Kedves olvasó!
Mielőtt leírnám az észrevételeimet, szeretném kijelenteni, hogy minden tiszteletem a tiétek csajok!!!
"Némi anyagi hozzájárulásért cserébe" -Vadidegen pasikat engedtek be a lakásotokba és szexeltek velük!
Kiszolgáltatva magatokat mindenféle perverz, nyálcsorgató, bunkó pasinak és nem kis veszélynek.
De...
A hozzátok járó vendégek legalább 80%-a normális, kedves, kimutatja felétek a tiszteletét.
Sajnos, ezt nem minden hírdető lány tudja, vagy akarja értékelni!!!
Tisztában vagytok vele, hogy mi, pasik, miért is járunk hozzátok?
"Pár csaj, most nevetve azt mondja: mert b...ni akartok!!!"
Hm... na, miattatok van vagy lesz kevesebb normális kuncsaftja a becsületesen dolgozó csajoknak!
Mi, pasik, azért vesszük igénybe ezt a fajta szolgáltatást, mert kikapcsolódásra vágyunk,
kedvességre vágyunk, egy kis beszélgetésre vágyunk, törődésre, odafigyelésre vágyunk.
Igazán JÓ SZEX-re vágyunk. Olyan dolgokra, amiket otthon nem kapunk meg!
Vagy a sok munka miatt nincs időnk ismerkedni! Vagy nincs lehetőségünk más módon, olyan
szép és formás lányokkal együtt lenni, mint ti, mert nem vagyunk elég sármosak, vagy már nem vagyunk
elég izmosak és fiatalok!
Igen. A pasiknak is vannak érzéseik!!!
Igen. A pasiknak is vannak vágyaik, álmaik!
Nem mindenki bunkó paraszt!!!
...és most jöjjön a fekete leves...
Kedves lányok!
Amikor kiraktok egy képet magatokról, de már rég nem úgy néztek ki (5-10 évvel idősebb és ugyan ennyi kilóval több), az ÁTVERÉS!
Amikor leírjátok és a telefonba is elmondjátok, hogy mit vállaltok, de személyesen már a felét sem, az ÁTVERÉS!
Amikor egy mosolygós, beszélgetős lányra számítunk a bemutatkozó szöveg alapján, de egy néma, pofákat vágó csajszi áll előttünk, az ÁTVERÉS!
Amikor menet közben derül ki, hogy cickóhoz vagy puncihoz nem lehet hozzáérni, az ÁTVERÉS!
Ahogy "Ti lányok" elvárjátok tőlünk, hogy ne kezeljünk úgy titeket, mint egy Kurvát, úgy mi is elvárjuk tőletek, hogy "Ne nézzetek minket HÜLYÉNEK!"
Tisztelet a kivételnek!
Ha már fizetünk egy szolgáltatásért, szeretnénk azt meg is kapni!
Jómagam, belefutottam egymás után 4 olyan lányba, akik után azt mondtam magamnak: jobb érzés lett volna otthon kiverni!
Az ötödik borzalmas élmény után, úgy éreztem magam, hogy egy értéktelen senki vagyok, aki még akkor sem kap kedvességet egy szép lánytól, ha fizet érte!
Összességében, 7 lánnyal voltam eddig! Ebből 5 nagyon rossz élmény volt! 1 elfogadható és 1 fantasztikusan csodálatos!
Mindenki döntse el maga, hogy megéri vagy sem, az ilyen fajta zsákbamacska!
Részemről, jön egy nagyobb szünet, újra, hogy legyen időm összeszedni a lelkem darabjait...