek. Aztán az érdekesebb lányok telefonszámát felírtam egy papírra, ha elindulok nálam legyen. Aztán eltelt pár nap és már nem is tudtam, ki-kicsoda a felírtak közül, így megnéztem ismét. Majd amikor bevetésre mentem, akkor próbáltam a sorrendbe szedett telefonszámok közül felhívni valakit, aki épp rá is ér. Ráadásul mivel nem voltam annyira képben Veszprém helyismeretében, navigáció sem volt nálam, az az útálatos körgyűrű is megsz.vatott egy párszor mire a tetthelyre értem. :) A leányzó sem volt annyira ismerős, hisz nemrég került oda. Ez mind-mind növeli a számlálót.
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 09:46
Szia! Hóhelyzet még mindig nincs, viszont esik az eső :(
Pál! Hátha Te okosabb vagy nálam és tudod a választ. Tegnap este óta 175-ször nézték meg a hirdetésemet, ez naponta kb. így megy 150-200 között van a nézettségem. Azt nem kell mondanom, hogy a tizede se hív fel napi szinten. Mi csodálkozni való lehet rajtam? Ugyanezek a fotók lesznek fent holnap is, vagy eggyel kevesebb. Nem mutogatom az intim részeimet, néha belemódosítok a szövegbe, hogy világos legyen a műsor mindenki számára. Semmi más változtatás nincs, a fél ország ismeri a hirdetésemet, több tucat ember jár/járt hozzám, hogy az elmúlt másfél évben mennyi, százakban mérhető. Már idegesít a számláló. Valami nem érthető? Vagy még mindig sok a kép? Jó, letörlök még egyet, a csizmást. Úgyse így fogadom a vendégeket, de hogy marha érdekes lehetek, az biztos! Lehet, hogy szöveget se kéne írnom? Elég 4 fotó, aztán találgassanak.
Ízzóhatás még mindig. Jó a kedvem. ÉN hoztam fel a netre egy olyan szolgáltatást, amiért Pestre kellett utazni, elégedett vendégek tömege járt vissza hozzám, most szinte mindig újakkal diskurálok, jó azért maradtak a régiek közül is. Inkább befejezem, mert olyat írok, hogy magam is megbánom. Még jó, hogy ennyien értenek a masszázshoz is a hirdetők közül!
Ez is eléggé romboló, a szakmát magát lejárató, így komolyan veszik az egészet, amitől így jó minden, amit csinálok!
Törölt felhasználó · 2010. december 07. 21:36
Itt is kellemes meleg volt, majd csütörtöktől jön a lehűlés, szélviharral, aztán csak a hideg meg a hó újra, de akkor jönnek csak igazán élvezkedni :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 07. 19:27
Szép estét! Ma ezerrel sütütt a nap, csodás idő volt. Milyen a hóhelyzet felétek?
Törölt felhasználó · 2010. december 07. 09:47
Nekem nem is írsz? :( Jó reggelt!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 07. 09:32
Olyan ízvilág és illatbomba, mintha a fáról kóstolnád a gyümölcsöt! :)