Nem kell, meg frigid is vagyok má itten :D
Kölöktő meg ne féjjé!
Nem kell, meg frigid is vagyok má itten :D
Kölöktő meg ne féjjé!
Gróf Úr, látom csak benézel néha. Azon filózok, mi lenne, ha a legújabb nickem Gróf Kurátorova lenne? xD
Kedves pircsi,
van egy *** moderálva *** is beszélgetési lehetőség. Kíváncsi természet vagyok, olvasgattam. Értelmes lányok értelmes beszélgetései bármiről.
Beszoktam kicsit, és már az első nap után kaptam a visszajelzést "Örülünk neked!" :) Így is lehet, most is inkább odamegyek be, csak ezt akartam tudatni. Moderálnak amúgy ott is, csak nem nagyon kell.
Oda is beírtam az örömömet, dőltek a válaszok, ott együtt örültek velem/velünk, vki, akit szeretek meggyógyult a rákból.
Hirdetők egymást támogatják lelkileg, ha kell, együtt örülnek a másikkal, az áskálódót nem tűrik. Jó ott lenni, és érdekes, ott senkinek semmi baja velem, nem h minősítgetnének. Talán azért vagyok OTT én is kedves, más, mint itt.
Amúgy köszönöm, hogy velem örültél újabb minősítés helyett! :D
Az értelmes srácok meg a chatről a skype-omon, ott lazán lehet komoly dolgokról is beszélgetni, meg hülyéskedni is.
Én további kellemes köszöntgetést kívánok, a szifilisz meg nem terjed orális úton. Ez is érdekes téma volt.
Szia
Helló
Szia
Sziasztok :)
Mert hogy? Már meggondolatlan is. Még mi nem?
Te Hexe nem vagy lelketlen csak meggondolatlan......irhatnám miért,de minek........?????
Mi történt? Hexe sír, az öröm könnyei ezek. A legjobb barátom legyőzte a tüdőrákot. Szinte mindenki elbúcsúzott tőle, csak a családja, talán a barátai, és én nem. Úgy 3 órája beszéltünk, még fáradt, de már nevet, a humora is a régi, és addig bírta a beszélgetést, míg egy köszönömmel el nem sírtam magam. Boldog vagyok, sírok, és sírok, és nevetek. Megcsinálta, kibírta, az Ő érdeme. Közel 1 év borzalom,amit kibírt, értünk. A szeretet ereje csodákra képes, és az élni akarás.
Ha csak EGY ILYEN barátod van, már érdemes élned, és boldog vagy.
Már csak halkan mondom "Köszönöm, Istenem!" :)
Októberben már át is ölelhetem, akkor fogok csak sírni igazán. Megcsinálta, végig csinálta.
Most sírok, és mosolygok tovább, én a lelketlen Hexe. :)
A hangulat jó, a zaj folyamatos, fiam utálja a macskákat, én se lelkesedem értük, kutyát nem tarthatok, mert szőrös, ha meg legyalultatom, hogy nézmáki szegény. Most az alligátorteknősben gondolkodom, csak azzal az a gond h az én lábamat is leharapja.
Azért én inkább a madárcsicsergést hallgatnám, mint a mentőket, meg a motorosokat (éjjel 2-kor is!)
Még állok, csak kicsit szédölögve, de eljön a mi időnk, jön haza szegény cimbi a nyaralásból, azt mondta, Marokkóba kell utaznia nyaralni.
Bevállaltam volna helyette, de a felesége ragaszkodik h a család együtt nyaraljon.
Jövő héten már "Majd alszom én..." ismered a nótát. :)
Szia pircsi :)
A helyzet változatlan és változó. Mikor milyen a hangulat :D
:PPPP Én bár a belvárosban vagyok szinte, de engem meg ez a folyamatos madár csicsergés akaszt ki. Néha hangosabbak mint a mentő :S Itt hajnal kettőkor is úgy hepajoznak bele lehet süketülni. Még a telós beszélgetésekbe is bele tudnak kavarni :D
Am én most nyugiba vagyok, már amennyire tudok. Mert lett két tündéri cicám csak épp akkor tündérek ha alszanak. Amúgy meg égedelem mennyire rosszak tudnak lenni :DDDDD
Sziasztok!
Mi ujság erre?Ritkán járok ide,bizonyos okok miatt:))de elég átolvasni bennetket!!
Dark Angel!
NEM VAGYOK MORCOS, MEG KÖTÖSZKÖDŐS!!! Na.
Migrénem van 7. napja, meg 10 és fél hete nem aludtunk, a decibel, főútvonal,
éjjel-nappal robaj, robaj. 3 hét után már 3 évet bekínáltam az életemből 3 perc csendért.
Már nem sok van vissza, új hely ledumálva, végre alszunk, számoljuk,a napokat.
Jóság lesz. Amúgy a hülyeség szokott dőlni belőlem, csak má érted.
ALUDNI AKARUNK!!!! CSENDET! Borzalom, letépjük a fejünket már mindketten.
Nekem elég az a fotó is xD
Menekültem ki.
Igen! Nagy a hasonlóság!? :)
..és a feltűnési viszketegség hajaz? XD
Pipa is jól szörcsög már? -'
Bementem a magyarlányokba. Ki néz velem szembe?
GERONADZÓ MÁRIA!!!Jáj, more..
Tessék, Téged is kimoderáltak. Mit írtál?
Nem tudom, kimoderálják-e ezt is. (?)
Az APEH új neve NAV. Nemzeti Adó és Vámhivatal, vagy mi?
Más a neve a gyereknek.
Van téma, tessék. Holnapra törölve (legkésőbb hétfő)
Szia! HA parázol akkor naturt ne kérj.
Az nagyban függ a lánytól túlnyomó részben nem vállalják be, de ez szimpátia alapján azért mehet. Ők is látják érzik hogy ki az akinek a natúrt meg lehet csinálni, és nem kapnak ők sem tőled el semmit! Pár csaj van csak ak a naturt végig is vállaja és le is nyeli..... na attól ne félj, főképpen ha fiatal.... :-) i Nekik nagyobb a gyakorlatuk ebben mint neked. De ha elég sokat tapasztalsz jót rosszat akkor saját magad is rájössz melyiktől NE kérjél ilyent még ha előtte telefonon meg is beszéltétek. Mondjuk én nem egyszer voltam úgy hogy már az ajtón sem mentem be mert annyira más volt mint a képen , vagy mást mondott magáról korban stb..... nos az akár fizethetett volna is akkor SEM megyek be az ajtón sem, nemhogy mást...... hát ennyi!
hello
szia
sziasztok.
Sziasztok! Most voltam másodszor lánynál, szóval még eléggé kezdő vagyok a témában.. :) A mostani lánynál az ***moderálva*** benne volt a natúr francia is. Igazából akkor nem is gondolkoztam rajta, de utána egy kicsit ráparáztam, és utána olvastam, hogy bizony így is szép dolgokat (tripper,szifilisz) el lehet kapni. A kérdésem az, hogy itt van-e olyan, aki járt már így? Mennyire tartsak ilyesmitől? Előre is köszi :)