Miért? Mit mondott Gróf? Itt sincs már jó ideje.
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:59
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:57
Ebben igazat kell adjak Grófnak, ez nem így működik. Soha nem betegedtem meg ezért. 50 év alatt, eddig 5-napot nem dolgoztam betegség miatt, ebből 2-napot feküdtem.
Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:57
Bolondok ezek? Mit rontasz? Ne is törődj velük, úgyse tudnak mit csinálni, csak a szájtépés megy!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:55
Dehogy költöztem át, csak hirtelen nem tudtam mit tegyek, tudni kell, hogy megkeresett a dorog előljárosága, hogy rontom a város hirnevét, és nyilvánoságra hozzák ki vagyok, ha nem megyek másik városba, tanácstalan vagyok mit tegyek...
Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:52
Átköltöztél Debrecenbe? Nem Hajdudorogon voltál?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:49
A méreganyagok igen.. de a fehérje, az tápláló:))) nem méreg:)) anyag..
Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:44
Igen, áttávoznak a tüszők a másikra :) Én lehet, hogy meggyógyulok, de a partner?!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:42
Egy jó közös izzadással eltávoznak a méreganyagok, minden-honnal!? :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:40
Kedves katónéni pihenj, én sem feküdtem meg a nyavaját, és még mindig érzem, nem vagyok 101-es--
Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:38
Délután elmegyek orvoshoz, ez nem jó. Na de szex?! Ilyenkor? Gondolod, hogy segít? :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:23
Egy pár napot pihenned kellene, mert ez tényleg nem játék! Forró tea, keksz és szex! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 16. 20:52
Én is szarul vagyok, de dolgoztam ma is. Egy normális ember ilyenkor lázasan fekszik, meg szédölög. Azért csak lemegyek a dokihoz, már alig tudok nyelni, nagyon fáj, meg fertőző is, meg szövődménye is lehet. De utálom, kb. 6 éve nem volt.
Tudtam, hogy elolvasod, tényleg felhívtam, beszéltünk, egész normálisan. Így kell és lehetett volna.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 16. 19:16
Tényleg jobb a békesség, karácsonykor meg pláne. Olvastalak, szép munka volt! :) Ne ülj fel mindenféle hergelésre, ez a lényeg. Jobbulást a tüszőre, a fiam ma esett bele, most jártam a patikában. Nem szeretem a pirulákat, de most ráfér egy kúra, pocsékul néz ki.
Törölt felhasználó · 2010. december 16. 09:37
Juj!! Nem is értelek, a sült csótánynál nem lehet finomabb, esetleg a nyers meztelencsiga :)))
Képzeld, betüszősödött a mandulám, eléggé fáj, ha nyelek, most semmit sincs kedvem enni, még kínait se, de dokihoz sincs kedvem menni, pedig ezzel muszáj, még megfertőzök valakit.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 16. 09:17
A reggelik voltak "veszélyesek", mindenféle színes, nyúlós-nyálkás leveseknek mondottakkal. Talán a gőz-gombócok voltak ehetőek, de nem reggel. A pirosra és ropogósra sült csülköket pedig meglocsolták rendesen ánizzsal. Ettünk kígyót-békát medvét, mindenféle jókat! :) A sült bambuszhernyó nagyon finom volt, a csótányt és a skorpiót nem kóstoltam! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 15. 09:38
Mi is behavaztunk! Nagyon szép, csak mínuszok vannak, az a baj. Engem se kérdeztek meg, akarom-e :) Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, ha így rohan az idő. El kéne menni a boltba, de kedvem semmi, inkább nézném belülről a havat. Nem árultad el, mit etettek Veled Kínában. Macskát, vagy kutyát?
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 15. 07:24
Havas reggelt, látok! Pesten voltam tegnap, hideg van most mindenhol. Nem szeretem a hideget, de nem kérdeztek meg így legyen-e! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 14. 21:55
Űdv mindenkinek.
Gondoltam megosztok veletek egy oldalt ami mind nőknek mind nekünk férfiaknak kellemes időtőltést nyújt. Ha érdekelnek szexy webcamos csajok itt a helyetek. A kedvenc oldalam, és maximálisan ólcsónak tartom érdemes bekukantanni többször :) Szép és kedves lányokat találni az oldalon és elég bevállalossak is a topp macák :) Sőt van olyan nő aki vállal élőt is , és én már egy kettővel voltam is :) Felejthetetlen élmény az 100% :)
TÖRÖLVE
Üdv nektek.
Ryan
Törölt felhasználó · 2010. december 14. 20:20
Jó estét!
Lefagyott a géped? :) Jajj, nagyon hideg van itt! És arra, ahol Te jársz?
Mit etettek Veled Kínában? Csak érdekelne.
Pusssz
Törölt felhasználó · 2010. december 13. 20:50
Lehet, hogy igazad van, kicsit megviselte az emésztésemet a "kínai" kaja, még most is csikar a hasam. Kutyát, macskát nem eszem!! :) A szexet jól bírod! Nincs izomlázad? A maillel kapcsolatban kösz, nem nézem meg :) Amúgy se szoktam az ilyeneket.
Jó éjt Pál, jó éjt Magyarország!