Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 17. 22:44

Én nem ezt mondtam! DE! Én tudok több olyan hirdetőt, akik még 15 perc szünetet sem építenek be, én viszont te is tudod, hogy nem ezekre a hirdetőkre gondoltam. A Jó csaj nem azért nem olvas és nem azért nem ér rá, mert nincs semmire félórája, hanem azért, mert aki valóban jó, az nem szentel rá időt, mert nem itt akar hátszelet fogni a vitorlába és egész egyszerűen nincs is rá szüksége. Kár, hogy ez neked nem egyértelmű, de ez nem nekem kár. Nem szeretnék semilyen nézetet rád erőltetni és az sem zörget, ha ugyanez a polémia megy még tovább is, de ne csodálkozz, ha valaki leírja mondjuk az igazat is. Valakiről és úgy általánosan is. Nem lehet töröltetni!??? Ugyan már, ez tényszerűen nem Igaz! Akkor a kismillió negatív beszámolóm hova tűnt el? És kinek a hatására lett a megjelenést követő 1 fél órában moderálásra küldve? Ghia37, Regina22-23, Betty28-29, Kamilla23-24, Zoé-Alexa20-23, Zsófika20, és így tovább és így tovább..

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 18. 07:50

Nem, nekem ez nem egyértelmű, ne haragudj de most attól, hogy egy hirdető szívesen olvassa el a róla írt pozitív dolgokat nem értem, hogy miért lesz kevésbé jó hirdető eléggé érdekes felfogás ez, én se arra gondoltam, hogy remegünk a pozitív beszámolókért de hatalmas nagy segítség mivel mi ezekkel a beszámolókkal tudjuk garantálni a jövőbeli vendégeknek azt, hogy nem fog bennünk csalódni, és hál az istennek, most már egyre többen olvassák a véleményeket és ha az mondjuk le van tiltva vagy nincs róla, esetleg csak rosszat kapott akkor nem megy el a hölgyhöz mert nem véletlenül van ez így, kivételek itt is mindig vannak csak rettentően kevés

igenis rengeteg profi szolgáltató nagyon örül és szívesen olvassa és fogadja ezeket, nem véletlenül lett kitalálva az értékelés;)

pont az ilyen gondolkodás miatt szoktatok bele futni a rossz hirdetőkbe:)

Én nem csodálkozom ha valaki igazat ír, mivel ez lenne a legfontosabb, hogy ne a kamu legyen leírva hanem az ami valóban történt, legalábbis véleményem szerint

Ahogy azt mondtam itt a vidékin még valóban le lehet szedetni és ahogy mondtam a többi oldalon nem lehet leszedetni egyik értékelést sem

Nyílván szúrta a csajszi szemét akiről írtál és leszedette:D itt sajnos előfordul, de gondolom ha írsz a szerkesztőségnek amit mindenki megtehet akkor kérdőre tudod vonni őket, én se tudok neked választ adni arra, hogy miért szedték le az értékeléseidet, pedig nagyon sok beszámolót írtál már, és a negatív sokkal fontosabb lenne ilyen esetben hiszen ha az igazság van leírva, akkor nem fut bele a vendég egy rossz lányba, és nem dobja ki rá az ablakon a pénzét, nagyon felhígult ez a szakma is, és sajnos sok lány abszolút de csak a pénzre koncentrál pedig ennek a foglalkozásnak egyáltalán nem ez kellene legyen a központja, és egy ilyen fajta lány bizony igenis leszedeti a beszámolókat ha az rossz vagy ha nem tudja akkor egyszerűen csinál egy teljesen másik profilt, más névvel általában más képekkel és ennyi volt mehet tovább

én a helyedben írnék a szerkesztőségnek, és javaslatot tennék ennek módosítására, mi is írtunk már nekik de több ember többre megy:)

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 18. 10:08

Szia. Egy kitsit megint elbeszélünk egymás mellett! Ez a virtuális tér értelmezési deficite. Igen. Én is fontosnak és jónak tartom a pozitív beszámolót, magam is jobban szeretek valakiről jót mondani, mint nem! Itt viszont sok alap tévhit van. Kezdésnek rögtön definiálni kellene, hogy 'Jó, vagy profi lányokról beszélünk. Nem szoktam magam számos esetben jól érezni 'Profi lányoknál, ahogy a 'Szolgáltatónál sem. Ugyanis , aki szolgáltat az alárendelt szerepet vállal, a szex pedig nem az-jobb esetben!? Egy másik vonatkozás: egy igazán jó nő-És egy igazi Nő- az én értelmezésemben pontosan tudja és maga is úgy érzi helyesnek, hogy bizony szimpátia alapján kell szűrni a vendégeit, és teszi ezt nem flegmaságból, hiszen csak így tudja abszolválni a vállalásokat és így a kölcsönösség mellett mindketten nagyon jól fogják magukat érezni! Igen értem. Ez így meseszerűen hangzik, ha megnézzük a napi terminek realitását. Más. Az 'alkalmasság kérdését a szexben nem lehet leegyszerűsíteni a "tehetség"-re, egy Nő az én szememben ettől lesz jó a szexben, vagy pedig nem,  de ha 'Profizmusról beszélünk, akkor csak eltávolodunk attól a lényegitől, amitől igazán jó lehet egy "ilyen" nővel a szex. Itt is el lehetne kalandozni még a témában, kibontani, feszegetni egyes részeket, szexuális intelligencia, habitus és így tovább, tovább.. Ne haragudj, egyszerűbben szerettem volna fogalmazni, de nem ment. Számtalan esetben írtam a szerkesztőségnek, nem ritkán Off-ra kerültem, de én nem akarok erre az egészre annyira kifeszűlni. Ez az ő oldaluk, csinálják úgy ahogy akarják, nagyon sok sajnálatos törlés van és a szerkesztőség soxor lenyilatkozta, hogy nekik nem kell megindokolniuk, hogy mit miért törölnek. Innentől kezdve miről lenne értelme ebben a témában beszélni..      

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 18. 17:44

Értem Kurátor igen lehet kicsit elbeszéltünk egymás mellett de így már értem:)

Kedves immortal, kérlek ne támajd, én egyáltalán nem veszekedtem veled csak te veszekedtél velem, én először is csak finoman írtam le a véleményemet, nem volt benne semmi támadó, senki kedvéért nem írtam ide, saját magamtól jegyeztem meg ezt, a célom pedig az lett volna, hogy vége legyen a vitának mert semmi szükség rá, gondolom azért megengeded, hogy én is szabadon véleményt nyilvánítsak, de itt le is állítanám ezt, nem érdemes erről tovább beszélgetni

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 18. 22:52

Lehet valakinek több ideje is, mint 5 perc, akkor sem olvas és ír ide, ez nincs így. A legtöbben olvassák igen és én pont nem róluk beszélek, és vannak nagyon kevesen akik nem. A legnagyobb elhanyagolt gazos mezőn is felcseperedik néhány mesés virágszáll. Az hogy mindenki olvas, az komplett hülyeség! A sok diszlájk pedig onnan ered, hogy nem kevés hirdetőnek és trénernek van akár 4-5 regisztrációja is...! 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 18. 22:59

A legnehezebben felfogható igazság itt az a hirdetők számára, hogy a bejegyzések, beszámolók róluk készülnek, de nem nekik. Jó éjt. 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 19. 06:04

Pont az van, amit önmagadról is írtál. Legalább egy tucat ilyan hirdető magánzó csaj van, akinek csak úgy merő jóindulatból hívták fel a figyelmét a fórumra, amit addig nagy ívben leszanált. Ez nem ítélkezés, ez a jelen korhű konstatálása itt. A jelen menüből nem mondok nevet nyilvánosan,  nehogy ezután az én megnevezésemre hivatkozva őket is ide hívják. Mondok azért nevet a közelmúltból: Letícia29 aktív volt 2012-2013 között. Itt volt nálunk Debrecenben, de Szabolcsi csaj volt. Hibátlan szőke szilikonos. Alexandra3x Svájcból jött haza, igazi szőke luxus k*rva. 2009--2012-ig volt. Rendszeresített vendég voltam mind a kettőhöz, igazi Nők voltak,  az ittlétük alatt több helyen is voltak. Még sem olvasgattak, a Letícia szerintem nem is tudott erről az Alexandrát meg nem is érdekelte volna. Most is van ilyen. A létezésben egész egyszerűen nincs olyan, hogy mindenki csinálja ugyanazt a sz*rt! 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 19. 06:24

Nekem nem kell női fejjel gondolkodnom ehhez, ez az állapot mindig így volt, a lényegi  az esszenciális dolgok soha nem változnak. Egy igazán jó nőnél, ahol a dolgok a fejben is a helyükön vannak, ott szimplán szükségtelen a kívülről jött "elismerés". Nincs meg benne az a "hiba" ami miatt fogékonnyá válna egy ilyen formulára. Ezt pont férfi fejjel nehéz elfogafni.Mi azt hisszük, hogy egy ilyen jellegű oldalon milyen nagy jelentősége van annak, hogy mi itt hogyan nyilatkozunk néhány hirdetőről..! Igen, akik a megtévesztésre is utaznak és szeretnek finomhangolással akár egy teljes más képet vetíteni magukról, azoknál a csajoknál ez bizony hangsúlyos szerepet kap. ...vagy kaphat, hiszen a felébredés lehetősége ebből az álomból számukra is adott. Bármelyik percben! Más. A Melody milyen ügyesen magunkra hagyott, nyitott a párbeszédben egy "új" dimenziót miközben ő elegánsan kiszállt!?? 😁😎

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2018. augusztus 19. 22:03

emberek...mehet itt a vita,értekezlet,akár igazi vendég,akár hamis...mert sajnos az is van...

ok,arról szól(na) ez a fórum,hogy vannak a lányok,és meglehet írni,ki mit tapasztalt,hol volt. ha negatív azt is meg kell írni. lehet kedvelni lányokat a szolgáltatásukért,kedvességükért,de ez itt akkor is csak

arról szól,amiről. p...zt akarnak keresni. ez érthető is valahol. és senki ne higgyen,akarjon többet.

ha már L..a olyan sokszor előkerül,korábban jártam hozzá,és nála nincs semmilyen privát hitegetés,hülyének nézés,kihasználás. 

csak azért írom,mint tény. semmilyen érdekem nem fűződik őhozzá.

ő maga megoldja az ezzel a "munkával" járó problémáit. nem hordozzák vendégek. tudja,és teszi,amit kell. talán mert profi(??) néha szokott csak itt lenni,mert meg van az oka.

nem mondom ezzel,hogy más lányok nem lehetnek azok. de vannak olyanok is,igen,akik írogatnak vendégeknek,privát "kapcsolatot" szinlelve,remélve,hitegetve,ami persze nem igazi,kb. az is a p..ről szól.

vagy (balek?) vendégeket használnak ki,valahogy elhitetve,hogy kedvelik őket. ok,lehet kedvelni ilyen "munkát" végző lányt is,de hülyének ne nézzék az embert már.

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 20. 06:21

Nem értem immortal, hogy ez neked miért számít előadásnak

de ahogy neked jól esik;)

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2018. augusztus 20. 16:34

kedvenc zeném:  Zámbó Jimmy - Most kell, hogy nagyon szeress...

Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2018. augusztus 23. 09:41

Nehéz kihámozni a kolléga mondanivalóját az igaz, de én már minden beszámolónak örülök ami a fórumon megjelenik (és nem moderálják ki)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2018. augusztus 23. 09:45

... szerintem csak arról van szó, hogy nem magyar anyanyelvű, és ennyire töri a magyart. személy szerint örülök, hogy legalább megpróbál kommunikálni, akkor is, ha tört magyarsága viccesen hangzik is. 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 23. 12:11

Azok un. direkt helyesírási hibák, még a hibák is kamuk, ahogy a szerep is. Van rá egy nagyobb tétem, hogy nő írta!? Amúgy meg majdnem nulla a jelentősége! 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 23. 12:13

Mindegyik ott buktatja le magát, hogy amikor a válaszoddal leforrázod, akkor elküldi moderálásra! Az esze miatt őt sem fogják ellopni. 

Kuki12345 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. augusztus 23. 23:13

Sziasztok

csupaszpisztoly · Újonc (4 hozzászólás) · 2018. augusztus 24. 13:42

Jöhetne már vissza felé Alexa , hát nem találtam még olyan franciaművésznőt mint akár csak ő!!

TNS · Újonc (133 hozzászólás) · 2018. augusztus 26. 21:12

"gyurcsanny kor uton" - hát ez hatalmas... :))))

Nem is tudtam, hogy már körút is viseli az ex-miniszterelnök nevét :)

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. augusztus 28. 01:32

A mindig  új néven  hirdető lányok általában úgy gondolják h sokan nem is veszik észre az új név mögötti változatlan (gyenge és gáz) tartalmat. Ők az ún. "nyilvános bujdosók".

Több mint vérciki! Szerencsére soha nem jártam (még)így -vagyis nem küldtek melegebb éghajlatra . Szerintem meg menjetek el néha Budapestre pár normálisabb lányhoz és nem kell efféle útszéli taplósággal foglalkoznotok valamint megtapasztalhatjátok h milyen magas szinten is lehet űzni a popszakmát ! (Bár úgy gondolom Kurátor Úr nagyon is tudja miről beszélek! :)  ) 

Kíváncsi lennék mi hozta ki a lányokból ezt az útszéli stílust -bár tartok tőle nem kell sokat tenni érte h így nyilvánuljanak meg! 

Szép napot Kollégák ! :)  

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 28. 22:38

Tartottalak annyira érettnek, hogy elkerüljünk bármilyen partalan vitát!? Sajnos ez nem jött be. Legalább 7-8 beszámolóm minden hónapban elmarad, vagy a kukába kerül, sajnos ezért sem igaz, hogy mindenkiről írhatok, vagy akár bárki más is. Nem vezérelt és most sem vezérel rossz indulat, az érzéseidet megértem és természetes, hogy visszatámadsz, ezt nem tartom gáznak. Azt viszont sajnálom, hogy nem vagy tisztában ennek a fórumnak a szerepével és itt mint érintett a magadéval sem. Ezt itt nem lehet kielemezni és nem is hiszem, hogy ez az én resortom lenne. Köszi az "anatómiai" kis előadást a női nemiszervről, független szakértő bevonását javasolnám, de ez kivitelezhetetlen. 😎 

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen