Szia bélapapa,!!
Pótlom elmaradásom....
Szia bélapapa,!!
Pótlom elmaradásom....
Sziasztok...
Kató nekifogtam neked irni, egy terjedelmes levelet, végéhez közeledvén kékhalálos lett a gép, komolyan megmarom magam... látva a kicsi fiam moslyát még jobban dühöngtem, neked és még egy másik kedves embernek is tartozom egy-két levéllel..Nem tudom lesz -e időm ma irni...pótlom esküszöm....
Ti hogy vagytok??
Szálanként? Az meddig fog tartani?
Sziasztok! Itt is eltűnt a nap, de langyos az idő. Most szálanként húzkodom a szőrt a lábamból (máshol nem merem :)), amíg nem jön vendég. Hasznos elfoglaltság, csak fáj egy kicsit.
Szép napot!
Ma még nem láttam a napot, itt eléggé ködös az idő. Nem tudom mikor jön divatba a dzsungel, de van aki szereti most is.
Csodás napot neked is Katónéni!
örülj ha ott süt a nap.Itt hatalmas a köd......
Szép napot mindenkinek! Vagy jó reggelt? Mi ez a csend itt, kérem? Eljött a hét utolsó munkanapja, gondolom, mindenki vidám, aki nem, annak javaslom, nézzen ki az ablakon! Hétágra süt a nap, tiszta tavasz. Ha még ez se elég, írja be a YouTubera a zsírdalt, hallgassa és nézze meg, főleg hallgassa, aki ismeri, az is! :)Garantált a jókedv utána. (A kakadalt nem merem ajánlani mindenkinek, csak erős gyomrúaknak :)))
Pircsi is csendben hallgat. Hol vagy, drága? Van valamiötleted számomra,hogy ne kelljen többet szőrtelenítenem? Te hogy csinálod, mert én már nagyon unom?! Mikor jön divatba úrja a dzsungel?
Jó éjszakát mindenkinek!
Azért remélem, Bush és Jampec is idetéved, tegnap jót beszélgettünk.
Pircsi, írtam Neked levelet. :) Már nem jössz vissza?
Üdvözöllek Grófom! :)
Szia Pircsim!
Így igaz. Nem olyan sokat vagyunk itt és azt senki se gondolhatja, hogy forró a kilincs, nem is bírnánk. Viszont egymást igen :)
Két vendég között azért van egy kis idő. Vannak,akikkel jókat lehet dumcsizni, akár viccelődni, ez persze nem jelenti, hogy nincsenek személyes kapcsolataink, barátaink, jó ismerőseink, egyszerűen kiélvezzük a csevegést is és ha ritkán is, de születhetnek itt is barátságok, a telefont is meg tudjuk emelni, ha már úgy érezzük, eljött az ideje, aztán alakul minden, vagy nem. Akkor is jó itt! Aki nem tud beilleszkedni, úgyis elmegy.
Szia Bush!
Ugyanazt irhatnám le mint amit Katónéni. egyébként találkoztam már vendégel én is civilben, egy összevillanó tekintet, és egy bólintás enny!
Itt a reggeli köszönés, vagy esti bucsu , szerintem alap, és ez nem jellenti azt ,hogy tengernyi az időnk, de feljövök megnézni a leveleim, és a kis ujjam nem kopik egy köszönéssel:))és jól is esik.. amugy valoban van aki rengeteg idejét itt tölti, de az inkább a férfiak köréből kerül ki, de lehet rosszul láttom..
Szia!
Természetes, hogy házon kívül legfeljebb visszaköszönünk a vendégnek, de sose vigyorgunk rá, ha meglátjuk, akár egyedül van, akár nem.Majd ő köszön, megáll beszélgetni, ha akar, egyébként nem ismerjük egymást. :) Alap.
Szia! Itt vagyok, eddig fiam dolgozott a gépen, délelőtt meg senki se volt itt. Mi újság velem? Hát, a nagy semmi, a mai napot nem szeretem, 4-kor felébredtem csak úgy, alig tudtam visszaaludni, aztán elaludtam, nem győztem kapkodni, hogy végezzek mindennel, de ráértem volna. Volt már jobb kedvem is, de holnapra kialszom. Veled?
Sziasztok, szabad belebeszélni ebbe a családi idillbe? :) Komolyan ez az esti puszika - reggeli jól aludtál? hangulat nagyon teccik, jól mutatja, hogy az oldal összehozza a hasonló embereket (jó értelemben) és azt is, hogy qrvára ráértek ha szabad így kifejeznem magam és valósz. kevés barát van kéznél, ha a netre is van ennyi baráti energiátok... de ez a szívélyes hangvétel melegített engem is oda, hogy elmeséljek egy dolgot, amit szeretném ha kommentálnátok (főleg a lányok). Hát az történt, hogy egyik hétvégén vmelyik marketban összefutottam az egyik hirdetővel, akivel egyébként dumcsiszinten is nagyon jól kijöttem. A baj az volt, hogy nem voltam egyedül, a lányzó elég "plázásan" volt öltözve (köztünk szólva tutajos volt, írtó sexin nézett ki), a lényeg, hogy eccerűen NEM LEHETETT abban a helyzetben nagy haverkodva köszönni neki, pedig nagyon illett volna, nem volt tömeg és hogyismondjam elég face-to-face jöttünk szembe. Szar érzés volt na, és szerintetek hogy lehet kijönni ebből normálisan? Ok, a csajok egy része valósz. fel se veszi, de privátba találkozni és bunkónak lenni genyó érzés volt. Azért írom le, hogy kifejezzem: bocsi lányok, de nem tudok más megoldást. Hozzá kell tennem, hogy a csajszi tök normálisan viselkedett, pedig láttam, hogy megismert, de nagyon jól esett, hogy fapofával kezelt, mintha idegenek volnánk. Azóta még jobban kedvelem. (Hogy lehetne a hirdetésre az IQ-t is rátenni!?!?) Szóval ilyen helyzetekre van jó ötletetek? Mongyuk az is húzós lenne, ha meló közben toppana oda egy lány a VL-ről: mind a kettőnknek színészkedni kellene, elég muris, de savanyú a humora.
sZIASZTOK!!
iTT VAGY KATÓ? MI UJSÁG VELED??
Kösz, ez jól esett, de mégse megyek. Tudok táncolni (bármily hihetetlen :)), de az ivás nem tenne jót és egy vagyont kéne rám költeni, hogy kapós legyek. A rucik, a cipők, van még valami, arról nem írok, de képtelen vagyok félretenni az árát és fontos. Voltam Ausztriában, hiányzik is néha, akkor más volt, szép volt, jó volt és sokat kerestem. Van a bárnak valami feelingje, amit csak az tud, aki volt ott és jó helyen. Én jó helyet találtam. Hatalmas ház, több szintes, felül a lakosztályom, ahol laktam is meg nappal masszíroztam, lent két bár, egy kicsi és egy nagy, ritka jó főnök, szinte barátok voltunk, jó társaság, semmi balhé.
Este lementem a bárba, ha akartam, táncoltam, beszélgettem a vendégekkel, ittunk, nevettünk, 16 órákat, vagy még többet dolgoztam és élvezkedtem. Úgy jó volt. Aztán lassan elfogytak a táncoslányok, férjhez mentek sorban, kezdett Günter tönkre menni, én meg haza jöttem, mert megváltozott minden. Szerettem ott, az éjszakázás nem látszott, de, ha folyt a pezsgő, az igen, az nem előnyös már nekem. Szép volt, jó volt, buli volt, de kiöregedtem belőle. Maradok. Ezt a palit különben se ismerem.
További szépet és kellemesett mindenkinek!!
Köszönöm kérdésed, már jól vagyok:))
Köszönöm!