meg amikor 5 különböző oldalon 5 különböző dolgokat v*llalnak aztán csodálkoznak miket akar a vendég ha a kedves menedzsmentjük össze-vissza írkál a nevükben mindenfélét
meg amikor 5 különböző oldalon 5 különböző dolgokat v*llalnak aztán csodálkoznak miket akar a vendég ha a kedves menedzsmentjük össze-vissza írkál a nevükben mindenfélét
Hát igen! Végül is ez nem a lányok hibája..... csak kellemetlen a szitu, ill. megtévesztés izű az egész.
az durva hogy még sem vállalja be !!
Kedves hírdetők és látogatók így már tetszik a hírdetésem???Van annyi irigy ember és az xar dolog neked.Tisztelet a kivételnek.
"A hirdetőnek jelenleg nincs megjeleníthető hirdetése."
Győri Lola állhírdetés szerintem! :0
olyan p*n*t keresek aki felveszi videora,hogy b*sz*m a barátnőjét!nem ***moderálva*** kérem!
nincs?
fasz ki van.holnap mehetek dolgozni. a faszomba!
Na én ezért nem vállalok félórát,és az egy órába belefér a plusz 10,15:perc.
Egy pár moderálási rövidített fórumozási szabályzat.a sértő hangvételű,privát adatokat közlő,értelmetlen,valótlan beírások vagy eldurvuló,egymást gyalázó,személyeskedő beszélgetés .Az aki másik véleményét vagy személyét nem tartja tiszteletben rágalmaz.Privát levélben,fenyegetőzni.Nem lenne meg engedett hogy egy felhasználó több nicket használjon.és még csak rövid voltam.Én a magam nevében beszélek,azért tíltok mert sajnos kapok még olyan leveleket amik számomra,aki felnőtt emberként tud gondolkozni az nem ír olyan dolgokat.igaz ez egy szex oldal,és joggal kérdezheted,hogy ezen én miért vagyok sok esetben felháborodva,magyarul sok mindent meglehet fogalmazni úgy,hogy ne legyen sértő és megalázó.A fórum sokat változott és csak gratulálni tudok a szerkesztőségnek.Akinek ez magas ,és nem érti??? KATT.....a pandamacira és nézze a mesét.
Igazad van!
Csak sajnos lehetlen megoldani azt, hogy egy ember ne használjon több nevet...(szerintem)
Még a hirdetők is trükköznek úgy hogy van egy "kék és egy "rózsaszín" nevük.
De miért ha valaki ezzel szórakozik azzal több vendége lesz?Mindenki oda megy ahová akar,de a szerkesztőség azért többnyire észreveszi ezt a fajta akciót.
Belépeka chat-e kis idő elteltével megint,megkapom azt üzenetben:hogy:RÁK egyen meg te hugyos K*RVA.nen akarom kiírni azt a jelzőt akik ezt a jellegzetes szót használják,csak nyugodtan bazseváljál ha ez megnyugtat.Én akkor is ott leszek,mert van akivel szívesen beszélgetek.NANA
Ez is igaz,de az sem biztos,hogy a gép másik végén kivel beszélget még akkor is ha a neve és a profilja ott van. Lehet nem is NANA hoppá így már izgalmasabb ugye????????
ne vedd el a kedvem... :)
merem remélni hogy ilyenkor Veled beszélgetek akit csodálok a profilja által :)
gyere gyakrabban :)
az ilyen idiótákat meg akik ezeket írkálják ki kellene tiltani a francba...
Nyugi azért én sem vagyok hülye.Semmi értelme ,hogy beregisztrál csak szórakozni,legyen a számára ennyi az öröm,még átkozódik,de az átok vissza üt.Én nem bántom van neki elég baja.
nem jeleníti már meg :(
nem tudom mit akartál válaszolni
A szőrtelenítést mennyire követelik meg úgy általában a szolgáltató hölgyek a kuncsafttól szopás és s*ggnyalás esetén? Ugye nem csak csupaszon lehet menni?