Beszélgessünk...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. november 01. 17:23

Mai egyórás szerelmemet tényleg el tudnám képzelni szerelmemnek.

Legyen minden lány Zafira29.

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. november 03. 18:55

írom ne kommentáld!! mit nem lehet ezen érteni? már megint hasonlítasz valaki valakihez ..agyfingás kapok tőled ,számmora bárkiről is írsz vagy írtál, az olyan mint ha nem is létezne ergo a véleményedre nem adok..Pacsi

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. november 03. 20:32

Nincs Dora 20 hm  mindegy .. az van töled korai mag ömlésem :P  jol van az írjál .. röhej a köbön

aikone · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. november 17. 10:12

Miért kell egy lánynak nevet változtatni? Ez kicsit furcsa nem? 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. november 20. 20:02

Jó érem én hogy a minőséget meg kel f*zetni ez eddig ok, valaki a kiadott rózsákért ( szolgáltató) jobb helyen még többet is nyújt mint kéne ,valahol meg nulla ..

Ha a rózsák száma így fog emelkedni ,, a végén se vendég se hirdető,,, Szabolcsba vagyunk nem Pesten!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. november 20. 22:46

Dettó. Az árok str menedzsment kezdte túltolni, ami szépen átragadt az összes garázsra. Győrben sem nőnek olyan magasra  a rózsák, mint ami az itteni 'átlagnak' mondható. És jahh, én is szerencsés vagyok, hogy van néhány számom, akikre számíthatok.

3511 · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. november 20. 23:07

Üdv mindenkinek.Én is osztom a véleményed én se voltam már pár hónapja senkinél mert ez idáig az volt a trend hogy a

fullosak kerültek anyiba mint most bárki a kinálat 0 az ember már vissza sirja a régi szép idöket,na üdv mindenkinek

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. november 29. 22:40

Nabaszki, ebből 7szentség, hogy nem magyarázom ki magam. Eddig észre sem vettem! Sőt, még az ízlésünk is zömében hasonló! :D 

Azért hadd próbáljam meg:
- Az abbéval már többszört voltunk ellentétes állásponton.
- A stílusunk gyökeresen különbözik, én sokkal inkább alpári vagyok, mint kifinomult.

Kíváncsi vagyok,  hogy a staff valahogy meg tudja-e erősíteni, hogy nem vagyok a prior. :D

De kedves Grófunk, én nyitott vagyok arra, hogy egy soksörös személyes találkozó során meggyőződjünk a valóságról, már ha az atya is benne van. :)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 29. 22:49

DURVA, de én voltam hamarabb :)

Van értelme magyarázkodni? Mert akkor meg teszem. Ha van értelme, akkor oké egy többszemélyes találkozó, de én sem soksörös, sem sokboros dologba nem veszek részt, mivel semmi alkoholt nem iszok "atya"-hoz méltóan (egyetemi éveim alatt előre bepótoltam életem hátralévő részére is). 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. november 29. 22:58

A tali 2018.08.06-ra szervezendő! 5 éves forduló. :) Javaslom a leveleki wakeboardpályát, ott mindenki megmutathatja, hogy tud 'állni'! :D

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 29. 23:07

... én még arra is emlékszem, amikor egy debreceni tag azt írta, hogy Gróff és én valójában egy és ugyanazon személy vagyunk . . . :)

ilyen az élet

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 29. 23:11

Hogy fokozzuk a szupervéletlenek sorát: aznap tuti nem jó nekem! Akkor van a kisebb fiam szülinapja :)

Const · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. november 30. 01:24

Vannak véletlenek! Üdv.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 30. 07:18

Nem kell vele foglalkozni :)

Nextone · Újonc (41 hozzászólás) · 2017. november 30. 07:21

multiplex személyiség filling..

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 01. 13:50

Újabb gyöngyszem az egyik friss hirdetésből:

"Szeretettel várlak autódban, vagy nálad hatalmas szexcsatára!"

Azért én nem szeretnék hazamenni arra, hogy ott ül a foltelben.

smogtest · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. december 02. 17:44

Bella néninek üzenem.... hogy nem szép dolog tiltani az embereket chaten...
Kellemes ünnepeket kívánok! :)

sexsex · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. december 04. 11:53

Sziasztok!Kedves hírdető hölgyeim !Közelgő mikulásnap alkalmából valakit szívesen megajándékoznék egy amatőr erotikus masszázssal(mert adni jó.. nemcsak kapni)))) .......akit érdekelne egy ingyenes kényeztetés.....prívátban írjon rám és megbeszéljük a részleteket.....üdözlettel sexsex

abcd123 · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. december 04. 22:48

ingyenes? örülj ha nem neked kell ***moderálva***. ez nem egészen így megy. ilyen erővel bárki fogdoshatná a szép nőket . :) 

sexsex · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. december 05. 10:24

nem tudom melyik része nem volt világos írásomnak melyet úgy kezdtem Hölgyeim:)Trollkodok ----értelmileg kicsit visszamaradottabb férfitársaimnak üzenem---probáljanak kizárolag magukra koncentrálni -ne más írásaira:))))fogdosni csak tapló parasztok szoktak egy férfi egy nővel gyengéd és csak simogat de hát szerintem neked ezt hiába is írom:)))))mindenkinek további jó vidékizést sexsex

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen