Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 14. 13:01

Szia  bélapapa,!!

Pótlom elmaradásom....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 14. 12:59

Sziasztok...

Kató  nekifogtam neked  irni, egy terjedelmes  levelet, végéhez közeledvén kékhalálos lett a gép, komolyan megmarom magam... látva a kicsi  fiam moslyát  még jobban dühöngtem,  neked  és  még egy  másik kedves embernek is  tartozom egy-két levéllel..Nem tudom lesz -e  időm ma irni...pótlom  esküszöm....

Ti hogy vagytok??

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. január 14. 12:59

Szálanként? Az meddig fog tartani?

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 12:26

Sziasztok! Itt is eltűnt a nap, de langyos az idő. Most szálanként húzkodom a szőrt a lábamból (máshol nem merem :)), amíg nem jön vendég. Hasznos elfoglaltság, csak fáj egy kicsit.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. január 14. 11:50

Szép napot!

Ma még nem láttam a napot, itt eléggé ködös az idő. Nem tudom mikor jön divatba a dzsungel, de van aki szereti most is.

Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. január 14. 10:39

Csodás napot neked is Katónéni!

örülj ha ott süt a nap.Itt hatalmas a köd......

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 09:59

Szép napot mindenkinek! Vagy jó reggelt? Mi ez a csend itt, kérem? Eljött a hét utolsó munkanapja, gondolom, mindenki vidám, aki nem, annak javaslom, nézzen ki az ablakon! Hétágra süt a nap, tiszta tavasz. Ha még ez se elég, írja be a YouTubera a zsírdalt, hallgassa és nézze meg, főleg hallgassa, aki ismeri, az is! :)Garantált a jókedv utána. (A kakadalt nem merem ajánlani mindenkinek, csak erős gyomrúaknak :)))

Pircsi is csendben hallgat. Hol vagy, drága? Van valamiötleted számomra,hogy ne kelljen többet szőrtelenítenem? Te hogy csinálod, mert én már nagyon unom?! Mikor jön divatba úrja a dzsungel?

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 21:14

Jó éjszakát mindenkinek!

Azért remélem, Bush és Jampec is idetéved, tegnap jót beszélgettünk.

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 21:01

Pircsi, írtam Neked levelet. :) Már nem jössz vissza?

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 20:06

Üdvözöllek Grófom! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 19:55

Szia Pircsim!

Így igaz. Nem olyan sokat vagyunk itt és azt senki se gondolhatja, hogy forró a kilincs, nem is bírnánk. Viszont egymást igen :)

Két vendég között azért van egy kis idő. Vannak,akikkel jókat lehet dumcsizni, akár viccelődni, ez persze nem jelenti, hogy nincsenek személyes kapcsolataink, barátaink, jó ismerőseink, egyszerűen kiélvezzük a csevegést is és ha ritkán is, de születhetnek itt is barátságok, a telefont is meg tudjuk emelni, ha már úgy érezzük, eljött az ideje, aztán alakul minden, vagy nem. Akkor is jó itt! Aki nem tud beilleszkedni, úgyis elmegy.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 13. 19:36

Szia Bush!

Ugyanazt irhatnám le mint amit Katónéni. egyébként találkoztam már vendégel én is civilben,  egy összevillanó tekintet, és egy bólintás  enny!

Itt a reggeli  köszönés, vagy esti bucsu , szerintem alap, és ez nem jellenti azt ,hogy tengernyi az időnk, de feljövök megnézni a leveleim, és  a kis ujjam nem kopik egy köszönéssel:))és jól is esik..  amugy  valoban van aki  rengeteg idejét itt tölti,  de az inkább  a    férfiak  köréből kerül  ki, de lehet rosszul láttom..

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 18:13

Szia!

Természetes, hogy házon kívül legfeljebb visszaköszönünk a vendégnek, de sose vigyorgunk rá, ha meglátjuk, akár egyedül van, akár nem.Majd ő köszön, megáll beszélgetni, ha akar, egyébként nem ismerjük egymást. :) Alap.

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 18:09

Szia! Itt vagyok, eddig fiam dolgozott a gépen, délelőtt meg senki se volt itt. Mi újság velem? Hát, a nagy semmi, a mai napot nem szeretem, 4-kor felébredtem csak úgy, alig tudtam visszaaludni, aztán elaludtam, nem győztem kapkodni, hogy végezzek mindennel, de ráértem volna. Volt már jobb kedvem is, de holnapra kialszom. Veled?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 13. 17:34

Sziasztok, szabad belebeszélni ebbe a családi idillbe? :) Komolyan ez az esti puszika - reggeli jól aludtál? hangulat nagyon teccik, jól mutatja, hogy az oldal összehozza a hasonló embereket (jó értelemben) és azt is, hogy qrvára ráértek ha szabad így kifejeznem magam és valósz. kevés barát van kéznél, ha a netre is van ennyi baráti energiátok... de ez a szívélyes hangvétel melegített engem is oda, hogy elmeséljek egy dolgot, amit szeretném ha kommentálnátok (főleg a lányok). Hát az történt, hogy egyik hétvégén vmelyik marketban összefutottam az egyik hirdetővel, akivel egyébként dumcsiszinten is nagyon jól kijöttem.  A baj az volt, hogy nem voltam egyedül, a lányzó elég "plázásan" volt öltözve (köztünk szólva tutajos volt, írtó sexin nézett ki), a lényeg, hogy eccerűen NEM LEHETETT abban a helyzetben nagy haverkodva köszönni neki, pedig nagyon illett volna, nem volt tömeg és hogyismondjam elég face-to-face jöttünk szembe. Szar érzés volt na, és szerintetek hogy lehet kijönni ebből normálisan? Ok, a csajok egy része valósz. fel se veszi, de privátba találkozni és bunkónak lenni genyó érzés volt. Azért írom le, hogy kifejezzem: bocsi lányok, de nem tudok más megoldást. Hozzá kell tennem, hogy a csajszi tök normálisan viselkedett, pedig láttam, hogy megismert, de nagyon jól esett, hogy fapofával kezelt, mintha idegenek volnánk. Azóta még jobban kedvelem. (Hogy lehetne a hirdetésre az IQ-t is rátenni!?!?) Szóval ilyen helyzetekre van jó ötletetek? Mongyuk az is húzós lenne, ha meló közben toppana oda egy lány a VL-ről: mind a kettőnknek színészkedni kellene, elég muris, de savanyú a humora.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 13. 16:22

sZIASZTOK!!

iTT  VAGY KATÓ? MI UJSÁG  VELED??

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 21:23

Kösz, ez jól esett, de mégse megyek. Tudok táncolni (bármily hihetetlen :)), de az ivás nem tenne jót és egy vagyont kéne rám költeni, hogy kapós legyek. A rucik, a cipők, van még valami, arról nem írok, de képtelen vagyok félretenni az árát és fontos. Voltam Ausztriában, hiányzik is néha, akkor más volt, szép volt, jó volt és sokat kerestem. Van a bárnak valami feelingje, amit csak az tud, aki volt ott és jó helyen. Én jó helyet találtam. Hatalmas ház, több szintes, felül a lakosztályom, ahol laktam is meg nappal masszíroztam, lent két bár, egy kicsi és egy nagy, ritka jó főnök, szinte barátok voltunk, jó társaság, semmi balhé.

Este lementem a bárba, ha akartam, táncoltam, beszélgettem a vendégekkel, ittunk, nevettünk, 16 órákat, vagy még többet dolgoztam és élvezkedtem. Úgy jó volt. Aztán lassan elfogytak a táncoslányok, férjhez mentek sorban, kezdett Günter tönkre menni, én meg haza jöttem, mert megváltozott minden. Szerettem ott, az éjszakázás nem látszott, de, ha folyt a pezsgő, az igen, az nem előnyös már nekem. Szép volt, jó volt, buli volt, de kiöregedtem belőle. Maradok. Ezt a palit különben se ismerem.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 20:07

További szépet és kellemesett mindenkinek!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 20:05

Köszönöm kérdésed, már jól vagyok:))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 20:01

Köszönöm!

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen