Nyugodalmas jó éjszakát kedveskéim! Remélem, holnap élénkebbek lesztek, puszi a pocitokra meg ahova akarjátok.
Pircsinek nem a pocijára, hanem a pofijára. Nekem ma mozgalmas napom volt, egy joghurttal küzdöttem végig a napot estig. Aztán még jött volna egy vendég, de én már rendeltem pizzát, így nem tudtam fogadni, de rábeszéltem, hogy holnap jöjjön, amikor nem pizzázom. Nagyon sokat gyúrtam 20 perces szünetekkel,éhesen, de most boldog vagyok, mert holnap folytathatom. Minden nap egyformán kezdődik, fel kell kelni, de én örülök minden új napnak. Tudom, hogy ez a sok zagyvaság senkit nem érdekel rajtam kívül, de, ha nincs itt senki, magamnak írok. Több hülyeség most nem jut eszembe, még mindig egyesével jönnek a pasik, élménybeszámoló késik, de eskü megírom,ha megvolt. Jó lenne már egy igazán jót szexelni is, nem csak verbálisan. Most megyek az ágyikómba, még nézem a tv-t, aztán elalszom egyszer. Mostanában rosszul alszom, de ez se érdekel senkit. Álmodjatok szépeket helyettem is! Csók Katómami :)))