Beszélgessünk...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 21. 14:58

Nem vettem annak.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 21. 17:52

Hazaértem egy órás programról, amit 37 perc után befejeztem. Jubileumot ünnepeltem. Most pedig Flugosollal öblögetek.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 21. 18:58

Most meg mehetek Ganxsta Zolira. Lejjebb már nehezen süllyedhetek. Mindig feláldozom magam.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 22. 13:51

Attól függ mi a siker fokmérője.

Az éjszaka sikeresebb volt az biztos.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 23. 12:44

Nem emlékszem, hogy lett volna. Legalábbis mióta sűrűn nézem az oldalt.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 23. 12:52

Most a feljövős lányon gondolkozom. Igaz kb 649-szer hívtam eddig és sosem vette fel.

Nem tudom mi jött rám már megint, pedig délelőtt kaptam a csajomtól mindent amit akartam. Talán az utána folytatott beszélgetés nem tett túl jót.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 23. 18:27

Na végre egy pozitív élmény. Órás programon voltam és 60 percig tartott. Őt is hívtam már 347-szer és sosem vette fel, most nem őt hívtam de felvette. Itt a véletlened Gróf!

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 23. 19:10

Múlt héten volt itt, eszembe se jutott. Valahogy nem jön be.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 24. 18:33

Ezt most találtam.

"Szia! Fiatal, igényes, magyar lány vagyok. Franciát nem vállalok, csak szex, meg csók szimpátia esetén puszi"

Ennyire azért nem kell igényesnek lenni.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 27. 22:17

Benne bízom, hogy enyhíteni tudja evilági szenvedéseimet. Legalábbis a képek alapján. Utazni kellene, de én azt gyűlölöm.

https://www.videkilany.hu/66906-szelena

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 28. 15:26

Micsodaaaa???!!! Engem pont a pillantása fogott meg a legjobban.

Én egyszer utaztam. 14 éve nem voltam ilyen hosszú úton. Itt ugye nem is 1-2 óráról volt szó és biztosra is mentem. Szelénához gondolom nem tudnék elsőre óránál tovább maradni, igaz nem is 240 km a távolság. Szóval,kétszer borultam ki a vonat üléséből. Mikor már nem bírtam idegekkel a szemben ülő lövöldözős filmjét, kimentem a folyosóra, de pechemre pár perc múlva jött a kalauz néni akinek a csípője elérte a vonat oldalát és a fülkék oldalát is. Kénytelen voltam behúzni a hasam és oldalt állni. A szőke, rúzsos szájú néne szintén ezt tette. Olyan hosszú ideig tartott míg a teste simult az enyémhez, hogy akár egy aktus is belefért volna. Visszafele még az élmények hatása alatt voltam, úgy azért könnyebb volt.

Nekem tényleg nem javasolt orvosilag az utazás. Repülőre nem is ülhetek

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 28. 15:35

Ez a vendégeknek ad lehetőséget a visszaélésre.

Túl kényszeredett lenne a második alkalom. Nem hiszem, hogy bárki élvezné. Végig ott lenne a hirdetőben, hogy "ez a pöcs húzott le a fórumban". Ettől függetlenül ötletnek nem rossz.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 29. 00:48

Gondolod? :-))

A legegyszerúbb az lenne , ha minden partner olyan lenne mint a ma esti. Cigi, pia, addig maradsz amíg akarsz.....

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 30. 05:54

Az udvarlás része a legjobb az egésznek. Ahogy egy balfékből kezdesz átmenni szimpatikusba.

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. október 30. 18:47

Én úgy vagyok vele 1 hirdető 1 infó,,ugyan minek írjam na már megint voltam nála ,szt felesleges reklámozni..Másik dolog mindenkinek más jön be, nekem ami jó az lehet hogy másnak nem!

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. október 30. 19:08

Tibeti szerzetes! 

Én is egy ugyan olyan véleményt írtam mint bárki más... probléma?!

TomAgozmozdony!

Neked még anyit, hogy amit írtál és amiről megnyilvánultál ez téged jellemez és ez maga a felszín SEKÉLYES barátom :D

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. október 30. 19:29

Látom értetted hogy ez neked szol! meg hogy Dora 20 próbálod itt sztárolni .. xd

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. október 30. 20:36

Az a gáz, hogy túltolod Bélám! Mindkét irányba. Volt egy szar élményed Ramival, azóta ekézed szerencsétlent torzsáig, amikor csak lehet, és nem veszed észre, hogy szembehugyozol a széllel. Most lett pár vidám perced Dórával, és akkora hypeot kanyarítasz köré, ami már kontraproduktív. És az sem különösebben építi az imázsodat, hogy 2014-ben - ami már korántsem az internet hőskora - nem sikerül eltalálni egy sima optionbuttont, hogy 'hirdető', vagy 'vendég'.
Tudjuk, neked bejött Dóra. Majd akkor írj, ha ez változik. Nagyfiúk vagyunk tudunk keresni itt a fórumon. Én sem írok Danielláról fresh reportot havonta, minden látogatásom után, mert minek is kéne.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. október 30. 23:05

Szerintem inkább zárjuk rövidre ezt a vitát, mielőtt az adminok szólnak ránk. A lényeg, hogy Mukunya01-nak bejön Zoé34, TomAgozmozdonynak nem. Ettől még még lehet felnőtt férfiként viselkedni, és tiszteletben tartani, hogy mindenkinek más jön be, és más tapasztal, és nem kell egymás torkának esni.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. október 30. 23:25

Értékelem az ajánlatodat. Szerencsére (sajnos ??) semmi nem esett le neked, abból amit írtam.

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen