Beszélgessünk...

Mina · Újonc (31 hozzászólás) · 2018. augusztus 03. 19:12

Ma itt jártam, holnap nyomom sincs,
fényem fakó, szétfoszlott minden kincs,
egy semmi sóhajban törik a pillanat,
közönnyel párnázod eleven síromat.

Nézz a szemembe, olvasd, üzenet,
halsz vagy megáll benned a szeretet,
húzz fölém kéklő eget, elfáradtam,
úton szíved felé, földön jártamban.

Összeakadt lábam, halkan roskadok,
már csak te, már csak a csillagok,
álmodba emelj, öledben tartsd fejemet,
utolsó levegőmmel megsúgom nevedet.

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 03. 20:16

Az University legelején most a nyár elején a Kitty29-30 volt! Soxor voltam ott, a lakás az elmegy és a sz*r között van, a csaj teljesen Ok! Ez a Honvéd street és az University street sarok épülete, téglaépítésű, négy emeletes, gázkonvektorral. A mekinél két lakás is van és még van egy híres lakás a mekivel szemben is! A mekinél az első számú hely a böszörményi street-en, a négy emeletes panelben lévő igen korrekt lakás, sajnos igen sok inkorrekt hirdetővel, viszont a managelés nem rossz(***moderálva***), voltak ott amúgy jó csajok is. A másik az egy igen rossz hírű! Különálló 10 emeletes panel, közvetlen az autós meki rész oldalánál, főként nem a képeken lévő C-vitamin lánykák nyitnak ajtót. Magas emeleten vannak! Az utolsó pedig az ***moderálva*** tíz emeletes panelje volt a meki túloldalán, ez viszont teljesen más tészta volt. Korrekt, értelmes csajok, puritán csajos lakás. Oda mindenki a csajok miatt járt, nem a törölközőt hajtogatták..:-)

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 03. 20:46

Cicám!? Mindig ilyen jellegű sorok esnek ki a kis lelkedből? Jó lenne valami pozitív impulzust is kapni Tőled, ilyen sorok után csk az érvágást óhajtja az ember fia!  

nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2018. augusztus 03. 21:53

Köszönöm, hogy korrektnek tartod a hozzáállásom. Intelligensnek és kedvesnek gondollak. Hogy nem tartasz embernek, az nyilván a te véleményed, úgy hogy tulajdonképpen nem is ismersz, nem tudod, hogy ki vagyok. Persze ez mindegy is.
Annyi megjegyzésem van a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy nem kötelességem vitába szállni egy szolgáltatóval, aki nem tartja be az általa állított szabályokat. Szerinted elöbbre jutottam volna? Lett volna értelme? Szerintem nem változott volna semmi. Mot, hogy leírtam a tapasztalatum, legalább kevesebben futnak bele a csapdába. Sajnálom, ha zavart keltettem benned ezzel. Hidd el, csak jót akartam a többieknek. Gondolom, te is egyetértesz velem abban, hogy ennek a "piacnak" is vannak szabályai és szabályozásai. Az egyik szabályozás a fórum, ahol a tapasztalatok szerint tud dönteni a vásárló.

Szép napokat, sok vendéget kíváno neked! :)

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2018. augusztus 03. 22:06

haha...ez jó..."6.-án győrben leszek....fussunk össze"...szerintem egyik sem fog veled összefutni. mert ugye,pont akkor nem érnek rá :) itt írogatni bármit könnyebb. 

mellesleg,itt már ki tudja igazán,melyik a tényleges hirdető,és ki a vendég?!  ezt kellene valahogy a T. szerkesztőségnek megoldadia,hogy ezzel ne lehessen visszáskodni.

Mina · Újonc (31 hozzászólás) · 2018. augusztus 04. 18:09

Grófom :) akkor ezt csak neked ;-)

Távol vagy Tőlem!
Merengek az időn,
mely szalad, szakadatlan
üres lelket
támasztó esti szél
a kóborló időn
meg megáll..
Keres szemem!!

Tilosban járó
fellegekre mászó
lüktetés
kutatva tapogatja
az elhullott időt
melyben
szerelmet gyártó
esti fény gyűlt
Keres szemem!!

Elhozom Neked
a legszebb csillagot
mely már lehullott
szívem kék egéről,
pulzáló ébredés
kell most!
Karom keres ezerrel
szemem lát, s csókol szám
szemed nézem!!
ébredésem..
szívverésem..
Hozzád kiállt!
Szeretlek!!

(2011.12.15.)

Mina · Újonc (31 hozzászólás) · 2018. augusztus 04. 18:14

Nagyon megérintett kedves versed, verseid, - csodás lelked van - nagyra értékelem az Éned. :) Köszönöm és gratula! :)

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 04. 20:51

Na!? Köszönöm szépen. Kamatoztatnod kellene ezt az "oldalad"!?  

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2018. augusztus 05. 14:06

... én inkább a "amit ma megtehetsz, azt ne haladsz holnapra" mondást szeretem.  Amit a héten megtehettél volna, azt már nem lehet bepótolni a következő héten... Persze ettől még biztos jó lesz a következő héten is :)

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 05. 16:55

😎😁

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 05. 18:00

Igen, de én bízom a Staffi ráérzéseiben a dolgok menetére, még ha nincs is benne tervezett tudatosság. Hiszen: az időszerűség pontos ismerete az igazi 'Mesterek sajátja a tudat-alatt is. Tehát! A Zsófi34 látogatásának legmegfelelőbb időpontja akkor lesz, amikor odaér pontosan! 😁🤣😁 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 06. 18:51

Én már ezt évek óta nem értem. Cipőfűző tangában rommá pucsítva pózol, de kiírja pirossal szedve, hogy .."Fontos..Aktus velem elképzelhetetlen"..Ilyenkor a betonfalat fejjel tudnám kiütni. 

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2018. augusztus 06. 22:42

Azért a hölgyeket sem kell félteni igazmondás terén. Az említett kisasszonyhoz még nem volt szerencsém, de van Debrecenben évek óta egy masszőröm, akihez az utóbbi időben minden másért járok, csak nem a masszázsért. Annak idején azt mondta, hogy mivel rendszeres vendége vagyok és különösen szimpi vagyok neki, ezért kivételesen tőlem szeretne többet is és mindezt kölcsönösen is. Megkért, hogy ez maradjon szigorúan köztünk.

Kiváltságosnak éreztem magam. Ez mindaddig tartott, amíg egy közeli cimbivel szóba nem került a hölgy és akkor megtudtam, hogy ő gyakorlatilag már csak dugni jár hozzá.

Ez a "csak neked és kizárólag csak veled" duma gyakorlatilag itt is csak terelés volt.

A valóság az, hogy a kedves masszőr hölgyet csak az nem dugja meg, aki konkrétan nem kéri ezt tőle. Ebben a szakmában a szolgáltatók egy kis plusz pénzért bevállalnak sok mindent.

Tisztelet a kivételnek....ha van ilyen.

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 06. 23:26

Ez pontosan így van, ezért is fogalmaztam úgy, ahogy! .. de itt, azért más volt a helyzet, ha figyelmesen elolvasod a részleteket is! 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 09. 17:33

Szívem ne szaladj rá a halott csalira!? Provokálni akarnak, ez teljesen nyílvánvaló. Aki valóban volt veled, annak tudnia kell, hogy hol vagy elérhető! 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 12. 15:57

A "jó beszámoló" soha nem objektív, ugyanis emberek lépnek kapcsolatba emberekkel, ha látszólag csak testileg is, de aki a "dolgok" mögé lát, az tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű. Amikor itt lesz újra az Eszter, akkor felkeresem..

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2018. augusztus 16. 01:09

Tehát se nem mondtam védőbeszédet, se nem fikáztam a liblingedet, te viszont megint tolod a reklámot neki. Ha te szerelmes vagy belé az a te dolgod, de itt szolgáltatókról beszélünk, és tapasztalatokról!  Nyilván nem minden lány nyújt kifogásolható szolgáltatást de sokan vannak akik nem profik ilyen téren még akkor sem ha van egy ilyen lovagjuk mint te! ezt is be kéne látni 

vagy túl  erős a rózsaszín köd?? :D

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 16. 13:43

Kedves immortal valószínűleg azért is kicsit túlzó az írásod Lanával kapcsolatban mert úgy isteníted őt és úgy beszélsz róla, mintha már az összes létező hirdető hölgynél jártál volna és te az összes közül őt gondolod a legjobbnak, egyik vele kapcsolatos írásod kifejezetten ilyen stílusú volt, nyilván ezért nem is tetszik egyeseknek, mivel eszméletlenül túlzott a dicsőítés, kérlek ezt ne vedd kötekedésnek, ez csupán egy észre vétel:)

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 16. 22:53

Miért ne lehetne elfogadni "túlzónak" egy igazi látogató véleményét, ha a hölgy valóban túlzóan jó!?? ' De fordítsuk meg az alapállást! Azt látom inkább problémának, hogy egyedül ez a 'Popszakma biztosít teret az alkalmatlanok számára is, itt ugyanis élvezi az alkalmassági problémával küszködő is a teljes következmény nélküliséget. Reklám, marketing ide vagy oda, ha van egy tetszetős portfóliója és a kezén eltud számolni kettőig és még pont időben tudja töröltetni a róla írt negatív bejegyzéseket, akkor szabad a gazda,..vagy a gizda. Ennek a jó-rossz szolgáltató kérdésnek csak annyi a lélektana, hogy ha a valóban Jó csaj felbukkan, és írnak is róla, akkor azzal mindig jönnek a rosszak is ide és okvetetlenkednek. Pedig a történet rém egyszerű, aki valóban jó, annak még ideje sincs elolvasni amit róla írnak. Aki pedig vendégtelen, az ráér a laptop-al feküdni és foglalkozni a "sajtóval". 

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 16. 23:43

Nem azt találtam túlzónak ahogy dicséri hanem főleg azt, hogy már három hete tart kb. ez a vita kisebb nagyobb szünetekkel, és egyre aggresszivabban van védve Lana pedig erre semmi szükség, mindenki felfogta azt, hogy jó szolgáltató, egy negatív vélemény sok sok másik jó mellett pedig semmit sem fog befolyásolni, nyilván, azt, hogy egy tényleg jó szolgáltató nem ér rá elolvasni a pozitív értékelést pedig teljesen butaságnak tartom és szerintem te is így vagy ezzel, nyilván egyik lány se fog legalább fel órás szünetek nélkül egész nap vendégeket fogadni 0-24ben:DDDD plussz azt a véleményt a szolgáltatónak elkell olvasnia és kategóriába tenni mielőtt ténylegesen megjelenik

A másik ehhez fűződő dolog az az, hogy értékelést nem lehet leszedetni, legalábbis a *** moderálva*** 1000% hogy nem, de egyébként meg én és több lány is javasolta már a vidékilanyoknak, hogy itt se lehessen leszedetni, kivéve akkor, ha azt a beszámolót tényleg egy másik lány írta, ez van:)

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen