Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 18. 08:49

Helló!

Ezzel semmi gond szerintem. a gond azzal van, hogy amiket írt, azok kőkemény általánosításokat tartalmaznak, de azt hiszem ezt te is tudod! Azt pedig én pl személy szerint nem fogom hagyni, hogy olyanokról írjon enyhén szólva is negatív dolgokat, akiket ismerek, és tudom, hogy tisztességesek, és nem szolgáltak rá erre! Sokkal többen olvassák ezt a fórumot, mint gondolnád, és bizony vannak akiknek ez nagyon rosszul esik. Még ha nem is írnak ide be, mert nem mindenki vállalja fel a konfrontációt. (Mint mondjuk én.) És innentől kezdve bizony van köze pl a pécsi fórumhoz is ezeknek a beírásoknak, mint ahogy az összes másik város fórumához is. (Ezt csak arra a vádra írtam, hogy miért is írok ide, és nem inkább oda.)

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 17. 17:53

Nem megsértődni és viharosan kell távozni egy-két bejegyzés miatt. ( amelyekkel egyet értek én is )

Ezt már többször átéltük az elmúlt évben.

Érdemes elolvasni és elgondolkodni mások írásán.

Tudom, csak bennem van a hiba, de nem süllyedek le arra a szintre.

Nem lehet véletlen, hogy ennyi és ilyen válaszok érkeznek, de kultúrált formában.

A reakcióid ilyenkor Önmagad minősítik, ezt nem kell taglalni.

Próbálj meg néha nagy levegőt venni, elszámolni tízig római számokkal, az sokat segíthet! :)

szopatok · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. október 17. 13:51

hello

vélemény érdekelne ezekről a nyíregyházi lányokról: Elena , Szandra , Letti

köszönöm

Törölt felhasználó · 2011. október 17. 13:33

Na, itt és most ELÉG!!!

Lemegyek erről az oldalról is.

Tessék. Legyetek boldogok.

Be se nézek többet.

A fene azt a nagy pofátokat, én baszom a szemeteket??

Jó baszást! Masszőrök!

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 17. 12:46

...na ezért tart itt az országunk sajnos!

Még Trianon hiányzik, de oklevéllel és több éves gyakorlattal az is megoldható!?

Szegény Görbe Nóra, ha ezt akkor tudta volna! :)

Törölt felhasználó · 2011. október 17. 10:35

Kics Angel!

Én nem hozzád szóltam, mikor Te kezdtél kötni velem.

Ez az én vérmérsékletem, sajnálom. :)

Senki, én se írtam, hogy nem írhat ide bárki, mert én itt vagyok.

Gróffal van még egy közös vonásunk, lepattog rólunk minden, amit ismeretlen nickek firkálnak.

Én sokkal hamarabb lemegyek innen, mint TE. :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 10:19

És ide is leírom, nemcsak emailben. Bármit írtam, és esetleg fogok még, ez nem jelenti azt, hogy nem tisztellek téged!
Amit írok, csak és kizárólag a hszaidnak és a stílusodnak szól, de nem az embernek, aki mögötte van!

Törölt felhasználó · 2011. október 17. 10:12

"se nem normális se nem admin aki itt van"

Hanem? Az adminnal mi a bajod? Megsértett?

Akkor miért is vagy itt? Remélem, olvassa ezt is. :)

Törölt felhasználó · 2011. október 17. 10:05

Igen, "beszélgetünk" :)

Bocsika

Törölt felhasználó · 2011. október 17. 10:04

Írjál még! :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:43

Ez tetszik!!!:DDDD

Szóval bizonyos szavak tiltva vannak? Najó, akkor nem erőlködöm!:DDD

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:39

Azazhogy ahol dolgozom!:DDD

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:29

Oppsz az elfoglalt vagyok, nyilván az akart lenni, ahol dolgozom!:D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:26

És még valami, nyugodtan kiírhatod ide a nevem, meg a cég nevét is, ahol dolgozom! Sose gondoltam volna amúgy, hogy ez a beírásom valaha is meg fog történni, de ez van, mint ahogy azt sem, hogy ez idáig fog fajulni, de vannak dolgok, amikkel sosem fogok egyetérteni.
Olyat kapok, hogy leég a hajam? Csak tessék, egész nyugodtan, engem ugyanis elsősorban azoknak a véleménye érdekel, akik fontosak nekem, és akiknek fontos vagyok! Ők kedvelnek, és ez nekem elég. És ha te osztasz itt, (ami szíved joga amúgy), nem rólam lesz meg a véleményük, hanem rólad.

De írhatsz a cégesre is, válaszolni fogok neked, de azt ne várd, hogy hasonló stílusban, mint amit tőled kaptam!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:02

Támadj csak, látom ehhez értesz. A lényeget úgy vettem észre nem sikerült felfognod. De akkor leírom érthetőbben, az, hogy valaki a testét árulja, ugyanolyan szakma, mint hogy
valaki masszíroz, vagy hogy valaki könyvel. Az embereket nem ezalapján kell megítélni.

De vagdalkozz csak, most már tudom, hogy te ilyen vagy és nem is változol meg soha. Azt hiszed érdekel , hogy minek tartasz? Én nme általánosítok, addig nem írok senkiről semmi rosszat, amíg meg nem ismerem. Téged sem bántottalak, de a felsőbbrendűséget utálom! Márpedig te annak tartod magad, és gyűlölhetsz, szidhatsz ahogy tetszik, ez attól még tény marad.

A szakmámat pedig nem abban az összefüggésben írtam, ahogy tőled visszakaptam, de tudom apróságokkal nem foglalkozol, hiszen aki nem istenít téged az mindenki...! Ebből következően én is!:) De nincs ezzel semmi baj, sőt ha majd esetleg valamikor Fehérvár környékén járok, szólok jó előre, hogy engem is megkereshessen a fiad, és jól megverhessen, hiszen le mertem írni amit gondolok. Nálatok ugyanis ez a módi nem? A fenyegetőzés, a káromkodás, meg mások anyázása, ja és persze az erőszak, ezt kihagytam a sorból...

Tudod eleinte azt gondoltam, hogy normális vagy, lehet veled beszélgetni, azért is adtam ki magam. De az utolsó beírásod után már bármit el tudok rólad képzelni. Ennek ellenére nem félek, mert nincs félnivalóm. És még naívan azt hiittem, hogy azokkal van baj, akik leírták nekem korábban, hogy milyen is vagy valójában. Nem hittem nekik, de mostmár hiszek...

Üdv

ilko

PS: Ebben a témában többet nem fogok megnyilatkozni, de másikban, ha úgy gondolom igen, mert semmivel sincs kevesebb jogom beírni egy nyílt fórumra, mint bárki másnak. És még valami, én sosem fogok káromkodni, fenyegetőzni meg pláne nem, mert nem az én stílusom, de tedd csak ha jólesik.

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 16. 23:14
harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 16. 23:12

Kassán voltam ma. Bementem a Dóm-ba is, meghajolni büszkeségünk emléke előtt.

Egyre inkább és mindenütt azt látom, lemaradunk.

Mindenki beelőz, miközben annyira nagyra vagyunk magunkkal és "Magyarságunkkal"!?

Törölt felhasználó · 2011. október 16. 20:34

Még valami. Ahogy a te szádat nem lehet befogni, Grófét ugyanúgy nem, addig az enyémet se fogom be.

És egy példa: olvass be Fehérvárba, a barátnőm az Ica több, mint 10 éve, jól ismerem. Egy betűt nem írt be soha a fórumba, mégis kapja a sértegetéseket, hazugságokat. Először a PL-en "ótvar kurvázta" le valaki, ÉN VÉDTEM MEG, ő csak olvasta, és hallgatott.

Most itt hazudnak róla, megint ÉN írtam be. SOHA NEM REAGÁL, mégis kapja a sértegetést. Egy kedves, békés ember, rosszul esik neki, de nem ír vissza, egy vendége nem védte még meg. ÉN egyedül.

Amíg ez a fórum így züllik lefelé, az én pofámat nem fogja be senki!

Először hízelegsz, hogy csak nekem adtad ki a céges mailedet stb. , én vagyok az egyetlen itt, akiben megbízol, azóta hova is jutottunk??

És még mindig nem írtam le a véleményem rólad ide, de mailben elképzelhető, hogy olyat kapsz, hogy leég a hajad! Aztán, kedvesem, hány évvel is vagy fiatalabb?? Engem te ne ossz, mert tényleg belenyúlok a kényesbe. Nagyon fog fájni.

Csak a családban két közgazdász van, meg egy ügyvéd, meg két programozó... Kit érdekel?

Mr Közgazdász :)

Törölt felhasználó · 2011. október 16. 19:38

Tiszteletem!

Számoljam meg, hányszor írtad le, hogy közgazdász vagy? :) Miért is fontos ez itt? Sok értelmiségi nézi az oldalt.

A 3. pontra az a válaszom, hogy kurvára nem tájékoztattak hogy ez nem az, ami volt. A többit meg, ha nem csak papírod van, megértetted volna.

Nem hiszem, hogy itt bárkit védened kéne, a pasik 80 %-nak ők kellenek.

Amúgy Grófhoz szóltam, kedves közgaszdász, nem hozzád, de neked is bele kell szólnod mindenbe, ugye?

Pécsről írjál, ne Debrecenről pl.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 16. 12:04

Üdv mindenkinek!

Eredetileg nem akartam ehhez a témához hozzászólni, de most úgy érzem, pár gondolatot mégiscsak írnék.

Először is én értem (és megértem), hogy Dark Angel mitől akadt ki, és egyet értek vele! Már bocsánat, de ha valaki egy akármilyen fórumban leírnám hogy a közgazdászok az emberiség alja, és hogy az ő szakmája sokkal különb, mint akármelyik közgazdász én is kiakadnék, nem is kicsit! Mert ezzel nem egy embert minősít az illető, hanem általánosít, és innentől kezdve ez ugyanolyan mintha azt írnám, hogy az összes c*gány gazember... Az embereket saját maguk alapján kell megítélni, nem azalapján, hogy mivel foglalkoznak a szakmák rangsorolását sajnálatos módon én személy szerint semmilyen formában nem tudom elfogadni. És lehet ezért utálni, akkor sem!

Azonkívül azt is érdekesnek tartom, hogy valaki annyiszor leírja, hogy milyen jól masszíroz, meg milyen végzettsége van, még akkor is, ha ez nyilván igaz. Érdekes módon az ügyvédem, vagy az orvos akihez járok sose emlegeti, hogy milyen szakember, mennyi papírja van, sőt még a Dr. címet se használják, csak teszik a dolgukat, és mindkettő európai hírű szakember...

A 3. dolog pedig, hogy megértem, ha emiatt a banda miatt ki vannak akadva az emberek, de ha jól emlékszem, senki nem kényszerítette Katót, hogy Ausztriába menjen, vagy tévedek? Ha engem egy szolgáltató mondjuk meglop, persze nem dícsérem meg érte, de elsősorban saját magamat okolom azért, hogy miért mentem el hozzá...

És most nekem lehet ugrani, de azt hiszem én ugyanúgy leírhatom mit gondolok, mint akárki más.

Üdv

ilko

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen