sok ember kurvára el van tévedve.itt is.
Beszélgessünk...
kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. május 02. 19:24
MrSISTER · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 03. 17:21
Nevek nélkül, mivel senkit sem akarok lejáratni (és nem is csak egy lányról van szó): *rakról / szolgáltatásokról való tájékoztatás rendszerén valamit változtatni kellene.
Adatlapra gyakorlatilag semmi nincs kiírva a választható szolgáltatásokról, telefonban pedig a "MINDEN BENNE VAN"... stb mondatok nagyon félrevezetőek!
Ha nem kérdezek rá 3 szor... akkor ott a helyszínen derült volna ki?
Visszakérdezek, hogy akkor ugye ez is? Az is? Válasz: "Nem, azt nem vállalom" -.-
S nem kérdeztem nagyon extra dologokat, olyan se volt benne a "MINDEN"-ben, ami sokaknál az alapban benne van.
Sok lány 10jére se veszi fel a telefont, tisztelet a kivételnek, aki legalább visszacsörget :)
Találkoztam olyannal is, akinek óráról órára változott a d*jszabása, majd hallottam érdekes "magyarázatot", amiről eredetileg egy szót se szólt (miszerint a pihenőidejében több a t*r*fa).
Nem is azt mondom, hogy írja ki az *rat nyilvánosba, de legalább a vállalt szolgáltatásairól egy listát az adatlapra, ha már nem vagyunk képesek egy épkézláb tájékoztatást adni telefonon/ e-mailben / chaten.
Persze mindenhol tisztelet a kivételnek, mivel találkoztam nagyon pozitív, korrekt tájékoztatásokkal is :)
S akinek nem inge... :)
Törölt felhasználó · 2014. május 03. 21:38
MrSISTER, és még téged bírálnak el ezek után. :D
Talán a betyárkörtéről írtál? Fincsa lehet xd
MrSISTER · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 04. 07:26
Ja, arról... XD :D
Hagy bírálják, csak pár tapasztalatot írtam nevek nélkül a "tájékoztatás"-ról. Besokaltam kicsit, hogy 10 lányból kb 1 ad normális felvilágosítást így előzetesben...
Lassan jön majd személyes "randi" beszámoló is (remélem nem ugyanez lesz az arány, és nem kell 10-hez elmennem, hogy 1 normális legyen) :P
amsco · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 06. 16:36
Sziasztok, 30 éves srácként keresek "szeretőt" hosszabb távra, esetleg egy-egy hosszabb kikapcsolódásra (hajó, wellness stb.). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy türelmi zóna, amit tiszteletben tartok, de mégsem a futószalagos, profi érzést keresem... Ha érdekelne egy hasonló dolog, várom válaszod.
Törölt felhasználó · 2014. május 17. 10:34
Helló bujkoricsék (ide talán írhatom, beszélgessünk:))
Leülhetnénk sörözni, ha gondoljátok, mindegy, hol, veszek BKV bérletet. :D
Tetszik, amit játszotok, jól nyomjátok, főleg SISTER :)
Tel.számom ismert..
bujkorics6 · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 17. 13:02
Köszönjük a meghívást :)
Ha legközelebb arra járunk, mindenképp rádcsörgök! De akkor már egy masszázs utáni sörözés, már csak kíváncsiságból is kirpbólnám :D
SISTER nemrég járt arra egyébként, ha hamarabb szólsz lehet ő felugrott volna hozzád :)
Törölt felhasználó · 2014. május 17. 13:23
Rendben, vállalom. DE utána sörözés. SISTER meg mért nem hívott?
Most kicsit hideg a kéró, de türelem meleget terem.
Meg most nem felfele kéne ugrani, fszt, ráadásul pestiesen lefelé, ilyen vidéken nincs.
Nem írom h hívj bátran, mert félénken miért hívnál? :)
Törölt felhasználó · 2014. május 22. 22:18
sziasztok :D
kerestem egy szimpatikus maszört. megtaláltam :D felkeresem és jól fogjuk érezni magunk :D
Törölt felhasználó · 2014. május 23. 08:50
Volt ilyen kérdés? :D
Törölt felhasználó · 2014. május 23. 11:03
(ate) írja már be ide is amit amit NANA-k küldtött belső üzenetben.
Törölt felhasználó · 2014. május 23. 13:38
lessz :D puszi!!
Törölt felhasználó · 2014. június 01. 08:06
Helló Gróf Uram!
Te még élsz? Ráadásul ilyen korán? :D
Emlékszel a MÜSZI reklámra? Sokáig nem tudtuk, mi az.
Törölt felhasználó · 2014. június 01. 08:27
Tudjuk, azóta nem izgi, de lehet, hogy meg is szűnt.
Örök változásban élünk. ;)
Törölt felhasználó · 2014. június 06. 20:38
Lájkoltalak, meg a Fütyülőst is.
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. június 15. 10:18
Lehet azért nem erőltetik ezt a több nevekkel játszadozós illetők beazonosítását a fórumon ill. a chaten mert több érdeket is sérthetetnek vele...és itt nem mi vagyunk akik feltetetik magukat az oldalra ergo nem mi vagyunk a lényeg
Finoman fogalmaztam, de szerintem érted mit akarok ebből kihozni....
ilko · Őstag (790 hozzászólás) · 2014. június 19. 11:03
Helló mindenki!:)
Gróf, téged is lehet "látni"?:)
Ezzel kapcsolatban meg röviden a véleményem nem változott, csak az az oldal lehet sikeres, ahol minimum 50%ban a vendégek érdekeit tartják szem előtt. Mert az igaz, hogy az oldal a hirdetési ***moderálva*** él, de ha nincs vendég, akkor miért is hirdessen egy lány az oldalon?
Magyarán ezek ellen minden eszközzel fel kell(ene) lépni. Itt és máshol is. Nem vagyok naív, nyilván tökéletes sosem lesz, de azért törekedni kéne rá!:)
ilko · Őstag (790 hozzászólás) · 2014. június 19. 11:05
Amúgy mint érdekesség, máshol olvastam olyat, hogy nem akartam elhinni!:)) Egyes lányoknak az a bajuk, hogy van, ahol túl részletes az adatlap, és ezért kevesebb érdeklődő hívást kapnak!? De most komolyan ez valami vicc?? Magyarázza meg nekem valaki (akár hirdető is), hogy nem az a lényeg, hogy mennyi vendég van, hanem hogy mennyien érdeklődnek??
ilko · Őstag (790 hozzászólás) · 2014. június 23. 09:55
Helló!:)
Értem én ezt a részét is, de azért nem hinném, hogy jobb ha valakinek naponta 50 telót kell fogadnia és vendége egy sincs belőle, mintha csak 10en keresik, de azok meg is látogatják... Azonkívül bár nem vagyok hirdető nyilván, de nekem az lenne a logikus, ha a lányok stabil vendégkört szeretnének maguknak, és minimalizálni akarnák az egyszeri látogatókat. Márpedig amit írsz, pont nem ezt erősíti! (Szerintem:))
ilko · Őstag (790 hozzászólás) · 2014. június 23. 10:10
Szerintem ezzel nincs gond. Te sosem gondolkoztál pl azon, hogy egy lánynak mit vigyél ajándékba? Ha pl valaki nem szereti a pezsgőt, akkor nem biztos hogy pozitív, ha azt viszel. Egyébként a legtöbb ilyen pont arra szolgál, hogy a lány személyiségére következtethetsz belőle. Ráadásul arra mit Gróf írt, szerintem abszolút nem éri meg hazudni, hiszen úgyis kiderül. És bizony van olyan, ahol simán kitiltanak hirdetőket is akár és vendégeket is (én itt is alkalmaztam volna már régen a Szerkesztőség helyében, hogy aki nem ide való, akár vendég, akár lány kitiltani örökre, vagy maximum egyszeri tiszta lap lehetőség).
Vagy egy másik példa, ha Pesten járok csak és kizárólag olyan lányhoz megyek, akinél van online ipegyeztetés. És érdekes módon működik, ez vajon hogyan lehetséges? Pedig 24 órával a randi előtt lehet csak lemondani, egyébként mindkét fél beleegyezése szükséges, és igen keményen szankcionálják, ha valaki semmibe veszi ezt (mind lány, mind vendég oldalról). Nem akarok senkiről rosszat mondani, de pl Pécsen elég sok leányzó, hááát... na mindegy!:)