Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. február 26. 17:56

Érdekesek vagytok. Mindkettőtöket intelligensebbnek tartalak magamnál a hsz-eitek alapján már régóta, és ez most is így van. Éppen ezért csodálkozok kissé (vagy nagyon) rajtatok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 26. 16:05

Nagyon tetszett...!  :)  " Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. "  ...pedig mennyire igaz! XD

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 25. 22:36

Én beszéltem Vele 2010. Szeptember végén telefonon három percet, mint érdeklődő a szolgáltatás rejtelmeivel kapcsolatban.

Ezt le is írtam a fórumban. A hangja, hangsúlya és "modora" nagyon beszédes volt. Annyi elég volt örökre! :)

De ezeken túltettem magam nagyon sokáig. Sokat kellett tennie azért, hogy idáig eljussunk!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 25. 22:15

Welcome!

Ugye, hogy számos dologban igazam van. Thx. A többit meg gondold újra! XD

Lojalitásból a leveleket küldte, nem lefeküdt a lábtörlődre. Az már hamarabb volt. Viszont az, hogy én itt holmi virtuális barátság kudarcot élnék meg, az erősen sántít. Egy ilyen kapcsolatot véletlenül sem lehet barátságnak nevezni. Nem adtam, nem kaptam semmit, nem is vártam el semmit. Nem kell belemagyarázni lelki dolgokat, sokszor leírtam már, hogy nálam a levélátküldés csapta ki a biztosítékot, és pont. Te lehetsz megbocsájtó, pátyolgathatod a lelkét, megmagyarázhatod, hogy te adtál rá okot, stb. stb., de én csak a sunyiságot látom ki belőle. Van, akiben pozitívan, van akiben negatívan csalódunk, ti két jó példa vagytok erre. És azt is leírtad, hogy csak a kettőnk dolga lett volna ez. Ott a pont. Csak azon gondolkozz el, hogy FORDÍTOTT esetben te hogy reagáltál volna. És nem kell a megbocsájtót játszani, mert az már életszerűtlen lenne.

Az ominózus levéllel kapcsolatban megtettem anno december azt a lépést, amire sztem nem is számítottál volna, de az árral szemben egyedül kell úsznod. Én nem tudok mentőövet adni. És ezt azért ne is feszegessük tovább, mert azért egyéb kitalációk is elhangoztak a viták során. Ugye.

Bölcsességedet dícséri, hogy te soha nem beszéltél vele személyesen. Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. De ebből biztosan mások is okultak.

Üdv

Törölt felhasználó · 2012. február 24. 22:01

Jó éjt! :D

Törölt felhasználó · 2012. február 24. 20:52

Ezeket miért is kellett modira küldeni?

Pálpusztai bemásolhatja, amit én írok??

Törölt felhasználó · 2012. február 24. 20:29

Nos?

Törölt felhasználó · 2012. február 24. 19:47

Te hol is lebzselsz? XD

igaza volt Grófnak, utánam tényleg nem lesz soha néma csend, pedig észrevehetnétek, te is, hogy próbálják már néhányan befejezni a Hexe témát. Elhiszem, hogy nem örülsz nekem, de azt se tudom, ki vagy, mi a bajod. Neved: Senki.

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:50

Megy a nyuszika és a medve az erdőben, a nyuszika egy tóhoz ért, a róka meg egy kicsit a villanyszereléshez…

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:46

Euronics üzletlánc egyik áruházában:
-Hello, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
-Béla baz*meg gyere ki, itt van valami elmebeteg aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:41

Párzási időszak révén a gyíklány rohanna át a fiúkhoz, de az útját vasúti sín keresztezi. Jön a vonat és levágja a farkát, sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé.
Eltelik egy év, kinő a farka megint, rohan a fiúkhoz, jön a vonat levágja a farkát. Megint sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé. Megint eltelik egy év, és kitalálja, hogy a farkát a lába közé kapja, úgy fut a fiúkhoz. Jön a vonat, levágja a fejét.
Mi ebből a tanúság?
Ha nőnek farok van a lába között, elveszti a fejét!

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. február 24. 14:33

A beszélgessünk cím helyett inkább már a " Szájkarate " cím illik ide.

XD

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 24. 12:36

Eddig az volt a bajod, hogy nem vagy Fehérváron nincs vendéged. Na Fehérváron vagy. Akkor dolgozzál és ne itt lebzselj !

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. február 24. 12:32

Veled az a legnagyobb baj, hogy az életben nem fogod észre venni mi a baj!

Hattyú halála 25. fejezet 15. szín. Majd jön a főnixi feltámadása és folytatod ott ahol abba hagytad anélkül, hogy tanultál volna a hibáidból mert szerinted mindenki csak rosszat akar neked és műveletlen tuskó hozzád képest, pedig ha csak egy kicsit is elgondolkoznál a dolgokon rájönnél, sok normális EMBERT martál már el magad mellől a tökéletest keresve, a felsőbbrendűségedet hirdetve, ezzel téve nevetségessé magad!! Ha nem vagy az, márpedig olyan nincs, ne kersed, hanem fogadd el azokat akik jóhiszemmel állnak veled szembe és megbíznak benned.

Tudod a bizalom nagy kincs és ha egyszer elveszti valaki nehéz munka vissza szerezni sőt olykor lehetetlen!

Bár tudom újra jön majd, hogy egy ilyen nő mint én, mit is merek képzelni magamról, hogy egy magadfajtát meg merek szólítani. Mert eddig ez volt. A remény hal meg utoljára és csak remélni tudom gondolkozol mielőtt erre bármilyen választ adsz. De azt hiszem a legjobb az lene ha semmit nem írnál erre!!!!!!!

Gondolkozz hisz ennyi idősen tőled az ember már elvárná! Vagy hidd te vagy a legjobb de akkor mutasd meg te vagy a főnök és a spanyol viasz is tőled származik! Bizonyíts de ne szájtépéssel, lenézéssel és veszekedéssel. 

Már mondtam ezt a fórumot is sokan olvassák és mikor nem verted itt a nagymenőséged akkor is pörgött senkit se érdekelt más nyomora. Maradjon is meg ez az oldal annak ami. BESZÉLGESSÜNK és ne veszekedjünk vagy tulajdonítsuk ki saját privát mág is nyilvános fórumnak!!!!!!

Lehet elküldeni, lehet elítélni, lehet moderálásra küldeni, de nekem ez a véleményem!!!!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2012. február 24. 11:26

Még mindig jobb, ha röhögnek rajtam, mintha sajnálnak. :)

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 24. 09:26

Remélem is :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 24. 08:24

Sziasztok!:)

Én nem reagálok erre semmit, mert felesleges. Csupán egy dolgot tettem, elmondtam pár havernak, hogy ha azt akarják, hogy legyen egy jó napjuk, olvassák el ezt a hszt.

Nos eddig 2 smst kaptam, mindkettő írója saját elmondása szerint fuldoklott a röhögéstől, miután elolvasta!:)

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 23. 23:21

Vigyázz,mert szavadon(is)foglak:))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 23. 22:32

Bizony hogy túl!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 23. 22:31

Rosszal kezdtél! Hexe kinyírhatatlan!

Egy kérdés: ki az a már 4 faszfej???

:-)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen