Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 20:37

Szia! Egyszerűen lüktet a puncija, remeg a lába, ha elélvez egy nő. A többi csak megjátszás. LÜKTET!!! Szerintem a popó se perverz ma már, van aki szereti, van aki nem, ennyi, de sokan művelik :) A gond itt azzal van, visszatérve az élvezésre, hogy gondolj csak bele! Adott egy lány/nő, aki naponta több idegen pasival lefekszik. Nem várható el, hogy orgazmusa legyen. Egy normális párkapcsolatban is van egy összeszokási időszak és ott ráadásul érzelmek is vannak normális esetben. A nőnek általában érzelmi orgazmusa van. Persze vannak kivételek, amikor két egymáshoz szexuálisan nagyon passzoló ember bújik össze, akkor akár többször is elélvezhet egy nő. Azért ezt egy szolgáltatótól, főleg több év, több ezer kuncsaft után nem lehet elvárni, az üzlet, slussz.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 17:45

Szia Bush!!

Azok akik igy nyafognak, egyértelmüen a pénzért  teszik,  én  személy szerint tudom élvezni, de én sem vagyok Terézanya  én is a pénzért teszem, viszont megprobálom ugy tenni,hogy a lehető legtöbbet hozzam ki  a dologból,,ezt is lehet tiszteségessen csinálni....

Hogy honnan  tudod  elélvezet, azt érezned kell,a  teste  remegéséből, a punci szoritásából,és a nedveségből....Az nem igaz ,hogy beesik egy idegen, és   élvezünk,(bár  velem megtörtént)  de van olyan  visszatérő akivek valoban lehet élvezni...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 19. 16:48

Sziasztok,

az epiláláshoz nem tok jót mondani, azér maradhatok? :)))  A nyafogós lányok esetében pesrze, hogy nem perverzitásokra gondoltam, még csak análra sem (bár ezt sokan normálisnak gondolják, szerintetek?), hanem eccerűen nem teccik ez a póz meg az, meg óvatosan, meg ne nyúlj a csiklómhoz, meg ne nyálazz össze, meg ilyenek. Erről jut eszembe, amiről elkezdtetek írogatni: van tuti tippetek arról, hogy miről lehet tudni, hogy egy lány tényleg elélvezett és nem csak imitálta? Meg egyáltalán, akinek naponta több vendége van, el tud-e egyáltalán menni!?

Grófom, a sztorijaid a vudusokról élethűek, csak olyan érzésem van, hogy nem a vudu hatott vissza, hanem az "alvilág" szippantotta be az embert. OK, a csúnya betegség, stb. nem passzol ebbe, passzol viszont a psychosomaticába. Aki sokat agyal betegségkről, előbb-utóbb magába szuggerál egyet, mindenki tuggya. Szólj, ha rosszul vettem le.

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 16:04

Pusza, megyünk vásárolni. További szép napot!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:58

Basszus..a  figyelmem elég  szétszórt:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:56

Aminek nincs szaga. :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:55

Te  Kató  milyen papirol beszélsz, ez elején sem érettem:))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:55

Szia, érezd jól magad!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:53

Szia Drága!!

Most bucsuzom,még az éjjeli előtt befutott egy, és  ez ma már a  második....

Neked is kellemes kikapcsolodást a nap hátralevő   részében.... és Üdvözletem minden ismerősnek!!

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:48

Na ugye? Mire képes az a papír?! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:48

Nem sértettelek meg, remélem! Csak itthon ilyen vagyok.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:47

Azt hiszem, szerencsés vagyok, nem nehéz belőlem orgazmus kihozni,  de ehhez  kell  partner, aki ugy áll,hozzá..hozzám...képes  vagyok  hüvelyi orgazmura is,bár egy kellemes nyalakodással, hamar, sokszor élvezek,  és  nem megjátszott, te is tudod. én is .. megtudjuk játszani, de a testet becsapni nem lehet...De azt hiszem  egy lottó ötös  hozzná  meg az igazi orgazmusom:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:39

Ha nem sértenélek meg vele, most azt írnám "Szakadj meg!!" :D Csak az irígység, tudod. Lenne egy intim kérdésem. Neked mitől van orgazmusod? Nekem a libidóm a masszázstól nő, orgazmusom meg ilyen papírdaraboktól van, minél több, annál nagyobb. :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:36

Egy masszásra én is  befizetnék nálad.. de jó is lenne..csak masszás...:))))Képzeld  holnap egy  vendéggel megyek Egerszalokra,,a  termálvölgybe,

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:33

És neked? Tudom, lesz esti vendéged. De hogy vagy amúgy?

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:29

Eddig volt egy vendég, nem új, meg hívogatnak. Remélem, még nincs vége mára! Gyúrnom kell!!! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:27

De édes vagy.....Nagyon jó irányba jön, nagyon várom,  neked milyen napod  van??

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:25

Nem jó irányba megy, erre nincs köd :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:23

Most beszéltem  az esti  vendégemmel, necces  az idő,  Pest mellöl jön,remélem, nem lesz köd...

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:22

Eztmondom én is, szinte mindig bök!! Katasztrófa, ennyit vacakolni szőrrel! Lehet, hogy meghagyom szép hosszúra, mint a hajam és befonom. :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen