Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:24

Itt vagyok!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:20

SZÉP ESTÉT KATÓ,ITT VAGY MÉG??

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:18

Szia drágám! Látod? Nem válaszol Neked. Pálnak írta. Hogy telnek szürke hétköznapjaid? Kérdezem azok után, hogy egy jót beszélgettünk. :)

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:15

Sziasztok! Megint bealudt mindenki? :) Megjött jó öreg Katónéni és nincs olvasnivalója. Felháborító!

Gróf Úr, valami egyszerűbbet írj, nem nagyon megy válasz rá. Bevallom, én se értem, miket írogattál, ez Téged persze örömmel tölt el, gondolom. :))) Pircsinek meg nem válaszolsz. Szép! Tudom, hogy Pált akartad visszacsalogatni, de úgy látom, nem jött be.

Nehogy már meghaljon a csevegés!! Van itt téma, ami mindenkit érdekel. Hiányolom még Bélapapát, Busht, Jampecot, Babucit meg akiket kifelejtettem.

Na, mindegy, ma semmi, de remélem holnap délelőttig már lesz itt valaki. Magammal a szobámban is tudok beszélgetni.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 16. 19:02

Jól emlékszem, most nem rég volt itt  Magyarországon??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 16. 18:45

Patanydzsali

más írásmóddal PATANDZSALI, más néven GÓNARDÍJA vagy GÓNIKÁPUTRA  két fontos klasszikus hindu mű szerzője vagy társszerzője. A Jóga-szútra négy könyvében - „Lelkierő”, „A jóga gyakorlata”, „Szamádhi”, „Kaivalja”  - a jógarendszert kategorizálja; ill. a Mahábhásja  munkában egyszerre védelmezi a grammatikus Páninit legfőbb kritikusával és támadójával, Kátjájanával szemben, és cáfolja Pánini több aforizmáját.

Törölt felhasználó · 2011. január 16. 12:13

Szép napot!

Nyugi Pircsi, ez sajnos ezzel is jár, van aki csak szórakozik, de egyszer csak befut a komoly. Kitartás!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 16. 09:55

JÓ REGGELT!!

Nekem nem olyan HU.. de jó,mert Húú,de dühös vagyok az összes  faszverő köcsögre,  bejelentkezik és nem  jön, de MIÉRT??? és  fel vannak háborodva, ha hivószám kijelzést  kér  egy szolgáltató..Gratula nekik, nagyszerü emberek..
Tisztelet a kivételeknek!!!

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 23:01

Bealudt mindenki? Már 70 levelet váltottunk itt meg sehol senki! Mi ez, kérem?

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 21:24

Most épp mailezek vele. Hova lettél?

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 21:16

Nem ismerem. Sose játszom. Most beszéltem a go-go báros ficakkal. Jó fejnek tűnik.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 20:59

A honfoglalón  játszom,ismered  azt a  játékot??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 20:58

Szia Kató!!

Senkiről nem tudok semmit!!Halálra unom magam,  ritkán,de előfordul ilyen is...

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 20:06

Szia Pircsi!

Csak vicceltem, de meggondolandó, jobban zajlik ott az élet, úgy látom. Itt téli álmot alszanak a népek :)

A többiekről tudsz valamit? Vagy hétvégére eltűntek? Már örültem, hogy nődögél a kis család. A család a legfontosabb, a maffia is attól erős :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 10:38

Sziasztok...

Gyerekek ez az idő  egy t...ny, enyhén szólva is,  vagy arra felétek  Kató  jobb??  Olvasom költözöl közelebb hozzám:)))dde  jóóó   személyesen is megismerkedhetünk:))

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:53

Most látom, hogy te is debreceni vagy. Odaköltözöm. Én szívesen elkísérnélek kirándulni, mehetnénk hegyet mászni is, de ott nem nagyon van. Másik lehetőség, te jössz Veszprémbe, itt még a városban is kell hegyet mászni. Lehetne laposabb.

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:37

Szia! Csipesszel húzkodnád te is? :)

Lali42 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 14. 13:33

Sziasztok :)  Katónéni milyen kár hogy messze lax én segitenék mindenben nem szöröznék pussy

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:23

Szióka! Már azt hittem, valami rosszat írtam, azért nem válaszolsz.

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:21

Hamar végzek, ha így megy. 9 percen múlt egy jó vendégem :((( Most pihentetem a lábam, aztán folytatom.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen