Beszélgessünk...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 12. 20:42

Nemrég az egyik lány megkért, hogy masszírozzam meg a hátát. Mivel az idő nem igazán számított, gondoltam megnyomkodom kicsit. 5 perc után minden bajom volt. Hogy a nyavajába lehet ezt egy óráig csinálni? Már el is felejtettem, hogy miért vagyok ott. Csak az ujjaimat sajnáltam. Ahogy elnéztem, jobban élvezte mint a szexet.

bpbp · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. december 13. 13:55

Celldömölkre jöhetne már egy igazán szemrevaló hölgyike!!!

Tupac · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. december 13. 20:18

Kedves Hölgyeim!

Lehet moderálásra kerülök, de leírom ,hátha nem.

Sokatokkal volt dolgom az elmúlt időszakban, de kevés jó élmény ért.

Ti szeretnétek  a fényképeitekkel, a bemutatkozó szövegeitekkel  " eladni" magatokat. Az ***moderálva*** nagyjából egységesek, de sokan nem pörgetitek vissza. A fotókról, fehérneműről beszélek..Nagyon sok rossz, amatőr fotó van kint, ezekkel nehéz lesz, a fehérnemű viseletes ,nem egy szexy darab,nehéz lesz....Ha az arcotokat kitakarjátok, rendben van, de az látszik ha egy éve nem voltál fodrásznál, lenőtt a festék, ápolatlanok vagytok. Az is látszik a fotókon hogy egy Milf-nek a 15 éves fotói vannak kint fénykorából..Az ajtóba állva meg majd csalódunk nem??? Friss fotókat szeretnénk...Minden második bemutatkozó szöveg ugyan az, nehéz lesz minket felcsigázni. Az alakról nem beszélek, mert kinek a húsosabb, kinek a vékonyabb jön be, de a húsosabb is lehet szexy, azért nem kell sörhasat villantani..:

Kérlek legyetek igényesebbek, ápoltabbak, sokkal jobb lesz nektek is, nekünk is...

Senkit nem akartam megbántani, akinek nem inge nem veszi magára...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 14. 18:41

Megértem a csalódottságodat, de sajnos ez egy ilyen dolog. Ami biztos, hogy lehetnek akármilyen képek, csillagokat leígérő bemutatkozások, mindent elolvasztó hangok a telefonban az élmény nem ezeken múlik. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy sajnos mi magunk is fontos tényező vagyunk. Nem csak a megjelenésre gondolok, hanem az egészhez való hozzáállára is. Ha így indulsz neki, akkor mindig a hibákat fogod keresni attól a pillanattól, hogy belépsz az ajtón.

Egy kicsit szerencsejáték az egész. Ahogy írtam már régebben a két egykori - új kedvencem szavával élve "elkopott"- kedvencemmel való első találkozás is a véletlen műve volt. Az egyikük annyira gyönyörű, hogy sosem mertem volna felhívni ha előtte nem határozom el, hogy aznap a következő új lányhoz megyek a városban, akárki is lesz az. Másikukon gondolkodtam ugyan, de nem hívtam, hanem a barátnője hívta át a másik szobából. Fél év alatt 8+1 randi lett belőle és nem csak egyórásak.

Tanulni kell a rossz élményekből.  Mondom én, aki sosem teszi ezt. 

Tájékozódni és megbecsülni a jót. Na, ez sem sikerült nekem.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 14. 23:16

yeah!

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. december 16. 15:44

Szia! Ez eddig ok 2 hirdetés meg ugyanaz minden,, és harmadik hirdetésedről írsz a ide, szóval hol marad a hitelesség .. A jó szolgáltatóknak elég egy hirdetés is, ők nem változtattak sűrűn nevet képet kort stb..

Röviden számomra felejtős vagy!További szép Napot! Amanda/Cloé/Klaudiacica...

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. december 17. 09:42

onnan minimális távolság csak olyan helyek ahol sokan vannak

Sambi · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. december 18. 17:46

Üdvözlök Mindenkit.

Bár hozzászólóként új vagyok, olvasom is a fórumot, valamint látogatója is vagyok a högyeknek. Szeretném elmondani, hogy több alkalommal ért az a csalódás, amivel akkor szembesülök, amikor az ajtóban nem az a lány áll, aki a hirdetés képein szerepel és ami ezen esetekben csak csalinak(beetetésnek) minősül, ................és bizony az élőkép lehangoló tud lenni. Nem tudom, azon kívül, hogy sarkon fordul az ember és a kevés idejét is elvesztegette, mi lehetne erre az egyáltalán nem korrekt kibabrálásra a megoldás, vagy a megelőzés? Adjatok ötletet, vagy mondjátok el, hogy cselekedtek adott szituációban. Köszi, Sambi.

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. december 19. 13:22

Szia!

Szoktál még feljárni ide a fórmba?

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. december 20. 08:20

Klaudiacica hipertér ugrást csinált :) és Kanizsán landolt ,, és minő véletlen a másik kettő hirdetése ami itt Nyírbe ment ,eltűnt ...hoho

Nándi · Őstag (763 hozzászólás) · 2017. december 21. 15:45

1+1=1

https://www.videkilany.hu/67772-rubi   =  https://www.videkilany.hu/69931-rubi

durrmoll · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2017. december 22. 16:30

Ha pl. csúszkamasszázst is vállal a masszőz, nagyon is jó, ha leleplező erejű fotókat tölt fel magáról. Sokkal nagyobb élmény, ha egy csinibaba csúszkál rajtad, ha egy formás testet simogathatsz, markolászhatsz. Tegyék csak fel azokat a képeket!

kun · Tag (277 hozzászólás) · 2017. december 22. 21:13

Annó Elvira vitte a prímet ebben a masszázsolós témában. Azóta sincs párja...sokak nagy bánatára :(

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 25. 16:31

Nyomott vagyok. Lehetne valami nekem való lány.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 27. 14:22

Elmegyek 5 órára. 104 hirdetéssel több van mint mikor elmentem, de nálunk eggyel kevesebb. Pfffff.........

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2017. december 30. 08:25

Igazad van abban,hogy olvasni kell a fórumot csak jónéhány hozzászólás elveszett az éterben a "hölgyel" kapcsolatban,ráadásul annyiszor változtatott már nevet,hogy az már követhetetlen.

Úgyhogy aki nem követi napi szinten az eseményeket az könnyedén belefut az ilyesmibe.Ezért kell tájékozódni,kérdezni más p...avadásztól mert mindig lesz olyan aki a képek láttán elmegy hozzá.

Coffee is így járt,de tuti többször nem fog.:))

Coffee · Újonc (90 hozzászólás) · 2017. december 30. 11:18

Egy véleményt valok Gibson úrral. Hiába a kereső ha név változtat plusz egy ideig átköltözik másik városba. Régebben voltak részleges beszámolók de mostanában gyakori a használd a keresőt vazze típusú hozzászólás sajnos. Én speciel nem arra vagyok kíváncsi ki hogy kefélt csilláron lógva pl,hanem egyszerűen érdemes e menni az adott csajhoz. 

Coffee · Újonc (90 hozzászólás) · 2017. december 30. 11:33

A másik szituáció pedig te sem írtál eddig semmit tegyél le valamit hozzászólás. Persze. Csak a fórumon vannak olyanok is akik nem rendszeres látogatók csak egyszer kétszer mennek el a lanyokhoz. Kicsit óvodás viselkedés amikor lehurrogják őket hogy én voltam bibi te meg menj oszt próbáld ki közben arra gondol az illető én pofára estem hát majd te is. Attól hogy valaki nem őstag nem egy nagy dolog megdobni egy hozzászólásal ami segitö szándékú. Nem is szólva ugyan annyi idő megirni egy normális hozzászólást mint egy kárörvendőt.

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2017. december 30. 12:10

Tévedésben vagy.Ez nem volt kárörvendő hozzászólás.Egyebként sokan irtunk már róla csak eltüntették.

Ezért irtam hogy érdeklődni kell és nem hirtelen felindulásból rámenni.

Coffee · Újonc (90 hozzászólás) · 2017. december 30. 13:24

Nem is neked szántam Gibson. 

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen