Beszélgessünk...

Szics · Újonc (4 hozzászólás) · 2018. április 12. 21:15

Üdv urak.

Ti szoktatok kedveskedni valamivel a hölgyeknek?

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2018. április 13. 16:50

Üdv mindenkinek! Tudjátok nekem alapvetően nincs gondom a C-vitaminnal. Az viszont tény, hogy több hirdetőt is megkerestem, akiben bőven volt ebből az anyagból. Neveket direkt nem írok, bár tehetném, az viszont tény, hogy egyetlen sem teljesített közülük még az 1/10 határt megközelítően sem! Biztos van kivétel, de az eddigi tapasztalatom ez! Igaz ez nem csak a C-vitamin adagolt egyénekre volatkozik, mert vannak szép számmal a D-vitamin hiányos kategóriából is gyengécskék. Már párszor mszívtam az Eon környéki hölgyekkel, ahol az egyetlen előny a földszinti lokalizáció. Nem számoltam, de tucatnyian hirdetnek egy fészekből, vegyesen C-vitamin adagolt és D-vitamin hiányosak is. Általános jellemzőjük hogy olyan derék és csipő bőséget adnak meg, amilyen elképzelhetetlen. Többnyire 28, vagy 34-34 ilyeneket.És újabban fotoshopolt képeket raknak fel, szépen megnyújtva magukat, mert úgy gondolják, hogy a férfinép átvágható!   Ahol ilyen adatok vannak, újabban egy telót sem engedek meg. Viszont ha tudtok jól teljesítő lányokat, akik azért végzik a munkát mert szeretik is, nem csupán a virágcsokrokért vannak oda, akkor írjatok már meg....bár aki a virágot szereti, az ugye rossz ember nem lehet! De hát itt egy sajátos teljesítményről is kellene, hogy szóljon a dolog.

Törölt felhasználó · 2018. április 13. 21:24

Hogyne szoktam volna..😎Mi érdekel jobban? A tárgyi vagy a 'Biológiai kedveskedés..😁

Törölt felhasználó · 2018. április 13. 21:35

Pedig írhatnál neveket, úgy nagyobb súlya és hatása lenne ennek a jogos kifakadásnak. Már leírtam neked-ha jól emléxem-hogy hol és kinél nem fox csöcsre futni. Az a kör persze változhat is, néha befut egy-egy igazgyöngy és ritkán ki kiszáll valaki a story-ból, pláne ha túl jó. Áldozat nélkül nem lehet friss ropogós harmatos üdvöskét felhajtani, ne sajnáld a tanulózsét, majd lesz amikor felúszik rád egy két hamvas tehetség!😅 

Törölt felhasználó · 2018. április 13. 21:38

Nem ő az aki fél...😁

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2018. április 15. 00:39

Muszáj átmenni a közeli városba a lányokhoz, ha az emberfia "jót" akar. Elnézve a felhozatalt. Tisztelet a kivételeknek. Igaz Zsoloka?:)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2018. április 17. 08:42

:)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2018. április 17. 08:45

Kell a változatosság és a frissítés!

Törölt felhasználó · 2018. április 17. 15:48

Nagy Uram? Nagy tisztelettel köszöntöm itt! 

picúr · Kvázi-tag (174 hozzászólás) · 2018. április 22. 15:24

Vajon hogy és miért lett belőle 24 éves amikor tavaly még csak 18 volt?

Törölt felhasználó · 2018. április 22. 15:57

Nem tudom, de én nem érzek benne megtévesztést, hiszen úgy festett korábban, hogy végleg befejezte. Szerintem a múlt évben sem volt jelentősége, hogy 18 vagy 22, aki elment hozzá és maradt, az nem azért érezte jól magát, mert 18 éves(?) volt, vagy mert 22!!? Akiknek meg nem jött be, azoknak sem a feltüntetett korral volt gondja. Azonnal tudok mondani itt jó pár hirdetőt, aki 30+, 40+-osnak írja magát, miközben lazán 50 és 60 fölött van a kis drága!!? Az az eltérés már komolyan terjedelmes...

Törölt felhasználó · 2018. április 22. 16:45

Itt van erre egy másik jó példa. Aki a múlt évben Fanny23- ként pengetett, ő most újra itt van Fanny27-ként. Aki egy megbízható atom csinos bréimádó falat volt, élőben sokkal bájosabb volt, mint a képein. Most úgy látom az új képein, mint ha egy kicsit még vékonyabb lenne!? Ez majd csak az új randin lesz egyértelmű. Qrva jó csajra emlékszem vissza. 

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2018. április 27. 12:20

Tudtam hogy innen ismerős a formája. :D Azt a vánnyadt farát megismertem.

Piedone · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. április 30. 16:41

SIOFOKON HIRDET EGY LEILA LÁNY 18 ÉV ES ÉS DE HA MENTEK HOZÁ NEM Ö AZ AKI A KÉPEN VAN

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. május 03. 07:13

Nekem volt aki ezt konkrétan meg is mondta, hogy ő olyan férfit keres, aki eltartja. ☺️

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. május 03. 08:16

Én a lányokat szeretném megkérdezni (bár nem tudom mennyire olvassák ezt a topikot) ,hogy ők mitől szokták jobban, vagy rosszabbros érezni magukat a vendéggel? Merthogy én azt tapasztaltam, hogy ha a lány kellemesebben, oldottabban érzi magát velem, akkor nekem is jobb az együttlét. Szóval kedveskedjünk-e csokival, virággal? Mennyire akarjunk beszélgetni elötte,   illetve milyen témáról? Próbálkozzunk-e valami előjátékkal, simogatással, vagy ezt hagyjuk a csudába, úgyse fog működni? Segítsetek kicsit! ☺️ 

lany01 · Újonc (4 hozzászólás) · 2018. május 03. 13:30

Szia!

1. fürödj meg!

2. borotva használata!

3. dezodor, parfüm!

4.tiszta ruha!

4. legyél pontos. ne késs. némi agykapacitás, hogy emeletet-ajtót megjegyezz, ne a szomszédhoz csengess be.

ennyi.csokit nem kell vinni, (de ha kedveskedni akarsz vihetsz, de ilyenkor jön a szöveg, hogy "diétázik":)) virág egyenesen gáz kategória.

Remélem segítettem sokaknak.üdv..:)

Törölt felhasználó · 2018. május 03. 16:16

Én értem, hogy mit szeretnél, de ez nincs így, ez a kérdés pont ezért értelmetlen is! Ugyanis nem itt kell keresni azokat az okokat, amiket felsoroltál. A legtöbb csaj magával sincs kibékülve, nem fogadta el magát ebben a szerepében, így nem ezeketől a f*szságoktól fog feloldódni, beszélgetni, meg társalogni, simogatni meg pont nem akar és ő sem kér belőle. Ez a gáz! ..és ha még unszimpatikus is vagy neki, akkor ezek a "nem szeretem" dolgok, csak még erőssebben jelentkeznek. Amikor már a kezdésnél tapasztalod az itt felsorolt bármelyik magatartás egyikét is akár, akkor azonnal ott kell hagyni, Te így járhatsz a legjobban!!! ..ha képes vagy tanulni mondjuk a saját tapasztalásaidból, akkor ezeket a saját károdon is megtanulhatod, vagy pedig hallgatsz azokra, akik a saját kárukon ezeket itt elmondják neked! 

Regi77 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. május 03. 16:33

Ennyi...keress olyan lányt aki a te kedved keresi hisz a "rozsacsokor" azért van h figyeljen rád ... 

Ha a kedves hölgy igényes és mindent biztosit ahhoz h egy munkából érkező vendég is rendbe tegye magát kérni sem kell h megtalálja a fürdőt... 

Igazából semm megbántani sem okoskodni nem akarok de amilyen az agyon isten olyan lesz a fogadj is... Ez az elv minden esetben igaz akár vendég akár szolgáltató vagy...

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. május 04. 07:08

1-4 ez az alap. Én ezen felül kérdeztem.  ☺️

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen