Beszélgessünk...

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 23. 11:06

A Szerkesztőség,az íp cím alapján ellenoriz mindent ezért tud nevet ki írni ha lejáratásról esetleg ön reklámról szól a fáma. De van 1 bibi letezik még internet kávézó,ahol ugye számtalan ember előfordul. Igy nehez tudni,hogy ha valaki regisztral latogatokent az FÉRFI-E VAGY HÍRDETŐS LÁNY. :)  lehetseges,hogy pasas,de az irásból kiderül. Csak 1 dolog szükséges hozzá!.  A GRAFOLÓGIAI ISMERETEK...  Ahogy szoktam mondani: AZ IRÁSOD ELÁRUL,RÓLAD MINDENT.

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 24. 21:34

Látom neked mindenhez van hozzászolásod!  Szenszej,hogy csinálod taníts. Kérlek. :D  lehet,hogy te nem de masnak van annyi esze hogy eltudja dönteni. És kérlek szenszej ne szólj bele mindenbe nem neked válaszoltam.  SZERINTEM NEM VAGYUNK MI BARÁTI KAPCSOLATBAN. Jobb ha békén hadjuk egymást. Tudod levegő!!! Kössz.

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 24. 21:45

Rendben Tanár úr! Értem .... Pussz

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 25. 02:49

Nem tudom mi a bajod immortallal,szerintem jókat mond,sok mindenben van igaza.Talán a legnagyobb rálátása van a dolgokra,de ha mégsem azért annál többet tud mint amit írsz neki.

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 25. 10:22

Így van. ;)  Semmi bajom nincs vele.   Látom te is az okos tojások közé tartozol.  Haha

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 25. 13:56

Nem is lenne rossz ha tényleg okos lennék,vagy legalább annyi rálátásom bizonyos dolgokra mint immortalnak.

Sokat tud dolgokról,talán többet is mint kéne,de én úgy gondolom ezzel a lehetőséggel élni kellene.

A legnagyobb baj az hogy én is akárcsak mások is,időhiányban szenvedünk rejtett dolgok, útmutatások elemzésével,ami rávezethetne egy releváns áttekintésre.

Szerintem ez a jövőben sem fog változni,és így megmaradok az okos tojások egy gyengébb fajtája között.

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 25. 14:45

Helyes..  ;)

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 26. 23:32

Az internet kávézó sem külömb szerintem,mint egy sima mezei otthon.Ha valaki szabálytalanságot követ el,és rajtakapják esetleg tiltják is,utánna már nem tud belépni a fórumba,nem tud többet csalni,trükközni.

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 26. 23:42

Szerintem sok embernek segítettél az írásoddal,csak hát én hiányolom a túlzott érdeklődést a többektől Irántad a jellemző témák boncolgatása végett.

Engem most az izgat leginkább hogy mennyien figyelhetik a fórumot,és esetleg használhatják is,mert az is lehet hogy talán csak egy nagyon kevéske ember nézi a fórumot,de az is lehetséges hogy elég sokan nézik,de akkor meg miért nem tesznek fel kérdést,vagy szólnak hozzá a témához?

Én eddig soha nem tudtam igazán megérteni,hogy felnőtt emberek miért hiszik azt a fórumról hogy ez egy nagy erdő ahol bújocskázni kell,és annál ügyesebb valaki minnél láthatatlanabb mások számára,miközben ő nagyon is résen van.

Sajnos a fórum használhatósága valószínűleg személyi jogok miatt nem teszi azt lehetővé,hogy láthatóvá váljék az összes fórumozó mozgása.

slimjohn · Újonc (79 hozzászólás) · 2017. május 27. 16:24

Nagy rokonszenvvel olvastam kollégánk beszámolóját. Annak ellenére, hogy jó néhány éve - megszakításokkal ugyan, de - látogatom az itt hirdető lányokat, az én reakcióim is nagyban függenek attól, hogy miképp reagál a partner, hatással van-e a lányra a kényeztetés, illetve mi az, amit megenged és mi az, amit nem. A környezeti tényezők (többen dolgoznak a lakásban, s ebből fakadóan van mozgás a légyottul szolgáló szobán kívül) általában nem zavar, viszont a passzivitás, a sokat emlegetett "fadarab effektus" megléte bizony már visszaveti a lelkesedésemet. Az úgynevezett "extrákat" nem szoktam igénybe venni, hisz aki ezekkel operál, az a lány inkább üzletasszony, mint huncut lány. Az olyan lányokhoz szoktam visszajárni, akiknél látom, érzem, (illetve akik el tudják velem hitetni), hogy számukra is kellemes élmény az együtt töltött idő, s az általam elkövetett, bármilyen kényeztetés jó esik neki. Kedvenc ténykedésem, ha orálisan orgazmust tudok előidézni a partnernőmnek, s az általam látogatott lányok döntő többségénél be is jön. A közelmúltban viszont két olyan lánynál is megfordultam, akik engedik ezt, ám megmondták, hogy ők - vendéggel - nem is tudnak, nem is szoktak "elmenni". Egyikük szerint, ha nem így tenne, hamar kiégne. Szerencsére, számos ellenpontja van, amit más lányokkal, kedvenceimmel tapasztalok is. Egy jó hangulatú együttlét egy - az erotikára és a kényeztetésre fogékony - lány számára nem hinném, hogy kiégés forrása lenne. A hideg, gépies, üzleties hozzáállás annál inkább. Én lekesen, kedvesen és tisztelettel tekintek az általam meglátogatott lányokra, hisz élményt, örömöt és élvezetet nyújtanak a számomra, valamint a kikapcsolódás, a relaxálás lehetőségét is. Azok a leginkább sikeresek ezen a "pályán", akik okosan szervezik meg a szolgáltatásukat, s képesek megtartani a visszajáró vendégeket, és közben maguk is élvezik azt, amit csinálnak. És ők azok, akiknek való ez a tevékenység. A futószalag mellett az ágyban is éppúgy elfásulhat bárki, mint a gyárban.

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 27. 22:31

Igen,ezt az oldalt,meg van egy másik oldal,azon is lehet látni az összefüggéseket,ha rendszeresen elolvassa az ember.

A moderátorok más más stílust vesznek fel,ahány oldal,annyi szokás.Rendet tenni tényleg nem lehet könnyű.

Az ördög a részletekben rejlik.Szerintem sokan nézhetik ezt meg más sex oldalt,és pont itt bújik ki jobban mondva bújna ki a szög a zsákból,sokan nézhetik,de hogy miért és mi érdekli a távolból szemlélödőket erre még eddig nem jöttem rá,de azért bizonyára érdekes sztori lehet.

Egy biztos,hogy az is fórumozónak számít aki csak olvassa a beírásokat,az illető aktív tevékenységet folytat,még akkor is ha ,,100,, éve van is itt,és ez alatt a ,,100,, év alatt az égvilágon semmit de semmit nem csinált csak olvasta a többiek beírását.

Úgy gondolom hogy nekem,vagy Neked,vagy Mindnyájunknak igenis joga lenne tudni ,,,sajnos ez nem lehetséges a jelenlegi szabályok szerint,,,hogy kik azok akik a távolból követik az eseményeket,akik elvesznek mások munkájából,de ő maga semmit nem tesz le az asztalra,esetleg a téma nem a szája íze szerint alakul és betesz a másiknak,vagy még olyan is előfordulhat hogy a forumozók beírásait áttekintő személy felhasználja azt a maga módján egy esettanulmány sztorijaként.

Az erőlködés a ,,,szomszéddal,,, az nagyon egyoldalú dolog,hiszen a moderátorok komolyan veszik a kezdödő perpatvart és még idejében elfojtják azt.

Igen,nem változik semmi sem,de azért az embert ne hagyja el a hite.

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 29. 01:01

Szerintem szerepelni még ha csak egy kicsit is,mindenki szeret,de nem mindenki adja elő magát úgy igazán,még azok közül sem akik idönként vagy rendszeresen fórumoznak.

Ennek oka pedig a moderálási szabály,meg az téma amit a többség létrehoz a maga elgondolása szerint,aztán ebbe akarva akaratlanul is könnyü lesz bele mászni.

Én nem nagyon tudom a moderátorok munkáját,meg az azt előíró szabályokét sem.Azt meg főképp nem hogy milyen volt a fórumokon az élet a kezdet kezdetén,milyen volt az akkori világ amikor még szinte ,,,mindent lehetett csinálni,,,

Én a sex fórumokat nagyon is egyfajta bensőséges különleges státuszú oldalnak tekintem,valahogy hülyén adja ki magát ha valaki csak elolvassa hogy kivel érdemes összejönni és kivel nem a hirdetők között,de ő maga nem segíti a többieket pedig neki is vannak tapasztalatai.Olyanok mint az élösködő gomba a nagy fa mellett,elszívják az életet a máséból, és abból éldegélnek.Szerintem ez közöségi csoport munkának kellene lennie,nem pedig magánakciónak.A többiek szenvednek gürcölnek az érett gyümölcsé,más meg ellopja a mások munkáját,és jót röhög a markában.

A néma szemlélödő nagyon is élő,aktív,és tevékeny,mégha teszthalottnak is tűnik a maga állapotában.

Olyan ez mintha meghívnál Magadhoz vendégségbe egy pár embert,és a vendégek egy része Veled lenne a  szobában,míg a másik fele meg kintről figyelné az eseményeket,mindig távolról,észrevétlenül ami tök hülyén adja ki magát mert egy idő után meg unod a dolgot és kiszólsz nekik hogy fáradjanak be ők is hisz vendégségbe lettek híva,így nem igazán életszerű hogy a kulcslyukon figyeljenek,meg halgatolozzanak arról ami oda bent folyik.És akkor még a csibészekről nem is ejtettünk szót.

Az hogy mennyi a valódi látogató egy nap,és hogy abból mennyi a látogató,és mennyi a forumozó,azt a moderátorok odabent a gépen látják.Sőt azt is kell hogy lássák,hogy az illető hova hányszor,mikor,lépett be és ki.Csúcsszuper számítógépesrendszereknél még az is látható szerintem hogy az illető melyik oldalt nézegette,melyik sornál álhatott meg és mennyi időt tölhetett az olvasással,mi az ami számára érdekes lehetett.Mi akik ,,,kint vagyun és nem bent,, el se tudjuk képzelni milyen titkokat rejtenek ezek a ,,,számítógépes megfigyelő rendszerek,,,

Azt hiszem,abban én sem hiszek,ahhoz túl kevesen vagyunk hogy sikerűljön. 

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 29. 22:59

Lehet hogy nem is görcsölnek annyira,vagy nem mindenki.Mindenesetre érdekes dolgok derülhetnének ki ha láthatóvá válna a fórumozók szokásai.Abban viszont igazad van hogy nem láthatunk bele a fórumozók gondolatába,és lehet nem kell rögtön eget verő törvényszerűséget megfogalmaznia az embernek magában,mondjuk itt nehéz is lenne hiszen a fórumozók eléggé visszafogottak,na persze idönként kitörni látszik belőlük a mondhatnék.

Idönként látni itt is meg máshol is hogy segítségre szorulnak a vendégek mert nem tudnak dönteni melyik az a hírdető akihez érdemes lenne meglátogatni.Mivel visszafogottak a mentorok,sokszor nem is nyújtanak segítséget az érdeklödőnek ezért inkább mindenki próbál a maga szintjén boldogulni és minnél kevesebbet érdeklődni,pláne úgy hogy elég nagy szokott lenni a fórumozók között az egyet nem értés.

Olyan már nálam is fordult elő hogy ajánlottak egy hírdetőt,és be si jött a dolog vele,de ennek az ellenkezője is előfordult már.Érdemes olyan fórumozónál érdeklődni akinek lehet a szavára adni és elmondja tapasztalatát a hírdető hölgyel kapcsolatban.

Igen tudom ez legfőbkép a magánakcióról szól,de valahogy mégsem arról kellene hogy szóljón,mert így elveszik a gyerek a sok bába között.Én azzal is tisztában vagyok hogy a normális csajokat nem érdekli a fórum,és nem is csinálnának belőle nagy gondot ha megszünne,szemben a másik csapat hírdetőivel,akik önfényezáésnek és önreklámnak próbálják felhasználni az oldalt,már ha egyáltalán veszik a fáradságot mert van nem is egy aki még a fáradságot sem veszi,le esik az ujjáról a karika gyűrű ha 3 mondatot le kellene hogy írjon.

De ennek az ellentetje is igaz,vagyis a rendes lányok között is van nem kevés aki szintén reklámozza és fényezi magát,de ebből nem igazán csinálunk gondot hisz ők legalább le is tesznek valamit az asztalra.

Ez a dolog korántsem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,nem tudni hogy melyik hírdető miért épp úgy, milyen módon használja és mit vár el az adott oldaltól.

Szimpátia az létezik persze,már ha egyáltalán van valami kis élet a hírdetőben,de nekem mg soha nem jött be szipátián alapuló kapcsolataim a hírdetök közt,úgy hogy attól múlott volna az én jó érzésem az adott pillanatban.

Ez a szimpátia dolog inkább csak mende monda,nem sok köze van a véres valósághoz.

Én sem akarom menteni a dolgokat,mert az kábé olyan mintha befolyásolni szeretném a közelgő választások eredményét ,majd a nagy okosok eldöntik.Ami nem megy,azt nem kell erőltetni,az embernek épp elég saját magát túlélni,nem hogy még mások hülyeségeit.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2017. május 31. 10:52

Shemale "nőre" felizgulni ciki?

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. május 31. 13:36

Igen ciki.

Én is eljátszottam a gondolattal hogy meglátogatom valamelyiket,de mindig ,,,és nem alaptalanul,,, ott motoszkál a fejemben hogy hiába a felszines női kinézet,mégis csak egy férfival vagyok eggyütt.

Nem tudják eléggé eltüntetni az ehhez vezető felismerést az emberben,nagyon is árulkodóak a külső környezeti hatások.

A shemale ,,nők,, azoknak lehet alternatív megoldási lehetőség,akik kétéltűek,vagyis mindkét nem határozott rajongói.

Fantáziadús megoldás lehet ez még a homofób férfiaknak,bár erről leginkább őket kéne megkérdezni,hogy mit szólnának egy ilyen felálláshoz.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. május 31. 20:54

Nőnek öltözött férfire izgulni az ciki...ha így jobban tetszik a fogalmazás

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2017. május 31. 21:50

ne keverjük a szezont a fazonnal, vannak női ruhábe öltözött férfiak, de ők nem a shemale jelenségek. csak szmiplán női ruhábe öltözött férfiak. vannak tökéletes alakú shemale férfiak (videón látttam)  de ők jóval ritkábbak mint a kevébé jó alakúak.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2017. május 31. 21:58

de a puncinál nincs jobb, max a 2 punci

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. június 04. 06:32

akárhogy csűröd csavarod a dolgokat, attól még hogy nőnek néznek ki külsőleg, biológiailag ugyanúgy férfiak mint te...és ha férfi férfival van azt hívják homoszexualitásnak. 

De hát kinek mi...

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2017. június 04. 19:55

valóban férfiak az un"shemale" , mivel ugyanúgy termelnek spermát mint te vagy én. 

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen