Szia Gróf! :)
Végigolvastalak, köszönöm, Te vagy, aki mindent, vagy majdnem mindent megértettél, és érzel.
A múlt a múlt. Mi jókat beszélgettünk, ordenáré módon osztottuk egymást, sokan nem értik, mi van köztünk.
Semmi, csak érezzük egymást, még így az éteren át is.
Nem tudják hova tenni a mi kapcsolatunkat, ami nem személyes, mégis van,és talán marad is.
Mindkettőnket sokan utálnak, mert nem ismernek, és nem éreznek bennünket. Mi viszont egymást már rég.
Te valóban ismered a Nőt, ez sok írásodból átjött, de persze ez az oldal nem erről szól.
A privát életben másként működnek a dolgok, és Te vagy aki azt is ismeri, függetlenül, hogy ebben a műfajban is rendesen otthon vagy.
Nagyon jókat tudnánk mi élőben beszélgetni, nem vagyok benne biztos, ha a közeledben lennék, ez már nem rendszeres lenne mondjuk egy kávézóban, séta közben, vagy bárhol.
Sokszor felmegyek a chatre, ha normális embereket találok, maradok, ha nem, lépek, mint ahogy innen is fogok ezután a hsz után.
Csak Neked írtam most, senki másnak.
Nekem holnaptól egy új élet kezdődik sok minden után, végre az amire vártam.
A chaten viszont megtalálsz (holnaptól 29-ig nem), de utána két hétig igen, aztán újra nem...:)
Ha gondolod, várlak ott, kiiktatva mindenkit, talán jókat tudunk dumálni értelmes dolgokról, mert ebből a világból nekem tényleg elég.
Ez nem az enyém.
Megtalálsz, ha akarsz, és én tényleg kíváncsi lennék élőben Gróf Kurátorra, Brockyra, szexmentesen. :)