Komolyan, ez már vicc. A temetésemen is ott lennétek?
Túléllek benneteket!
Én vagyok beteg! XD
Komolyan, ez már vicc. A temetésemen is ott lennétek?
Túléllek benneteket!
Én vagyok beteg! XD
No, akkor hölgyem!
Hirdetésedet lehet, hogy megint törölted 1-2 hétre, de ez úgyis csak átmeneti állapot... Kis durca után újult erővel visszatérsz megint - engem nem fog zavarni - akár egy új névvel. Javaslatot tehetek? Üstökös, vagy inkább a Bumeráng találóbb. XD
És akkor most az engem érintő dologról. Személyednek túl nagy jelentőséget tulajdonítottál a köztem és nemesember között dúló "vitában". Miért is kellett volna a segítségedet kérnem ebben az" óvodás szintű forradalomban"? Sosem kértem, én mindig tartottam magam a nézetemhez. Te viszont úgy telefonba, mint itt a fórumon tücsköt-békát rámondtál, néha alpári stílusban "osztottad", majd mikor szinte csak ő maradt a fórumon, aki szóba állt veled, meghasonultál, és pincsi kutya módjára a lábtörlőjére feküdtél. Erkölcsileg totálisan megbuktál, és hidd el, ezt más/ő is látja. A levelekkel is csak lojalitásodról akartad meggyőzni, úgymond: "lefizetlek, hogy a barátom légy". Sőt, új nick jutott az eszembe neked: Titanic. Találó?
Milyen szarkeverés folyt a háta mögött? Semmilyen. Nincs összeesküvés-elmélet, csapdaállítás, csak te fontoskodtál. Majd te megvéded :-)))
Ha jobban elolvasod a levelet, akkor látod, hogy semmi olyan nincs benne, ami a fórumon ne lett volna leírva! Semmi személyes, vagy titkos dolog. Általános dolgok, feltételezések, találgatások. Úgyhogy tényleg ment a szarkeverés, de sajna a keverő a te kezedben volt/van...
Lényeg a lényeg, én nem hazudok, neki is, meg neked is leírtam a véleményem, és le fogom ezután is. Több pasas meg egyáltalán létezik, aki szóba áll veled??? Kérdéses...
Pircsin meg van mit bántani, ő nem fog veled oldalakon át vitázni. Ideális támadási felület, ugye?
És biza' jó kis téma lettél itt a fórumon.
Ahogy egyszer írtad: hadd pörögjön...
Hexe drága te nemes egyszerüséggel bolond vagy..:D de én el vagyok rajta :DDDDD csak így tovább háá:DDDDDD
Kedvesem!
"A hirdetésemet töröltem innen" ... hányszor olvastuk ezt már! :)
"Hova lett a kis szűz Leila hercegnő masszözke?" ... az is én voltam!? :)
"Cél elérve, én nem vagyok" ..mondom, hogy én!? :)
"Senkit nem sértegettél itt" ...ez így igaz!
"egyedül engem kurváztál le" ....ez nem igaz! Te voltál, aki saját Magadat jellemezted így és számoltál be tetteidről nyilvánosan.
"a fiamat sértegetted nyilvánosan" ...ez nem igaz! Ő verte itt Magát egy párszor! XD
"mocskos leveleket írtál, arra ment a neked való válasz" ...ez sem igaz, Te jelenkeztél be, s küldtél képeket Magadról, amit nem kértem soha.
"Küldetésed véget ért" ...ez sem igaz! Az a mániája, hogy a***moderálva*** küldtek ide engem, hogy álruhában megkeserítsem az életét! :)
"Lementem, mint hirdető" ...hányszor is mondtad már ezt?
"De a szemtelen pofád még mindig jár. " ...írogatok, ha kiérdemled és ha osztásra adod buksidat! Én nem használok ilyen kifejezáseket! XD
"Örömmel tölt el, hogy még mindig ennyire fontos vagyok" ...nem Vagy fontos, " de értünk hozzá, szeretjük is csinálni!" :)
" Nincs más témátok? Szánalom." ... egyszerűen imádunk! :)
Na majd meglátogatlak, aztán csinálunk jó képeket :D
ohh köszi:)
Egy tucat képből kettő ami így-úgy sikerült.
Jól sikerültek :)
Nem "dicsekszem" vele:)
HEXE!!!
Te miért bántasz engem folyamatosan??
Ditke!
Hát vannak új képeid? És nem is mondod?
Rendben :)
Igen..még mindig ott vagyok...tudod nem vagyok az a költözős fajta:)
Ha úgyis régen voltál...várlak szeretettel:)
Azt tudom, hogy Nyíregyen. De még mindig a ***moderálva***, a fagyizó környékén? :)
Az az igazság, hogy már nem mostanában voltam nálad.
Én mindig ugyanott..Nyíregyen.
Azt hittem már voltál nálam.
Nem keversz valakivel?:)
Merre rendelsz éppen kedves Ditke?
Jézus, te beteg vagy..., mindig más a hülye te sose...
Szia Császár!
Örülök,hogy minden rendben.
Amikor szeretnél:)
No, akkor uraim!
A hirdetésemet töröltem innen, nehogy kiszúrja valakinek a szemét. Hova lett a kis szűz Leila hercegnő masszözke?
Csak addig volt itt, amíg én? Megnéztem a számlájóját, amit ugye sokan nem néznek, én viszont a részleteket is.
Hirdetés feladása november10-15 között, már nem emlékszem. Január közepéig nem volt a Masszázsban, figyeltem naponta, kik vannak fent. Hol is dagadt fel a számlálója 18000 fölé? :) Aztán most eltűnt, 1 napot volt fent. Két napja sehol. Cél elérve, én nem vagyok.
Elgondolkodtató.
Pál-Pusztai! Mivel tartozol te nekem?! Senkit nem sértegettél itt, egyedül engem ***moderálva*** le, a fiamat sértegetted nyilvánosan, mocskos leveleket írtál, arra ment a neked való válasz. Ha te így, én is. Egy jelentéktelen senki vagy számomra, inkább sajnállak, mint utállak.
Küldetésed véget ért. Lementem, mint hirdető. De a szemtelen ***moderálva*** még mindig jár.
Ilko drága, konkrétan szintén egy nagy nulla vagy számomra, a jópofizást nem én kezdtem veled, te választottál ki magadnak. :)
A szád neked is jár, tehát te is egy ***moderálva*** vagy.
QCp! A mailek azért mentek át Grófnak, mert úgy gondoltam, tudnia kell a szarkeverést, ami a háta mögött folyik. És igen, azon dirciztál be, hogy nem veszek részt ebben az óvodás szintű forradalomban Gróf ellen.
Lényeg a lényeg, mind hazudtok. Több pasast itt nem tudok, akit "megbántottam" volna. Ők a többség, a normális Férfiak.
Pircsike. Na, azért annyira nem kell védeni azt az "ártatlan, érzékeny" lelkét. Csak beszélgetni kell lányokkal, férfiakkal a chaten.
Folyamatosan balhézik. Először kitalálta, hogy fiam Alex, most Nimród, akiről fotóm van, levelezünk, telefonon hallom, hogy tényleg férfi, kitalálta pircsike, hogy nő. Állítólag egy nagy hisztiről maradtam le. A lányokat is kóstolgatja, osztja. Ez már nem az én dolgom, majd a lányok lerendezik.
Örömmel tölt el, hogy még mindig ennyire fontos vagyok, hogy oldalakat kell rólam írni. Nincs más témátok? Szánalom.
Szia Ditke.
Köszi jól vagyok, velem minden rendben.
Mikor látogathatlak meg kisasszony? :)
Szerinted? XD