Beszélgessünk...

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 27. 19:29

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat! Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet...... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam.....S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem! Csakis ez után ítélkezhetsz rólam, felettem! Akkor mondhatod, hogy ismersz...!"

Tehát jól gondold meg ember,mikor kérdeznek, mit válaszolsz!

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 27. 14:09

Azért aki nagyon akar bármilyen beírásba bele tud kötni.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 27. 13:59

Ja! Azt elfelejtettem hozzáfűzni; kinek nem inge, ne öltözködjék! :))))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 27. 13:50

Szia Kedves!

"Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!"

Pontosan, a többiekből (is) az váltotta ki azokat a dolgokat, amiket kiváltott, hogy ennek a mondatnak mindenkire érvényesnek kéne lennie, nem? Mert az nem megy, hogy mondjuk te folyamatosan pálcát törsz mások felett, de közben azt figyelmen kívül hagyod, hogy te magad milyen is vagy...

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 27. 12:37

Ez már inkább az állatvilágra emlékeztet!

Egy kis vérszag és jönnek a hiénák. Csak ők a fennmaradásukért teszik, míg itt sokan kedvtelésből.

Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 27. 12:23

Tiszta dél ameriaki szappanopera ami itt megy, épp csak a nevek mások.....

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 27. 10:01

Welcome!

Ejnye-bejnye, így visszakozni ilyen gyengus indokkal. XD Vagy ez is csak egy kapaszkodó volt?

Ami a lényeg, hogy vékony jégen táncolsz Megbocsájtó Uram. Nem tudod eldönteni, hogy hova is lépj. Tudom, hogy felüdülés velem beszélgetni, viszont barátnédet sem akarod "elhagyni", de nyugodtan állj ki mellette teljes vállszélességben, a véleményem úgysem változik. Egészségedre. És nem csalódásként élem meg a dolgot, hanem qrvára bosszant, és a kettő nem ugyan az. Ha a postásom is elbaszná a leveleimet (tudom, kicsit sántít a példa), akkor rá is mérges lennék, bár nem volt közöttünk semmi ... És ami a legfontosabb, hogy én a fiatalabb korosztályt szeretem, de mély érzelmeket nem fogok/tudnék senki iránt táplálni, pláne látatlanban.

Abban pedig nincs semmi ciki, hogy te ilyen vagy. Később, tizen-pár év múlva lehet, hogy én is ilyen megbocsájtó leszek, de nem vagyunk egyformák. A fölösleges személyes kapcsolat fenntartásáról igazad van, de akkor anno miért akartál MT-találkozót szervezni? Na szerintem AZ igazán felesleges lett volna.

Piacvezető még lehetsz bizonyos dologban, de ahhoz természetesen a piacon kell lenni/maradni, és serénykedni buzgón. :-)))

Ne félj, egy darabig fogom a kezed, míg Hexe barátnéd visszatér, hogy ne érezd magad egyedül és elveszve ezen a nagy fórumon. De sajnos megbüfiztetni nem tudlak.

Üdv

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 08:29

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 08:26

“Ha szót akarok érteni valakivel, az előzőleg rendelkezésemre álló idő egyharmadában önmagammal foglalkozom, s azzal, hogy mit fogok mondani neki – kétharmadában pedig róla gondolkozom, s arról, hogy mit mond majd ő.” (Abraham Lincoln)  !? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 27. 07:48

Tisztelt Moderátor Úr!

Azért a véleményem leírhatom, vagy a cenzura elé kell térdepelnem!? :)

Egy gimasz sem látszódott képes felemen! :-)

Megértük a tizenegyedik feltámadást a "Nagy-halálból!?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:40

Kis-csikó!

Olvasgatás helyett állj talpra!

***moderálva***

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:20

Akkor te nem elég, hogy olvasni szoktál, hanem még idézni is tudsz?

Erre senki nem számított :-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:15

Content filtert már réges-rég alkalmazni kellett volna.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 26. 22:12

Min csodálkozol?

XD

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 19:02

“A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.” (Anthony Robbins)

Vertigo01 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. február 26. 18:55

Halihó!

Linda újra hirdetni fog, viszont innentől nem láthatja a vl fórumot, content filter csodákra képes. Meguntam, hogy pár ***moderálva***. Nyugodtan lehet írogatni, a fejetek tetejére állhattok, akkor sem fog látni semmit, ezt csak én kapcsolhatom ki. Engem meg kurvára nem érdekel a***moderálva***
Annyit azért megjegyeznék, személyeskedést mellőzve: talán én látom rosszul a dolgokat, de milyen "férfiak" azok, akik egy 45-50 kilós nő basztatásában élik ki magukat, egy ilyen oldalon (és annyira szívükre véve a dolgot)? Költői kérdés volt. :D Biztos unalmas az élet arrafelé, de én pl olvasni szoktam, ha unatkozom. Lehet ki kéne próbálni, ragadna egy kis értelem. :DDDDDDDD

Linda fia

Törölt felhasználó · 2012. február 26. 18:09

Valahogy úgy. Szerintem időnként szükséges valami (vagy valaki) új téma, akivel egyet lehet érteni, vagy lehet bírálni. Pláne, ha vélhetően okot ad arra, hogy elég élesen is meg lehessen ezt tenni. Akkor aztán van pörgés! Csak tudnám, mit jelent az "XD"!?

- "Szabotázs! Istenem! Az meg mi a túrót jelenthet?

- Meg kell erősítenünk az őrséget, Uram!

- Nem, nem, nem! Az a szó, hogy "szabotázs", mit jelent?"

Kb. így ennyire értem az "XD"-t.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 17:59

Mindenkinek lehetnek jobb napjai!? :)

Törölt felhasználó · 2012. február 26. 17:56

Érdekesek vagytok. Mindkettőtöket intelligensebbnek tartalak magamnál a hsz-eitek alapján már régóta, és ez most is így van. Éppen ezért csodálkozok kissé (vagy nagyon) rajtatok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 16:05

Nagyon tetszett...!  :)  " Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. "  ...pedig mennyire igaz! XD

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen