Figyelj Immortal én már a legutolsó írásommal, ami nem az volt, amire te most reagáltál, le zártam ezt a témát réges régen főleg, hogy olyan hülyeségeket irogatsz amivel egy kalap alá veszel nagyon sok lányt és engem először is csak ez zavart úgy igazán, hogy az még Okes, hogy minden második szavad az, hogy Lana és frankon istenited őt nem biztos, hogy egészséges szinten (engem ettől már komolyan kiráz a hideg) de az, hogy az írásaiddal rengeteg hirdetőt minősítesz miközben fogalmad sincs mi fán teremnek, hiszen soha a közelében se voltál a 99%-nak
Köztük rólam is alkottál egy véleményt aminek semmi köze a valósághoz és ami csak a te fejedben létezik mert totálisan abszolút másról beszélsz mint amiről én, felmerült bennem a kérdés, vajon elolvasod egyáltalán amit irok vagy csak kiragadsz egy mondatot a sok közül és véresre lovagolod magad azon az egyen? Nekem így tűnik
És pont ezért mert nekem egyértelmű, hogy teljesen felesleges veled beszéljek hiszen ha azt írnám neked, hogy a rózsa vörös akkor te annyit írnál, hogy Lananak a rózsa is lila a többi lány meg idióta színvak, az összes!!!!!
igy inkább rád hagyom és a következő írásodra (ami tutira ugyanebben a stílusban lesz) inkább nem reagálok én különben ennek sose lenne vége, meg amúgy is 5.én itt hagyom az országot szóval látni se fogom amit reagálsz
ÉS MOST UTOLJÁRA MONDOM EL! Még mindig semmi bajom Lanával de legyen már elég végre basszus tényleg nem veszed észre azt, hogy az ég világon senki se bántja itt őt?