Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:04

Szia! Nem az a gáz, hogy nincs pénze, hanem nyomul ezerrel, én meg utálom az ilyet. Majdnem a fiam lehetne! Bárja van, még Svájcban is 2, de nem akarom én ezt az egészet, viszont durva se akarok lenni. Mindegy, valahogy leállítom.

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:01

Hát, ez nem igazán az én napom!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 24. 20:48

Szisaztok,

ez a biszex hirdetés nem biztos, hogy betalált ide, a házbérlet is necces, de Kató ez a feleségesdi egy tuti őrült sztem bárja sincs, csak kicsi rá a gatya és partnert keres. Ezek szoktak aztán "véletlenül" odaköltözni egy kis időre, csak hétvégére kezdettel, aztán a kocsidat csak egy kicsit, meg nincs nálad egy pár ezres, stb, ezzel gondolom nem írtam újat, csak bosszantanak hülyék, nna. Remélem jó napotok volt, vagy még eztán melóztok?

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 20:18

Hova jutott a csevegés?! Sziasztok! Remélem, nem hirdetési felület lesz belőle!! Hol vagytok skacok? Pircsi?

Szia Gróf! Nem tudok mit kezdeni ezzel a gogossal, naponta keres, 29 éves, engem akar! Ilyeneket ír nekem, hogy "megazungenkuss"! Segítség! Nem akarom, de keres és keres, meg el akar már jönni értem... Feleségül is akar venni! Nem is ismerjük egymást, csak így telefonon, meg mailben. Félek. :)

Törölt felhasználó · 2011. január 22. 20:32

Szia! Megint hol a hirdetésed? Nem látlak.

A srácok csajozni mentek, úgy látszik. Majd hétfőn talán megjelennek. Amúgy Te ilyen korán kelsz hétvégén? Én élvezem, hogy alhatok, hajnali fél 9-kor még rajzfilmet nézek, aztán erőt veszek magamon, kirugdosom magam az ágyból, utána úgyis egy csomó házimeló van, meg vásárlás, ilyenekkel elmegy a délelőtt pikk-pakk, délután meg vendégváró.

Pusszantás, majd írj!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 22. 07:52

Verőfényes szép reggelt!!

A kakasok kukorékolására ébredtem, innen is látszik nem lakik Jimmy a szomszédomban:)))))

Egy mosolyt küldök minden ébredőnek, hogy jol induljon a napja!!:))

Törölt felhasználó · 2011. január 21. 20:37

Közben befutott egy vendég, gondolom, neked is azért nincs több időd. Köszi, jól vagyok. És te?

A srácok hol lehetnek? Gróf azért ide szokott jönni pénteken is. Biztos most nincs miről írnia, vagy elfoglalt.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 21. 18:36

Szias Kató!!

Igen itt vagyok, mér pillanatig:))!

Hogy vagy Drága??

Törölt felhasználó · 2011. január 21. 18:09

Sziasztok! Van itt valaki? Ne hagyjatok magamra, please! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 20. 19:22

szia, attól függ, kinél, mindenhol más árak vannak.

Törölt felhasználó · 2011. január 20. 19:22

Helló kasza! Nekem jobban indult ez az év, mint a tavalyi. Most is hulla vagyok, de örülök, jobb, mint a semmire, vagy aligra várni.

Még mindig iszol, kedvesem? Ejjaj, nem szabad, csak mértékkel! :) (vödör)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 20. 17:14

Csókolom Kató mamó,régen dumcsiztunk ,mi van magával?

Nálam a helyzet változtlan ,mint az orosz fronton.

Az uj év sem hozott semi extrát  minden a régi ,csak a bor lett ó,vagyis tavaji.

Puszi kasza!!!!!!!!!!!!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:34

Üdv!

Gondolhatod, hogy amit lehet, már beszereztem. És persze nyilván az sem véletlen, hogy tagadják a könyvek létezését.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:25

ehhez a témához én nme tudok hozzászólni, de érdeklődve olvasom amiket írtok!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:19

Nem hinném, mert ahogy írtam is ő Párizsban van, a haverom viszont Skóciába ment. Hogy megtalálta-e azt a templomot, ahol őriznek egy ilyet, és nekik lehet-e közük az eltűnéséhez, hát gőzöm sincs...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:16

Ezt nem hiszem, mert nem olyan. És mindjárt összekapcsolva egy másik dologgal mit mond a rendőrség? Mit mondana? Amit szokott, fogalmuk sincs, hogy hol van...

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:29

Jó éjt, kedveskéim! Holnap találkozunk.

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:20

Túl messze vagytok, az a baj. Bár az enyém nem éppen pihe, inkább sárkefe :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:16

Hello! Az a helyzet, hogy én ezekben nem hiszek, nem tehetek róla.

bacchus69 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 19. 20:57

kedves ilko

tudod a sotet oldal utjat ha elkezded, vegig rajta fogsz haladni

a pokolba nem vehetsz returjegyet

szerintem elobb szerezz egy nec.icon masolatot, olvass bele, ha mar ennyire kivancsi vagy

vagy keresss ra a neten

tudod, ez nem olyan mint egy film, amely ha nem tetszik akkor tobbet nem nezed meg

ez sokkal tobb hatassal van rad

az eltunt baratod most vagy nagy atalakulason megy keresztul, vagy mar halott

persze a halal is egy fajta atalakulas, ujjaszuletes

nezopont kerdese, mint minden

udv a gyonyorok kertjebol

bacchus

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen