Welcome!
Ejnye-bejnye, így visszakozni ilyen gyengus indokkal. XD Vagy ez is csak egy kapaszkodó volt?
Ami a lényeg, hogy vékony jégen táncolsz Megbocsájtó Uram. Nem tudod eldönteni, hogy hova is lépj. Tudom, hogy felüdülés velem beszélgetni, viszont barátnédet sem akarod "elhagyni", de nyugodtan állj ki mellette teljes vállszélességben, a véleményem úgysem változik. Egészségedre. És nem csalódásként élem meg a dolgot, hanem qrvára bosszant, és a kettő nem ugyan az. Ha a postásom is elbaszná a leveleimet (tudom, kicsit sántít a példa), akkor rá is mérges lennék, bár nem volt közöttünk semmi ... És ami a legfontosabb, hogy én a fiatalabb korosztályt szeretem, de mély érzelmeket nem fogok/tudnék senki iránt táplálni, pláne látatlanban.
Abban pedig nincs semmi ciki, hogy te ilyen vagy. Később, tizen-pár év múlva lehet, hogy én is ilyen megbocsájtó leszek, de nem vagyunk egyformák. A fölösleges személyes kapcsolat fenntartásáról igazad van, de akkor anno miért akartál MT-találkozót szervezni? Na szerintem AZ igazán felesleges lett volna.
Piacvezető még lehetsz bizonyos dologban, de ahhoz természetesen a piacon kell lenni/maradni, és serénykedni buzgón. :-)))
Ne félj, egy darabig fogom a kezed, míg Hexe barátnéd visszatér, hogy ne érezd magad egyedül és elveszve ezen a nagy fórumon. De sajnos megbüfiztetni nem tudlak.
Üdv