Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 02. 08:36

Ugyan, szerintem azokat érdekli, hogy mi van veled, akik beírnak ide, különben messziről elkerülnék ezt a topikot!:)

De én pl nem igazán érek rá esténként iroganti ide, inkább ilyentájt picit, vagy koradélután.

Gondolkoztál azon, hogy mitől alszol rosszul? Merthogy általában oka szokott lenni, ami elég változatos lehet!?

Kellemes Napot mára (is):D

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 01. 22:09

Jó éjt Drága,, de iganis engem érdekel, hogy mi van veled,,  és veled örülök, ha jó napod  van,,  nem tudom mi miatt van, de én  sem alszom tul jól mostanában..

Puszi Drága Kató!!és a többieknek is!!

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:47

Nyugodalmas jó éjszakát kedveskéim! Remélem, holnap élénkebbek lesztek, puszi a pocitokra meg ahova akarjátok.

Pircsinek nem a pocijára, hanem a pofijára. Nekem ma mozgalmas napom volt, egy joghurttal küzdöttem végig a napot estig. Aztán még jött volna egy vendég, de én már rendeltem pizzát, így nem tudtam fogadni, de rábeszéltem, hogy holnap jöjjön, amikor nem pizzázom. Nagyon sokat gyúrtam 20 perces szünetekkel,éhesen, de most boldog vagyok, mert holnap folytathatom. Minden nap egyformán kezdődik, fel kell kelni, de én örülök minden új napnak. Tudom, hogy ez a sok zagyvaság senkit nem érdekel rajtam kívül, de, ha nincs itt senki, magamnak írok. Több hülyeség most nem jut eszembe, még mindig egyesével jönnek a pasik, élménybeszámoló késik, de eskü megírom,ha megvolt. Jó lenne már egy igazán jót szexelni is, nem csak verbálisan. Most megyek az ágyikómba, még nézem a tv-t, aztán elalszom egyszer. Mostanában rosszul alszom, de ez se érdekel senkit. Álmodjatok szépeket helyettem is! Csók Katómami :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:23

Iszonyat lassúak vagytok. Én szemüveg nélkül verem a klaviatúrát, azt se látom, mit írtam, jövök-megyek egyik szobából a másikba, hogy itt vagytok-e... Mi van ma veletek?

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:19

Az a helyzet, hogy Gróffal elég különleges a kapcsolatunk, de ez tényleg bók volt és szerintem jó lehet vele (csak tipp :)).

Engem is qurváztak már le így, jól esett. Beszélünk itt mindig a szexről!! Már szexelhetnékem van. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:14

És te tudtad, hogy minden pasi hűséges k urvát keres? :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 01. 21:04

Szia, asszem a "leállatozást" Gróffal tutira bóknak vehetjük! Figyu, tudtad, hogy eléggé kilazult és "állatias" szituban a "de jó kis qurva vagy" megjegyzés a legnagyobb dícséret ami elhangozhat? Nem vicc! És az sem vicc, hogy "qurvákból lesznek a legjobb feleségek" ezt sokáig nagyon-nagyon hüje mondásnak tartottam, de ma már tudom, hogy komoly alapja van, ez azér érdekes, de sztem Geróf sem fog csípőből tiltakozni (márha beindul a wikipédia :)))))))

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:32

Majd elfelejtettem, Te is állat lehetsz, de nekem így kellesz. Tényleg. Nincs egy jó haverod, aki benne lenne? :)

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:29

Hát szia Gróf, ez szép. Szexuálisan nem vonzalak és igenis legyél állat!! Tudom, hogy a nagy pofám tetszik, meg az a csöpp agyam, de azért mondd, hogy szexi vagyok! Naaa! Lécci! :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:26

Bennem nem csak szex közben, alapból egy állat vagyok. :D

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:25

Hali Busch :) Grófból bármit kinézek szexuálisan, de ez nem rossz, szeretem az állatokat. A féltékenységről amit írtam, csak vicc vót! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 01. 13:56

Mindenkiben van valami állatias  szex közben!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 01. 13:35

Szeva Kató! Miből szűrted le, hogy Gróf állat a sexben? Jézusmária rám mit gondósz?! :)) És azt miért írtad, hogy a féltékenység betegség? A túlzott féltékenység persze, de az a fajta, mikor azon aggódsz, hogy elveszíted a párodat miért betegség?

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 01. 11:22

Én sem tudom mi lenne belőle.

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 09:45

Gróf meg Te? Nem tudom, milyen párosítás lenne. Gróf szerintem egy állat a szexben, Te lágyabb lehetsz. Mondjuk nem rossz. Köszi, kár, hogy ilyen messze vagytok. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 01. 09:44

De Te is csak egy vagy! Azért kösz. :)))

A féltékenység betegség, de azért jól esik,onnan lehet tudni, hogy fontosak vagyunk a másiknak. Nem kell ehhez wikipédia. :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 01. 09:30

Egy újabb jelentkező?

Törölt felhasználó · 2011. január 31. 21:02

Csak remélem, hogy kényeztetnek és nem bevadulnak :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 31. 20:54

Persze hogy jobb két pasi, képzeld  mikor  ketten  kényezettnek...

Törölt felhasználó · 2011. január 31. 20:37

Drága jó vendégeim! Ha olvassátok kínomat, alig várom, hogy két pasival kipróbálhassam, amíg még ifjú hölgy vagyok. Nincs valaki jóbarát, akit el tudna valamelyikőtök hozni egy 3-asra? Mosmá muszáj élménybeszámolót írnom!! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen